Serbecic u formi je bez sumnje bolji od Dupovca, ali s obzirom da Besim nije u formi, ne bi me cudilo da Vinko krene sa stoperskim parom Dupovac-MilicevicTele33 je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:53Ovo za Pejovića je stvarno bitno. Još da Miličević bude spreman. Uz dužno poštovanje Dupetu i dobroj formi, najmirniji bi bio da počnu Besim i Miličević, iza Kovačević.
Kad čovjek vrti kombinacije neke u glavi, siguran sam da unazad 10 godina nismo imali širi kadar. Sigurno da nije ni jeftin i da bi Play Off od sad pa nadalje morao biti minimum u evropi uz neki fin transfer da godišnji finansijski gubitak ne bude prevelik.
Valja dočekat četvrtak...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vladan
Mirko - Hrvoje - Amer - Selmir
Sven-Aleksandar- Amar
Matijas- Mersudin- Benjamin
Mirko - Hrvoje - Amer - Selmir
Sven-Aleksandar- Amar
Matijas- Mersudin- Benjamin
Dupovac-Miličević je jako dobar izbor, Dupovac igra u ponajboljoj formi svog života tako da se ne brinem koga god da Vinko izvede na teren. 

Mene samo strah prekida i glupih faulova na 25,30 metara.
Sa Pejovicem, oporavljenim Milicevicem ja ne vidim kako bi nas Buducnost mogla izbaciti.
Opet kažem samo se ubačaja treba paziti,i mi smo akb u pley offu.
Sa Pejovicem, oporavljenim Milicevicem ja ne vidim kako bi nas Buducnost mogla izbaciti.
Opet kažem samo se ubačaja treba paziti,i mi smo akb u pley offu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja se bojim nas samih i tih glupih golova sto možemo sami sebi dati kao onaj prvi protiv Bresta ili da nam ga zabiju sa 30m kao po obicaju uvijek takve golove primamo u Evropi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Citam po njihovim portalima, ovo je njima zaista historijska utakmica, i jako nas respektuju. Treba biti oprezan, nisu oni bas za odbacit. Uci mirno u utakmicu, stalozeno i od pocetka pokazat ko je gazda..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Jeb'o majku nesto mi šuhva oko ovih testova, valjda smo svi negativni.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ko bi rekao pred pocetak sezone da ce nam dupovac biti najbolji u odbrani. Dpduse jedino on nije imao problema sa povredama ima i to veze.
Cim malo cesce igraju svi prorade jos se samo zinedin ceka vjerujem da bi i on uz par utakmica u kontinuitetu dosao sebi.
Cim malo cesce igraju svi prorade jos se samo zinedin ceka vjerujem da bi i on uz par utakmica u kontinuitetu dosao sebi.
You are someone else I am still right here
Odvratno je bilo citati par prethodnih stranica. Zgadili ste mi se i jedni i drugi.
Neki traze izvinjenje a ustvari samo priliku za provokaciju.
Ja sam se izvinuo. Iako nikad nisam volio Husrefa i njegov sistem igre al jbg postovao sam rezultate,
glavni razlog zbog kojeg sam branio Husrefa(pogriješio jer nisam imao sve informacije) jeste odvratni epiteti kojima su ga kitili kao i prije Calu i sve Bivse igrace kluba ukljucukici i Safeta.
poganiji vam je jezik od Husrefovog
Samo jos Haseta niste pokusali ogadit!
Je li se ko izvinuo za bljuvotine o Cali?
NIJE!
Dzeni, Skori, Safetu...
Nije!
I sad takvi ili slični traze izvinjenje lol
Ovi sto stavljaju Edina Dzeku u potpis, opet provokacija. U dubini duse znate sta to znaci i sta govori o vama. Logicno bi bilo da kazem idi prati reprezentaciju, al radi sta hoces, obozavaj koga hoces tvoje je nije moje.
Ovi sto brane Husrefa i dalje,
Napravite rijaliti pa kolektivno placite
Ne da je sebi zalupio vrata u FKS(kao trener) nego unistio i priliku za bilo koji normalan klub kao trener. Kakvo blamiranje.
Nam ima neke planove s njim a volio bih da nema. Poslike onog plakanja volio bih da ne bude nista vise od gledaoca, pa se nadam da se nece dogovoriti.
Neki traze izvinjenje a ustvari samo priliku za provokaciju.
Ja sam se izvinuo. Iako nikad nisam volio Husrefa i njegov sistem igre al jbg postovao sam rezultate,
glavni razlog zbog kojeg sam branio Husrefa(pogriješio jer nisam imao sve informacije) jeste odvratni epiteti kojima su ga kitili kao i prije Calu i sve Bivse igrace kluba ukljucukici i Safeta.
poganiji vam je jezik od Husrefovog
Samo jos Haseta niste pokusali ogadit!
Je li se ko izvinuo za bljuvotine o Cali?
NIJE!
Dzeni, Skori, Safetu...
Nije!
I sad takvi ili slični traze izvinjenje lol
Ovi sto stavljaju Edina Dzeku u potpis, opet provokacija. U dubini duse znate sta to znaci i sta govori o vama. Logicno bi bilo da kazem idi prati reprezentaciju, al radi sta hoces, obozavaj koga hoces tvoje je nije moje.
Ovi sto brane Husrefa i dalje,
Napravite rijaliti pa kolektivno placite
Ne da je sebi zalupio vrata u FKS(kao trener) nego unistio i priliku za bilo koji normalan klub kao trener. Kakvo blamiranje.
Nam ima neke planove s njim a volio bih da nema. Poslike onog plakanja volio bih da ne bude nista vise od gledaoca, pa se nadam da se nece dogovoriti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
E sad da gledam malo naprijed.
U Crnoj Gori je mnogo zarazenih na broj stanovnika koji imaju. Kako sam shvatio svaki dn preko 200 pa cak i po 700.
Steta sto ne postoji mogucnost sa tražimo da se testiraju. Nasa drzava ce im dozvoliti da udju sa testom ali je meni upitno validnost toga s obzirom na stanje kod njih jer oni salju uzorke u druge drzave zbog malih kapaciteta laboratorija.
Bilo bi dobro da smo im ponudili testiranje kod nas jer ti njihovi rezultati mogu biti od Boga pitaj kadasnjih uzoraka.
Neki mi futavi osjecaj neda mira oko toga i bas me strah da nam ne naprave problem nevezano za prolaz.
U Crnoj Gori je mnogo zarazenih na broj stanovnika koji imaju. Kako sam shvatio svaki dn preko 200 pa cak i po 700.
Steta sto ne postoji mogucnost sa tražimo da se testiraju. Nasa drzava ce im dozvoliti da udju sa testom ali je meni upitno validnost toga s obzirom na stanje kod njih jer oni salju uzorke u druge drzave zbog malih kapaciteta laboratorija.
Bilo bi dobro da smo im ponudili testiranje kod nas jer ti njihovi rezultati mogu biti od Boga pitaj kadasnjih uzoraka.
Neki mi futavi osjecaj neda mira oko toga i bas me strah da nam ne naprave problem nevezano za prolaz.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Dali moze neko postavit cjelu utakmicu protiv slobode
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Plavi momci će protiv “bordo tima“ napasti istorijski plasman u plej - of rundu drugog po jačini evropskog takmičenja, a naši navijači i svi ljubitelji najpopularnije sporedne stvari na svijetu će prenos moći da gledaju na programu RTCG 2, na satelitskom kanalu Javnog servisa, kao i na našem youtube kanalu FK Budućnost Podgorica. 

