ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nema sa talicnim rasprave, šta vam je, nije pošlo za ruku ni najvećima na forumima hahaha
markonato, citaj sta ja pisem pusti njega jer ocigledno ne zna.
po sadasnjim pravilima ne, ako nesto do tada ne izmjene. sljedece godine se sve vraca u normalu (ako nesto ne iskrsne).
po sadasnjim pravilima ne, ako nesto do tada ne izmjene. sljedece godine se sve vraca u normalu (ako nesto ne iskrsne).
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 22 sep 2020, 19:13, ukupno mijenjano 2 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja se nadam da hoce. Prvi bih napisao da je sramota, da se vrsi takva sportska segregacija.marconato je napisao/la: ↑22 sep 2020, 19:05Pitanje je samo je li sigurno da ce i Novak biti pod istim tretmanom ako (ne) bude igrao WB sledece godine?AshburtonG je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:58Nebulozno ili ne, pravila su za apsolutno svakog na Touru ista. To sto u ovom trenutku odgovara jednom ili drugome je vec drugi par rukava.
Pa ja, kao i Novak. Em Novak najveći, em lucky13 najveći, realno šta mu ko može u raspravi. Niko. Ništa.
Raznosi lik sa osnovne, koja dubina i intenzitet, ovo nije vidjeno.
Ni NI mu nista nije mogao, a iz iste fan baze su
Ni NI mu nista nije mogao, a iz iste fan baze su

najgore je da cijeli jedan forum samozvanih strucnjaka ne razumije uopste kako funkcionise bodovanje ni ove godine a izgleda ni u normalnim godinama. procitajte na sluzbenoj stranici. i ne stidite se, pitajte. objasnit cu vam. i ne samo to nego i bilo sta drugo vezano za tenis i top igrace. jest da vecina slabo konta i trebam da crtam. jest da mi se poslije prebacuje sto 100 puta isto objasnjavam. jest da niste zahvalni. al sta cu kad sam dusa od covjeka. volim da naucim ljude necemu. sta cu kad sam dobrica.
Podržavam 

Viskovic je rekao da nole nije izgubio proslogodisnje poene od vimblija iako ga nije igrao a ne da neće gubiti dogodine ako ne igra. I da se dogodine sve vraća u normalu. Pa ce rafi ono što nije ove dogodine doći na naplatu tada.
Paja evo ti konkretan primjer. Rafa nije igrao USO a ispao je rano u rimu. Zadržao je max u oba slučaja. 2000+1000 poena.
https://www.atptour.com/en/players/rafa ... am=singles
Paja evo ti konkretan primjer. Rafa nije igrao USO a ispao je rano u rimu. Zadržao je max u oba slučaja. 2000+1000 poena.
https://www.atptour.com/en/players/rafa ... am=singles
Jbg brate, ja volim Novaka kao i ti i niko ne bi bio srecniji od mene da bude No1 svih vremena, ali ti nas ovde pravis budalama izgleda?!
Pogledao sam snimak i lik (Viskovic) eksplicitno kaze da Novak ima zagarantovane bodove sa WB SLEDEĆE godine! Ne prica uopste o ovoj godini, nego o sledecoj da ima zagaranttovanih 2000 p.
Od 48:00 imas to...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da do vimblija. A poslije šta osvoji. Neće mu brisati valjda za novu godinu. Mislim stvarno. Uključi malo vakum.
In 2021, points will drop based on their standard scheduled drop date when the Tour-level event is played
https://www.atptour.com/en/news/fedex-a ... tments-faq
https://www.atptour.com/en/news/fedex-a ... tments-faq
-
- Kontakt:
Frajeru je srednje ime UDAV...
Idi bolan radi šta korisno u životu, ne davi ljude glupostima po forumu 0-24!
Idi bolan radi šta korisno u životu, ne davi ljude glupostima po forumu 0-24!

