RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Adnan Bašić
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Adnan Basic -Kina
-
- Kontakt:
Naravno da nema veze, potrebna je brza i kvalitetna reakcija jer je li moguće nema nas u prenosu tri kola, prilike dobijemo u sažetku gdje nema uopšte prilika, imam osjećaj da se ponekada misle hoće li i golove staviti. Stvarno arenasport sve kritike za vas, kao i za mtel.Zoom088 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 15:16Ovo vise nema veze sa sportom. Ovakvim odnosom prema jednom sportskom kolektivu Arena Sport i M:tel pokazuju "misice" koje su dobili od strane Nogometnog saveza. Nazalost, sve je to politika, a Velez je jos jednom zrtva. Potrebna je hitna i neizostavna akcija uprave Veleza vezano za ovo pitanje, a vjerujem da su se vec konslutovali sa pravnicima oko zastite interesa i digniteta kluba.fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 sep 2020, 00:16Arena nas bojkotuje i za pregled prilika, svaka cast![]()
I da sažetak naše utakmice se čeka dva dana, a npr. sažetak ostalih ekipa nakon sat vremena bude upload-ovan.
Ti si naša ljubav jedina!
Kup BiH
FK Dizdaruša - FK Velež
Valja u Brčko putovat
FK Dizdaruša - FK Velež
Valja u Brčko putovat
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Znali neko da li je istina, da nam savez zeli sloziti nekakvu kaznu? Rjec je o nepostivanju epidemioloskih mjera. Kazu da je na utakmici bilo preko 100 dopustenih osoba, navodno 103!
Nemogu vjerovat sta nam rade!
Navodno kazna od 3000 - 10 000 KM.
Nemogu vjerovat sta nam rade!
Navodno kazna od 3000 - 10 000 KM.
Da istina je,disciplinska komisija očekuje očitovanje FK Velež i delegata utakmice.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Evo sad vidim delegat iz Ljubuskog Goran Skoko.
Nastavljaju se ataci!
Doticni poznat po neprijavljivanju velicanja ratnog zlocinca na utakmici zrinjskog.
Nastavljaju se ataci!
Doticni poznat po neprijavljivanju velicanja ratnog zlocinca na utakmici zrinjskog.
-
- Kontakt:
Naš Konstantin Cheshmedjiev povrijedio se na utakmici protiv FK Mladost Doboj-Kakanj.
Nakon pretrpljenog faula Cheshmedjiev je bio primoran izaći iz igre u 28. minuti.
Današnji nalaz pokazao je da se radi o parcijalnoj rupturi stražnjeg križnog ligamenta te da će Konstantin dva mjeseca provesti van terena.
Izgubljen za ovu polusezonu
Nakon pretrpljenog faula Cheshmedjiev je bio primoran izaći iz igre u 28. minuti.
Današnji nalaz pokazao je da se radi o parcijalnoj rupturi stražnjeg križnog ligamenta te da će Konstantin dva mjeseca provesti van terena.
Izgubljen za ovu polusezonu

-
- Kontakt:
pa dolazila brojna delegacija Galate da gleda Brandaoa ,ne znam u cemu je problem

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
kazes dolazili, a nisu ga vidjeli na djelu

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pustene u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Radnika!
Prvog dana prodano 1827 ulaznica!
Od tog broja, 1700 ulaznica kupljeno od RAje iz SAD-a!
Bravo RAja!
Prvog dana prodano 1827 ulaznica!
Od tog broja, 1700 ulaznica kupljeno od RAje iz SAD-a!
Bravo RAja!
-
- Kontakt:
https://****.ba/odredjen-raspored-tv ... a-oktobra/
Sljed tri kola smo u prenosu samo protiv borca na areni ostale dvije ma mojoj tv
Sljed tri kola smo u prenosu samo protiv borca na areni ostale dvije ma mojoj tv
-
- Kontakt:
Na sta tacno mislis? Dolazili su protiv Tuzle City, tada je igrao, nije bio suspendovan.
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Svaka čast za raju iz SAD-a!
Na prenosu smo svako kolo do kraja oktobra.
Raspored prenosa:
9. kolo Velež - Radnik - (Moja TV)
10. kolo Borac - Velež (Arenasport)
11. kolo Velež - Sloboda (Moja TV)
12. kolo Velež - Željezničar (Moja TV)
Na prenosu smo svako kolo do kraja oktobra.
Raspored prenosa:
9. kolo Velež - Radnik - (Moja TV)
10. kolo Borac - Velež (Arenasport)
11. kolo Velež - Sloboda (Moja TV)
12. kolo Velež - Željezničar (Moja TV)
pa zar nije bio htio produzit ugovor, znaci dosli gledati a nema ga na utakmiciManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:34Na sta tacno mislis? Dolazili su protiv Tuzle City, tada je igrao, nije bio suspendovan.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DzananMusa11 i 1 gost.