”Prva stvar za koju će čovjek na Sudnjem danu polagati račun jeste namaz. Pa ako mu namaz bude dobar, bit će mu dobra (ispravna) i ostala djela.”
Hvala lave
Susic dobar, nesmije driblat u 16 tercu i samo da se oslobada najvise nakon dva dodira.
Individualne greske kod oba gola, mislim da prvenstveno pomocni treneri moraju bolje radit svoj poso
Kova greska protiv doboja kod drugog gola, greska u rusi kod prvog
Dusan greska kod velezovog gola
Dzaficc kod prvog protiv slobode
Serba kod 2 gog protiv slobode.
Plus jos 3 gola iz prekida
Fakticki samo 3 gola koja smo primili je bio iz neke akcije ekipa koje nismo mogli branit.
Tatar bio los protiv slobode
Poboljsat prekide i svesti na minimum individualne greske u obrani i to ce bit dobro.
Imam osjecaj da cemo CELTIK iznenadit i izbacit u PO
A kad si ga to gledao u decembru? Derbi je bio jos u novembru, a jedini mec u decembru je bio protiv Zvijezde 09, u gostima.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:10Ljudi jbt gotovo 10 mjeseci nisam uzivo gledao FKS od decembra![]()
![]()
![]()
Nisam mogao ove 2-3 sto su u martu bile, od 1998 nikada ovoliko nije prošlo a da uzivo nisam gledao, baš nedostaje.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ko bi rekao da ce nas 5 dana pred derbi, boliti qurac sto je derbi...i hoce li ili nece biti odgodjen. Mnogo smo jaki...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Derbi nebitan ko i zadnjih par godina
Glupo zvuci, ali samo da nas sudije na yebu i prolazimo buducnost zasigurno

Glupo zvuci, ali samo da nas sudije na yebu i prolazimo buducnost zasigurno
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Pa eto od novembra, to je to 10 mjeseci.Zundo je napisao/la: ↑23 sep 2020, 07:55A kad si ga to gledao u decembru? Derbi je bio jos u novembru, a jedini mec u decembru je bio protiv Zvijezde 09, u gostima.bordobijeli je napisao/la: ↑22 sep 2020, 23:10Ljudi jbt gotovo 10 mjeseci nisam uzivo gledao FKS od decembra![]()
![]()
![]()
Nisam mogao ove 2-3 sto su u martu bile, od 1998 nikada ovoliko nije prošlo a da uzivo nisam gledao, baš nedostaje.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Chony533, Dadox, Dave, Hajdeee, Hordas1990, ledesma, misstianopenaldo, mnon46, MSOZ101, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, plisek, propoklopac, Rokitansky, senad82, TETRAPAK, Zagor i 160 gostiju.