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Per predao Rudu u Hamburgu.
Jest mi neobicno kad naletim ovdje na normalnog srbina kao sto si timarconato je napisao/la: ↑22 sep 2020, 21:40Jbg brate, ja volim Novaka kao i ti i niko ne bi bio srecniji od mene da bude No1 svih vremena, ali ti nas ovde pravis budalama izgleda?!
Pogledao sam snimak i lik (Viskovic) eksplicitno kaze da Novak ima zagarantovane bodove sa WB SLEDEĆE godine! Ne prica uopste o ovoj godini, nego o sledecoj da ima zagaranttovanih 2000 p.
Od 48:00 imas to...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Cemu generalizacija?
U pitanju smo svi kao pojedinci, doduse neki zadrti, drugi neinformisani, treci neobjektivni, itd...
U ovom slucaju spadam u drugu kategoriju, jer mi je sve ovo iskreno zamrseno i komplikovano i zato se i informisem.
Ako jedan Viskovic kaze da je tako i ako se niko prvo od Djokovicevog tima i uzeg okruzenja ne buni na ovo resenje, onda nema razloga da i ja sumnjam da je toliko pogresno i stetno po njega samog.
U pitanju smo svi kao pojedinci, doduse neki zadrti, drugi neinformisani, treci neobjektivni, itd...
U ovom slucaju spadam u drugu kategoriju, jer mi je sve ovo iskreno zamrseno i komplikovano i zato se i informisem.
Ako jedan Viskovic kaze da je tako i ako se niko prvo od Djokovicevog tima i uzeg okruzenja ne buni na ovo resenje, onda nema razloga da i ja sumnjam da je toliko pogresno i stetno po njega samog.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Ima li posta Ortega druže ? Red bi bio .bombaysaphire je napisao/la: ↑21 sep 2020, 21:06
Ortega ima li taj post gdje je Ronaldo opterećen Srbima ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
The Master of Masters
Most Masters titles = 36 (Stands alone)
Career Golden Masters, winning all nine events = 2 (Stands alone)
Most Masters title wins in a single season = 6 (Stands alone)
Most Sunshine Doubles = 4 (Stands alone)
IW Record = 5 (tied with Federer)
Miami Record = 6 (tied with Agassi)
Paris Indoors Record = 5 (Stands alone)
Shanghai Record = 4 (Stands alone)
Only Player to win a tournament on outdoor hardcourt, indoor hardcourt and clay court at least 5 times each (Outdoor HC IW, Miami, Indoor HC Paris, Clay Rome)
Only Player to win the IW-Miami-MC triple = 2015
Only Player to make 8 Masters Finals in one season = 8 in 2015
and
The Wizard of Oz
Most Masters titles = 36 (Stands alone)
Career Golden Masters, winning all nine events = 2 (Stands alone)
Most Masters title wins in a single season = 6 (Stands alone)
Most Sunshine Doubles = 4 (Stands alone)
IW Record = 5 (tied with Federer)
Miami Record = 6 (tied with Agassi)
Paris Indoors Record = 5 (Stands alone)
Shanghai Record = 4 (Stands alone)
Only Player to win a tournament on outdoor hardcourt, indoor hardcourt and clay court at least 5 times each (Outdoor HC IW, Miami, Indoor HC Paris, Clay Rome)
Only Player to win the IW-Miami-MC triple = 2015
Only Player to make 8 Masters Finals in one season = 8 in 2015
and
The Wizard of Oz
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 23 sep 2020, 18:29, ukupno mijenjano 3 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije njegova generalizacija sa losom namjerom, nego zbog nekolicine IQ diverzanata, koji su ogadili Djokovica sa konstantnom spikom o nekim zavjerama. Ista je situacija i sa navijacima Nadala ili Fedexa, zavisi s koje strane gledas. Ne samo u tenisu, tako je u svakom sportu. Pa udji samo na podforume bh reprezentativaca, pa pogledaj samo mentalni sklop tih ljudi, koji nijedan post nisu napisali, a da nije vezan za bh sportiste. Ne daj boze, da kazes Dzeko je odigrao amaterski utakmicu. To je nemoguce i bit ces coporski napadnut.marconato je napisao/la: ↑23 sep 2020, 15:06Cemu generalizacija?
Ja najveci problem sa ljudima te vrste imam, zbog cinjenice, da njima nije moguce objasnit, da prosjecan pratitelj tenisa ne "mrzi" Djokovica iskljucivo zbog njegovog porijekla, te da svaka eventualna greska na njegovu stetu nije zavjera protiv Njega(a nerijetko i cijelog srpskog naroda). Sto je najgore, takvih ima mnogo, pa cak je i ovaj Govedarica sa SK isti. Viskovicu je svaki put neugodno, kad ovaj pokusava branit Novaka bez ikakve trunke objektivnosti. Kakav god covjek argument da iznese, na kraju ce se replika svodit na to, da si nacionalista i da mrzis Novaka jer je iz Srbije(u slucaju da si iz regiona) ili jer je pravoslavac iz male zemlje(u slucaju ako si "Zapadnjak").
Meni iskreno smeta sto se zeli mijesat u sve, kao vegeta. Bukvalno je teniski LBJ. Idi bolan radi humanitarne akcije, ulazi novac u nesto korisno za drustvo, treniraj, napravi akademiju, mani se politickih tema, jer nisi skolovan za takvo nesto. Sto je najgore, ona zena mu je jos veci hit. Pola Srbije na ivici gladi, ona u jednom intervjuu kaze, citiram: "Djeci samo treba vise ljubavi". To mi je u istoj ravni, kao sto ove svjetske zvijezde pozivaju da se zakljucamo kuci, a on u dvoristu ima 3 lava, 4 improvizirane rijeke i 2 helikoptera.
Druga stvar je ruralno ponasanje na terenu, medjutim to je samo moje subjektivno misljenje, iako znam da smo mi Balkanci uzavrele krvi, pa nije do njega. Tesko je promijenit korijene.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novak jeste teniski LBJ samo sa jednom razlikom. Dobar je i fin covjek za razliku of egomanijaka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.