jos jedan padobranac uletio....obrazlozi napisano, ili obrazlozi da je Gomez boljiS-Y-L-A-R je napisao/la:Ako vam je Milito najbolji napadac vi ste propali![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
jos jedan padobranac uletio....obrazlozi napisano, ili obrazlozi da je Gomez boljiS-Y-L-A-R je napisao/la:Ako vam je Milito najbolji napadac vi ste propali![]()
![]()
Izvini nisam nigdje napisao da je Gomez bolji(iako jest) ali Milito ni u Tošku nije najbolji a kamoli u ekipi kao sto je Intervuvu_zzz je napisao/la:jos jedan padobranac uletio....obrazlozi napisano, ili obrazlozi da je Gomez boljiS-Y-L-A-R je napisao/la:Ako vam je Milito najbolji napadac vi ste propali![]()
![]()
Ko smo mi?S-Y-L-A-R je napisao/la:.Ako vam je Milito najbolji napadac vi ste propaliVideo si tone mojih argumenata ovde, i mogao si da vidis da pratim BL (doduse ne toliko koliko pratim Big3).
VB i Demichelisa sam stavio kao primer najcenjenijih stopera BMa. Ne znam da li ce igrati ili ne, a to su najbolji stoperski par BMa - sem ako se ne dovede neko novi.
Ali sa druge strane, ne znam hoce li igrati i Milito (jer Benitez forsira Eto`a). To sam onako stavio: najbolji napadaci jednog kluba protiv najboljih (u javnosti najcenjenijih) stopera drugog kluba.
Ali bitno je da ti znas koliko cega ja pratim u zivotu. Zato sam i napisao to sto sam napisao. Jbga, impulsivna priroda![]()
![]()
Ovo bi trebalo da udje u uzi krug nominacija za temu Najsmjesniji postovi na forumuMaGiCa je napisao/la:Ko smo mi?S-Y-L-A-R je napisao/la:.Ako vam je Milito najbolji napadac vi ste propaliVideo si tone mojih argumenata ovde, i mogao si da vidis da pratim BL (doduse ne toliko koliko pratim Big3).
VB i Demichelisa sam stavio kao primer najcenjenijih stopera BMa. Ne znam da li ce igrati ili ne, a to su najbolji stoperski par BMa - sem ako se ne dovede neko novi.
Ali sa druge strane, ne znam hoce li igrati i Milito (jer Benitez forsira Eto`a). To sam onako stavio: najbolji napadaci jednog kluba protiv najboljih (u javnosti najcenjenijih) stopera drugog kluba.
Ali bitno je da ti znas koliko cega ja pratim u zivotu. Zato sam i napisao to sto sam napisao. Jbga, impulsivna priroda![]()
![]()
![]()
I da. Milito je posle Eto`a najbolji Interov napadac. A Eto`o i Milito su klasa za celi napad BMa i ostatak nemacke lige.
A "kvazi Matador", koji vola nije mogao da ubode do skoro, treba da pogleda kako to radi onaj pravi El Matador - klasa za sve napadace iz BL.
Idi na temu "lige petice", pa ces videti moje stavove.effe_sa je napisao/la:Magica: a jel smijesno sto ste 99 posto izgubili jednog predstavnika u ligi prvaka???ja nemam nista protiv talijana, al nema tu ni talenata, jako su lose utakmice, pad interesa za ligu u svijetu.....sve je to palo na niske grane
Bravo ! Dajte pohvalite momka, apsolutno si upravu, nek ti zavide na pametiSaurman je napisao/la:Kakvu raspravu voditi o ligi koju vodi mafija o stadionima koji izgledaju kao Stonehenge o posjeti koja je u rangu ukrajniske lige...no vratimo se dueluveć ste dobili po turu od raštimanog Werdera šta onda da očekujete kad vam dođe Minhenska filharmonija
Ma daj molim te.Sta znaci ako je bio najbolji strijelac tih ekipa kad nije dokazan u velikom klubu.Jel Mariu Gomezu po kojem pljujete nekoliko postova iznad u Sttutgartu bilo kokurencija po broju postignutih golova i mi bi sad trebali rec da je on Svjetska klasa,da su npr Rooney i Ibrahimovic male mace za njega.Spusti se malo to je ipak samo Milito.vuvu_zzz je napisao/la:a jbem ga ja, al se mrzim ponavljati...
momak, pogledaj statistiku doticnog u Zaragozi i Genovi, najbolji strijelac tih ekipa je bio, a pri tome Realu 4 komada zabio, not enough...jel mu to bilo lahko
ubuduce prvo se raspitaj pa onda nesto pricaj, vidi se da ne znas, nego si tek tako uletio
ovo je tuzno vise postalo
evo imamo i statisticara na forumu, jer da nije njega kako bi mi inace znali da Inter mora cekati 45 godina do nove godine, a cak ni taj statisticar ne zna da je barceloni trebalo skoro 100 godina igranja da osvoji isti trofejRomariooo je napisao/la:Opasno su digli navijaci Intera, a ne znaju jadni da im valja cekati 44 godine da osvoje ligu prvaka, jer u principu Inter osvaja ligu prvaka svakih 45 godina
A šta se to ovdje pisalo?Io_Sono_Interista je napisao/la: sve vas lijepo pozdravljam i da aBd za 2 mjeseca odgledamo meceve i da sumiramo ko ce pojest sva g.ovna napisana ovdje
OOOOOOOOOOOOOOOOOuuuuuuuuuuuuuuuu kako Spuštanjeeeeenevjernik je napisao/la:evo imamo i statisticara na forumu, jer da nije njega kako bi mi inace znali da Inter mora cekati 45 godina do nove godine, a cak ni taj statisticar ne zna da je barceloni trebalo skoro 100 godina igranja da osvoji isti trofejRomariooo je napisao/la:Opasno su digli navijaci Intera, a ne znaju jadni da im valja cekati 44 godine da osvoje ligu prvaka, jer u principu Inter osvaja ligu prvaka svakih 45 godina
Kako nije Milito dokazan u velikom klubu kad je prošle godine bio jedan od kljucnih igraca Intera na pohodu na trostruku krunu...druga je stvar što je izgleda imao nekog kretena za menagera , koji ga nije znao progurati u karijeri ali Diego Milito je igracina i pravi gol igrac (ima nenormalan osjecaj za gol) u to nema nikakve sumnje.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma daj molim te.Sta znaci ako je bio najbolji strijelac tih ekipa kad nije dokazan u velikom klubu.Jel Mariu Gomezu po kojem pljujete nekoliko postova iznad u Sttutgartu bilo kokurencija po broju postignutih golova i mi bi sad trebali rec da je on Svjetska klasa,da su npr Rooney i Ibrahimovic male mace za njega.Spusti se malo to je ipak samo Milito.vuvu_zzz je napisao/la:a jbem ga ja, al se mrzim ponavljati...
momak, pogledaj statistiku doticnog u Zaragozi i Genovi, najbolji strijelac tih ekipa je bio, a pri tome Realu 4 komada zabio, not enough...jel mu to bilo lahko
ubuduce prvo se raspitaj pa onda nesto pricaj, vidi se da ne znas, nego si tek tako uletio
ovo je tuzno vise postalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.