Opet ponavljam, Šeha je mlad i pošten momak. Razmisliće on dobro, do prijelaznog roka, i uvjeren sam da nas neće izraditi. Međutim mene brine napad. Lazar je odigrao 13 utakmica i u samo dvije postigao golove (3+1) i to u utakmicama u kojima smo za tri poluvremena dali 12 golova (Leotar i Rudar obje na Grbavici). Siguran sam da bi i Rovčanin kojemu su tek 22 godine u toliko utakmica i toliko provedenih minuta na terenu imao bolji učinak. Znam da nam se igra bazira na pivotu (Lazar), ali ako je Lazar odigrao punih 13 utakmica i imao takav učinak, mislim da bi na proljeće trebalo probati sa Rovom bar 6 punih utakmica i uvjeren sam da će imati bolji učinak od Lazara. Nije Rova zaboravio igrati lopte, što je i dokazao jesenas u ono malo prostora za igru koje je imao, dao je dva gola i čini mi se izborio jedan penal, dok je protiv Hapoela na Koševu odigrao sasvim korektno i uz Svraku i Šehića bio jedina svjetla tačka u tom dvomeču. Po meni je samo slabo odigrao protiv Slavije u Lukavici, a sve ostale je odigrao korektno, da ne kažem ništa slabije od Lazara. Mnogi će reći da se vidjelo kako igramo bez Laze, u utakmici kada je isključen protiv Sarajeva, ali moramo biti svjesni da u toj utakmici nije bilo ni Rovčanina. Dačo zna izboriti penal, zna dati gol, ali zna i isfolirati faul za dobar slobodnjak. Po meni treba mu dati šansu, bar onoliko koliko ju je imao i Lazo. Ne želim da me iko pogrešno shvati, ja dajem podršku svim igračima Želje, pa tako i Lazaru I Rovčaninu.
Zadnja izmjena:
avlami97, dana/u 17 dec 2010, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".