Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 17:18

JuveSissoko je napisao/la:ja znam da je Maradona rekao da bi radje Del Piera u svoj idealni tim nego Zidana :mrgreen:
Diego Maradona : Talking about the best 100 world footballers ever he says “Here he is, he is different from Zidane, he likes to play, he feels it in his soul; between he and the French (Zinedine Zidane ), I stay with him.

Kasnije je to i ponovio...

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/marado ... 41877.aspx

A i diego je bio u madridu,gledao utakmicu kada se desilo ovo

[youtube][/youtube]

a jos i ovo...

[youtube][/youtube]

joj volim ga vise od sebe...toliko me emocije uhvate ovo kad vidim...najveci talijanski igrac svih vremena...pod ovim porazumjevam sve...bilo je i boljih igraca ali veci nije sigurno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 dec 2010, 17:24

da da velicina znaci nosit se s porazima dostojno, kad pobijedis biti fer i slicno, a da ne govorim koliko trebas biti velik pa se vratit nakon pucanja dva od tri ligamenta u koljenu,tako nekako, ne medicinski precizno :mrgreen: , kad ti noga visi kao da nije tvoja ,grande Capitano ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 17:29

Ruben Olivera : “Del Piero is my idol. When I arrived at Juventus and I was introduced to Alex, it was like touching the heavens with my finger”
ma gdje ces dalje....

Come te, NESSUNO MAI!

slika slika

Nemoguce je koliko ga volim :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 dec 2010, 18:15

rijetko koji igrač je voljen ko Del Piero, poznajem mnogo manijaka poput tebe Sarajlija, ima dosta i onih koji vole Tottija, ja ih volim obojicu, možda malo više Tottija...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 18:18

muXmania je napisao/la:rijetko koji igrač je voljen ko Del Piero, poznajem mnogo manijaka poput tebe Sarajlija, ima dosta i onih koji vole Tottija, ja ih volim obojicu, možda malo više Tottija...
Totti je prljav igrac i sitna dusa. Ne moze on u istu recenicu ko i ADP.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 18:19

ne postoji osoba koja 'mrzi' Del Piera.. ja mislim da takvog nema.. cak i najveci interisti i milanisti ga gotive :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 dec 2010, 18:20

Alexa svi vole..ne moras biti Juventino....a Juventini ga obozavaju..jednostavno, covjek je gospodin i kako da ga ne volis :) :)

Totti je igracina..al karakter mu je...uuuuu :D ....

Ima tih primjera dosta..al alex je stvarno poseban... zbog svega, na odnosu drugih.... :) ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 dec 2010, 18:21

meni je totti baš suprotno jedan od najmržih igrača, obični pljuvač i seljačina, a ADP je jedan gospodin i nema razloga da ga iko ne voli
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 dec 2010, 18:28

8-) ! Alex Del Piero - Paolo Maldini - Javier Zanetti ! 8-) Tri Čovijeka s kojima se Serija A ponosi ! 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 18:30

robovi88 je napisao/la:8-) ! Alex Del Piero - Paolo Maldini - Javier Zanetti ! 8-) Tri Čovijeka s kojima se Serija A ponosi ! 8-)
i jos more imena koji su godinama i decenijama bili i bice ponos najdraze lige, svojim igrama i ponasanjem na terenu i izvan njega, da ih ne nabrajam sad
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 dec 2010, 18:34

nevjernik je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:8-) ! Alex Del Piero - Paolo Maldini - Javier Zanetti ! 8-) Tri Čovijeka s kojima se Serija A ponosi ! 8-)
i jos more imena koji su godinama i decenijama bili i bice ponos najdraze lige, svojim igrama i ponasanjem na terenu i izvan njega, da ih ne nabrajam sad
Crespo,Vieri,Inzaghi,Zidane,Totti,Brocchi .................. 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 18:42

MaGiCa je napisao/la:
muXmania je napisao/la:rijetko koji igrač je voljen ko Del Piero, poznajem mnogo manijaka poput tebe Sarajlija, ima dosta i onih koji vole Tottija, ja ih volim obojicu, možda malo više Tottija...
Totti je prljav igrac i sitna dusa. Ne moze on u istu recenicu ko i ADP.
A Maradona :?: Drogirani argentinski seljak...

Alexu svaka čast, još mu je i veliki plus što je roker 8-) ali Totti je Imperatore i nemaš prava da komentarišeš i osuđuješ ponašanje drugih, kad ti je idol ovisnik o kokainu kojem je najumnija rečenica: "možete mi popushiti i opet popushiti".. Kao što sam rekao drogirani argentinski seljak, samo šteta što mu je Bog dao takav talenat..

p.s. i ostali, ako niste znali Totti i Alex su veliki prijatelji, valjda zna Alex ko je ko...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 18:52

tesko ce biti pratiti Seriu A bez tih velikana :(

od kad sam poceo da pratim to i uzivam u tome, ovi igraci je obiljezavaju

po meni posljednja generacija, ili poslednji val istinskih fudbalskih velemajstora (u koje spadaju Raul, Ronaldo, Zidane,...) al onih pravih velemajtora

neki su vec zavrsili svoje, a neki ce uskoro zavrsiti
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 dec 2010, 18:55

U Italiji je zadnjih par decenija Totti najpopularniji igrac i bukvalno svetinja, i tesko da se ko moze poredit sa njim..
Ne osporavam ADP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 18:56

spielführer_21 je napisao/la: A Maradona :?: Drogirani argentinski seljak...

Alexu svaka čast, još mu je i veliki plus što je roker 8-) ali Totti je Imperatore i nemaš prava da komentarišeš i osuđuješ ponašanje drugih, kad ti je idol ovisnik o kokainu kojem je najumnija rečenica: "možete mi popushiti i opet popushiti".. Kao što sam rekao drogirani argentinski seljak, samo šteta što mu je Bog dao takav talenat..

p.s. i ostali, ako niste znali Totti i Alex su veliki prijatelji, valjda zna Alex ko je ko...
Taj seljak je sam osvojio SP. Taj seljak se odao porocima, i zato je sam platio. Taj seljak je izmislio moderan fudbal. I taj seljak nikada nije vracao udarce i gazio ljude na zemlji i pljuvao po njima (u bukvalnom smislu reci). Jedan je D10S, svi drugi su ispod njega.

[youtube][/youtube]

Nikada nije pamtio udarce koje je dobijao.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 dec 2010, 19:20

Alo @Magica jesam li i rekao da nije bio veliki igrač, ali njegovo ponašanje ne možeš braniti, ili možeš ali nemoj onda napadati druge. Maradona je seljak, to sam zaključio iz niza njegovih intervjua i emisije Maradona show, dokazani je narkoman i kao takav ne može biti primjer uzornog sportiste. Ne može ni Totti ako ćemo realno, ne može ni Cantona, jer su eto prgavi ali ja volim igrače koji i na terenu imaju svoje ja i uzvraćaju istom mjerom na provokatorima..

Ne smeta meni Maradona, ali mi smeta što ti napadaš Tottija zbog njegovog ponašanja a tvoj idol gori od njega sto puta.. Kako je god tebi Seljak svetinja, tako je mnogima Totti, tako da paziš ubuduće..

KRAJ PRIČE
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 17 dec 2010, 19:25

@magica - moras priznat da je malo kondradiktorno mrzit igraca na osnovu karaktera a pritom imat za idola maradonu . . . doduse navijac si napolija tako da razumijem tvoj gnjev prema svemu rimskom al' velicinu koju totti ima ne moze ni sam del piero osporit a kamoli jedan magica sa foruma ;)

da ne bi ulazio u dalje rasprave mogu samo rec da kao fanovi calcia svi mozemo bit samo zahvalni sto imamo ovakve fudbalske znalce i sto smo prisustvovali njihovim majstorijama tokom godina jer tesko da ce se ponovit te zlatne godine u danasnjem biznisu od fudbala.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 17 dec 2010, 19:28

kad smo kod fair-playa, ljudskosti, ne-ljudskosti i ostalih stvari

[youtube][/youtube]

ovo se desilo tacno 18.12.2000.g ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 dec 2010, 19:34

@Tottiljupci

Nigde nisam rekao da Totti nije klasa od igraca, samo sam rekao da ne moze sa ADPom u istu recenicu.
Maradona jeste bio zavisnik, ali kakve to veze ima sa ovom pricom. On je sebe unistavao i svoju porodicu time, ne druge igrace.
Sa druge strane, Totti je pljunuo Poulsena, sutirao Balotellija, gazio Rameloewa i Nedveda i da ne spominjem sta jos.
Jbga, sitna dusa. Diego to nije radio - nije vracao udarce, nije gazio protivnike, voleo je da izradi pa da likuje i sl. ali nije bio sitna dusa.
A to sto covek nema ni 2 razreda osnovne skole, to je nesto sasvim drugo. On ce ostati upamcen kao najveci inovator u svetu fudbala, ikada.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2010, 19:42

slika

Alessandro Del Piero
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []