Nazalost nije do njega, ko zna, mozda uskoro ga vidimo.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nazalost nije do njega, ko zna, mozda uskoro ga vidimo.
Ti si naša ljubav jedina!
2200 karata s današnjim danom. Može se to još sutra nagurati na 3000, večeras su bili u Konjicu na druženju sa navijačima 

-
- Kontakt:
Uzimajuci u obzir koliko je raja iz USA kupila karata, ovo je lose za sada.
Forzza Velez
Navijači su navijači, ovako ili onako, zašto se dijeliti. Svaka čast svima, biće ovo dobro.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:35Uzimajuci u obzir koliko je raja iz USA kupila karata, ovo je lose za sada.
Nekad je priča bila daleko im stadion sad im daleko Cernica...A daj Maneva,daj dobre igrače koji će nam k.u.r.a.c.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Petrović neće moći računati na četvoricu igrača. Nedim Mekić i Ermin Huseinbašić su suspendovani, dok su Mahir Karić i Velibor Đurić povrijeđeni.
Završili smo na preko 4.000 karataBaader je napisao/la: ↑25 sep 2020, 08:35Navijači su navijači, ovako ili onako, zašto se dijeliti. Svaka čast svima, biće ovo dobro.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 sep 2020, 00:35Uzimajuci u obzir koliko je raja iz USA kupila karata, ovo je lose za sada.

4054
Ima jos sutra do utakmice.

Ima jos sutra do utakmice.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sutra nek nastajncaju jos karata, ovo sto je ostalo ce se rasprodati 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Drago mi je da je naš Velež atraktivna baza za igrače koji nastoje da se dobro isprofilišu, dobili smo nedavno vrlo vrlo dobrog lijevog beka Radovića, prije njega Pršeša i Radovca koji stvarno daju zadnji atom snage na terenu za crveni dres.
Sada smo dobili i Kjosevskog koji je mlađi od trenutnog golmana Bobića pa mogu se usuditi i kvalitetom su tu negdje, a dobili smo i Anđušića koji ima inozemno iskustvo, i veoma je dobar dribler.
Ruku na srce vrati li se Kosta Manev, to je kapitalac bez obzira na njegovo fizicko stanje mada mislim iskreno da Kosta je jedan veliki profesionalac i uvjerili smo se svi koliko kvalitetan igrač.
Velež će biti korektan prema novim igračima a siguran sam da će se i oni zalagati. Također nažalost moram da naglasim kako je Velež i primamljiv zbog redovnih isplaćivanja kako plata tako i obećanih premija. Na nama je da kupimo članske, da kupimo karte za utakmice, a kad nas puste ne sumnjam ali stvarno ne sumnjam u nas da ćemo puniti stadion do maksimalnog kapaciteta.
Stali smo na 4k, red je da sutra odradimo svoju dužnost, ja ću još jednom.
Sada smo dobili i Kjosevskog koji je mlađi od trenutnog golmana Bobića pa mogu se usuditi i kvalitetom su tu negdje, a dobili smo i Anđušića koji ima inozemno iskustvo, i veoma je dobar dribler.
Ruku na srce vrati li se Kosta Manev, to je kapitalac bez obzira na njegovo fizicko stanje mada mislim iskreno da Kosta je jedan veliki profesionalac i uvjerili smo se svi koliko kvalitetan igrač.
Velež će biti korektan prema novim igračima a siguran sam da će se i oni zalagati. Također nažalost moram da naglasim kako je Velež i primamljiv zbog redovnih isplaćivanja kako plata tako i obećanih premija. Na nama je da kupimo članske, da kupimo karte za utakmice, a kad nas puste ne sumnjam ali stvarno ne sumnjam u nas da ćemo puniti stadion do maksimalnog kapaciteta.
-
- Kontakt:
Na nama je da pomognemo koliko možemo a uprava radi pravi posao za sada.Ne mogu ni zamisliti kako će ekipa izgledati za dvije godine na našu stogodišnjicu i kako će grad da gori za rodjendan.fudbalfudbal je napisao/la: ↑26 sep 2020, 00:06Drago mi je da je naš Velež atraktivna baza za igrače koji nastoje da se dobro isprofilišu, dobili smo nedavno vrlo vrlo dobrog lijevog beka Radovića, prije njega Pršeša i Radovca koji stvarno daju zadnji atom snage na terenu za crveni dres.
-
- Kontakt:
Sutra se ova ekstra sedmica mora zaokruziti pobjedom protiv Borca!! Bit ce tvrda utakmica ali napadati svih 90 minuta, nema stajanja!! MUSVDGfudbalfudbal je napisao/la: ↑26 sep 2020, 00:06Drago mi je da je naš Velež atraktivna baza za igrače koji nastoje da se dobro isprofilišu, dobili smo nedavno vrlo vrlo dobrog lijevog beka Radovića, prije njega Pršeša i Radovca koji stvarno daju zadnji atom snage na terenu za crveni dres.
Forzza Velez
Ajde Kosta vraćaj se
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Radnika, brate...Radnika. Borca cemo kasnije apsolviratiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 01:24Sutra se ova ekstra sedmica mora zaokruziti pobjedom protiv Borca!! Bit ce tvrda utakmica ali napadati svih 90 minuta, nema stajanja!! MUSVDG

Ako neko bude imao link za tekmu neka posalje. Nisam kuci trenutno, a moja web tv je nesto zakomplikovala na novom portalu sa registracijom za onaj pay per view i nikako da ih uhavizam

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ja mislim da ce biti ovdje prenosZoom088 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:01Radnika, brate...Radnika. Borca cemo kasnije apsolviratiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 01:24Sutra se ova ekstra sedmica mora zaokruziti pobjedom protiv Borca!! Bit ce tvrda utakmica ali napadati svih 90 minuta, nema stajanja!! MUSVDG![]()
Ako neko bude imao link za tekmu neka posalje. Nisam kuci trenutno, a moja web tv je nesto zakomplikovala na novom portalu sa registracijom za onaj pay per view i nikako da ih uhavizam![]()
http://****/
Evo pise da hoce. Hvala ti

-
- Kontakt:
http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _final.pdfZoom088 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:01Radnika, brate...Radnika. Borca cemo kasnije apsolviratiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 01:24Sutra se ova ekstra sedmica mora zaokruziti pobjedom protiv Borca!! Bit ce tvrda utakmica ali napadati svih 90 minuta, nema stajanja!! MUSVDG![]()
Ako neko bude imao link za tekmu neka posalje. Nisam kuci trenutno, a moja web tv je nesto zakomplikovala na novom portalu sa registracijom za onaj pay per view i nikako da ih uhavizam![]()

Sve uradio jos prije, ali ovaj mail od njih za potvrdu aktivacije nisam dobio. Provjerio i spam i sve...nemafudbalfudbal je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:06http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _final.pdfZoom088 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:01Radnika, brate...Radnika. Borca cemo kasnije apsolviratiManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 sep 2020, 01:24Sutra se ova ekstra sedmica mora zaokruziti pobjedom protiv Borca!! Bit ce tvrda utakmica ali napadati svih 90 minuta, nema stajanja!! MUSVDG![]()
![]()

-
- Kontakt:
Nisam ga ni ja dobio drug ali sam se ulogovao, probaj sa tim podacima što si popunio za registracijuZoom088 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 15:11Sve uradio jos prije, ali ovaj mail od njih za potvrdu aktivacije nisam dobio. Provjerio i spam i sve...nemafudbalfudbal je napisao/la: ↑26 sep 2020, 14:06http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _final.pdf
![]()
![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !