slusalica je napisao/la: ↑23 sep 2020, 11:07
hurem je napisao/la: ↑23 sep 2020, 09:30
I ja sam mu nakon SP2014 i onih odlicnih partija u Evertonu prognozirao Real Madrid ili United ali su ga povrede unistile...bukvalno.
I Prevljaku sam predvidjao Bayern...ali povrede ucinise svoje.
Mislim da su njih dvojica bili za najvece stvari...mozda ne bas Real I Bayern ali blizu tog nivoa sigurno da...
Steta.
Druze, ne lupaj. Ta vrsta defanzivnih veznih je arhaican tip igraca. Besic je doslovno tehnicki hendikepiran igrac. Kakav crni top nivo.

Pa on bi jednu od sto situacija 1na1 sa golmanom rijesio golom.
Bem ti bosansku objektivnost.
Sta se ovde moze procitati, jbte led
Prevljak par golova dao za Liefering, nikad se nije ni razmatrao u RB-u.
De ti meni reci, jesi li se ti zajeb.avao?
Bešić je u HSV-u najavljivan kao stoper. Na toj poziciji njegova tehnička limitiranost ne bi toliko dolazila do izražaja, kao što je to vidljivo u reprezentaciji gdje igra zadnjeg veznog. Na sve to, dodaj koliko je masakriran povredama od samog dolaska u Everton... Sezonu 2015-16 je skoro cijelu propustio zbog povreda zadnje lože, sezonu 2016-17 je cijelu propustio zbog povrede ukrštenog ligamenta koljena.
Što se Prevljaka tiče, on je trebao biti generacijski napadač Red Bullove imperije. U prvoj sezoni u Lieferingu je bio proglašen za najboljeg mladog igrača austrijske druge lige. Obzirom na konkurenciju, to nije mala stvar. Kad je trebao konačno dobiti priliku u prvom timu, i on je povrijedio ukršteni ligament koljena i bio skoro godinu dana van terena. Nakon toga je uslijedila posudba u Mattersburg, gdje je odigrao fenomenalnu sezonu. Po povratku u Red Bull, potpisao je novi četverogodišnji ugovor, što ti pokazuje da su ozbiljno računali na njega. Međutim, povrede i odlične partije konkurenata za mjesto u napadu (Dabbur, Haaland, Daka) su učinili da se ne naigra za Red Bull. On je i dalje relativno mlad i uz dobru sezonu u Eupenu bi i dalje mogao napraviti dobru karijeru, tako da ga ne bih još uvijek otpisivao.