FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Popović Lazar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Imena jos uvjek ne znam ali i da znam mislis da bi ih napisao i time ugrozio te ljude?! Pa sta ti jeStrauss je napisao/la:
I kad si vec tako informiran de nam reci koji su to igraci. Nije valjda da neces da unosis nemir![]()
EDIT
Situacija sa ibrom nije ni slicna onoj sa Kerlom, pa i sa onom sa Cocalicem. Sve je do uprave i Amara. Sehic je korektan 100%

Nije ista ali je slicna - ili ces potpisati novi ugovor cime bi mi dobili vise para (a ti se naravno teze prodao), a ako neces - onda klupa. I to nije reket?

Povratak dinastije ! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
avlami97 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da Šeha neće napraviti grešku. Šeha je izuzetno mlada, naročito za golmana, i njegove najbolje odbrane će tek doći. Ja bih Šehiću ponudio poboljšan ugovor na najmanje 4 godine uz klauzulu da može otići kada želi uz određeneo obeštećenje. To sada izgleda u njegovim očima daleko, ali će on najmanje 15 godina još stajati među stativama. Što više iskustva stekne kod nas biće bolji golman i bolje će se prodati. Bojim se ako rano ode da će mu karijera stagnirati i da od neke veće zarade neće biti ništa.
Procitaj sportin.ba nije ovo nimalo dobro!

Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Ima procitati za Šehu na spor...ba izjava od Amara.
Zadnja izmjena: ami, dana/u 17 dec 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Stidi se za ovaj post.......deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
ko ce o kome nego pitari o zelji..pa klub vam je sekundu pred gasenjem a oni dosli ovdje pricat o zelji
vasi mali pitarski mozgovi imaju 100% retardaciju (izvinjavam se retardiranim osobama zbog uporedjivanjem sa pitarima,nije mi bio cilj vrijedjat)

vasi mali pitarski mozgovi imaju 100% retardaciju (izvinjavam se retardiranim osobama zbog uporedjivanjem sa pitarima,nije mi bio cilj vrijedjat)
komsije nikako da shvate da mi ne poricemo to da ni mi nismo u sjajnoj situaciji , al smo u puno stabilnijoj situaciji neg oni i tezimo tome da za nekoliko godina budemo u sjajnoj situaciji.
suvisno je i odgovarati na ove "unutrasnje informacije " od UPS-a. I mi smo saznali prije kakva je situacija u njegovom klubu neg on , poznat po svojim izjavama da je u fk sarajevo sve krasno i divno . Hvala bogu da on kritikuje nacin rada naseg kluba i pljuje po nasem sistemu , jer se pokazalo da sve sto on kaze , ustvari je suprotno od toga kakve su stvari u stvarnosti. Kad nas pocne hvaliti onda cu se zabrinuti...
suvisno je i odgovarati na ove "unutrasnje informacije " od UPS-a. I mi smo saznali prije kakva je situacija u njegovom klubu neg on , poznat po svojim izjavama da je u fk sarajevo sve krasno i divno . Hvala bogu da on kritikuje nacin rada naseg kluba i pljuje po nasem sistemu , jer se pokazalo da sve sto on kaze , ustvari je suprotno od toga kakve su stvari u stvarnosti. Kad nas pocne hvaliti onda cu se zabrinuti...

damirfile je napisao/la:Stidi se za ovaj post.......deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Ovde si dusman ako napises istinu !!

Covjek nam je dao sve sto se moze sa ovim igracima i parama,dje smo bili bez njega i njegovih.Dusmani ste jedino vi sto ovako pisete.vecinu tofeja smo sa njim osvojli i sad nesto pametujete.....ami je napisao/la:damirfile je napisao/la:Stidi se za ovaj post.......deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Ovde si dusman ako napises istinu !!![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM
- spielführer_21
- Kontakt:
Obrni, okreni -pojma nemaš.deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Ti znaš kakav je on čovjek? Jesi išao na more sa njim? Ti ne bi igrao u Želji? Ne bih ni ja u realu, pa ko me pita?
Evo da ti samo kratko objasnim: Amar je najtrofejniji Željin trener ikad, znači trofejniji i od oca.. Amar nikad nije rekao ništa negativno ni o jednom drugom klubu ili treneru i sad se ti našao gooriti on ovakav, onakav..
Zdravo i doviđenja..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
svaki pitar jest dusman nasem klubu i zato nek svi odj**u u skokovima od zelje..sto dalje od tih govana to bolje za nas klubami je napisao/la:damirfile je napisao/la:Stidi se za ovaj post.......deset je napisao/la:Ma ja sam se davno izjasnio po pitanju Amara.Željo ima uspjeha to priznam,ali onoliku prepotentnost nisam vidio niti kod Murinja.Ja neznam kako on stimuliše igrače i ti rezultati su super kakav je on čovjek,a tek kad progovori kao da je pobro svu pamet svijeta.Činjenica leži u tome što on debelo koristi djelo oca pa se tako ponaša.Zbog njega nikad nebi igrao u Želji.mislim da je većina igrača tu zbog Želje,a ne zbog njega.
Ovde si dusman ako napises istinu !!![]()
Zadnja izmjena: kloc86, dana/u 17 dec 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa ljepše, nego čitati kad pristalice F.K. Stečaja pišu o Želji! 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Treba ponuditi Šehiću jak ugovor, najmanje na godinu, ako ga mislimo prodati, ili na tri-četiri godine, ako ga želimo ostaviti
Zeljo gubi Šehica i stotine hiljda eura ?
Fakat ruzan naslov,sta uradi crni Amare !!

Rijetko komentarisem ali ovo me stvarno navelo da dam svoj komentar....u periodu od 1999 do 2005 godine kada je Zeljo bio u samom vrhu BH fudbala pratila nas je ista ova prica koju nam i sada pricaju komsije s Koseva,hajd reci cemo slucajno ali nije slucajno,u to isto vrijeme FK Sarajevo je bilo duboko duboko u nevoljama bas kao sto je i sada....zato mislim da treba da se ogradimo od ovih prica o ucjenam i tome slicnom i treba da sacuvamo mir u svojoj kuci kada nam ovi s Koseva zele da i kod nas bude kao sto je i kod njih da bi mogli da se nasladjuju kao sto su se nasladjivali u periodu od 2005 do 2009....zato gospodo ako imalo volite FK Zeljeznicar zanemaricemo ove njihove lazi, podvale i tako tome slicno....zato molim vas sacuvajmo mir u kuci,jer vidite par cinjenica:
prosle godine mi smo osvojili titulu oni nisu izasli u evropu
ove godine nama dobro ide njima dobro ide bar za sada
ove godine nasa uprava vraca dug njihova i to nova je napravila jos veci dug
ove godine nasa uprava stupa u kontakte za novi stadion a njihova oni je vec sada i nemaju
ove godine mi slavimo 90 godina postojanja a njima prijeti gasenje
pa ko nebi bio ljubomoran na sve ovo i ko nebi smisljao podvale i tako tome slicno??????
prosle godine mi smo osvojili titulu oni nisu izasli u evropu
ove godine nama dobro ide njima dobro ide bar za sada
ove godine nasa uprava vraca dug njihova i to nova je napravila jos veci dug
ove godine nasa uprava stupa u kontakte za novi stadion a njihova oni je vec sada i nemaju
ove godine mi slavimo 90 godina postojanja a njima prijeti gasenje
pa ko nebi bio ljubomoran na sve ovo i ko nebi smisljao podvale i tako tome slicno??????
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Hajde lutko pročitaj još jednom čija je ono izjava.. Od izvora bliskih klubu, a Amarova je stara povodom odlaska Kerle koju su samo kopirali..ami je napisao/la:Ima procitati za Šehu na spor...ba izjava od Amara.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Visoko tiražne novine Sanekii je napisao/la:Zeljo gubi Šehica i stotine hiljda eura ?![]()
![]()

Treba banovat ovu balavurdiju, tipa ekki, UPS i slični njima.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Orvel, WeekendOffender i 35 gostiju.