Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Momak je sve i jednu utakmicu na visokom nivou odigrao, dijete kluba, NAJVISE EVROPSKIH UTAKMICA U HISTORIJI FK SARAJEVA, bez ikakve pompe, pickih materina, uvijek profesionalac, hvala ti Amere.
Mimo pozdrava, izletio je gunđajući. Valjda mu se igralo, zaželio se on lopte, još jedna ovako važna tekma, ali nije išlo. Ispada iz defanzive, tu je kao igrač manje. Da je klasa, itetako, kad primi onu loptu i bez srkleta je valja, perverzija. Trebaće njemu još vremena da bude na 100% svojih mogućnosti, zato i izgleda onako kilavo i sporo.miky_hz je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:22Sa Vinkom i nema pozdrava kad je tekma,bar sam to u ligi primjetio ovo do sad (mozda mi je neki promakao),on glavu ne skida sa terena kad su te izmjene.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:17Protiv Celtica bi idealno bilo gurnuti Sušića na mjesto Rahmana, a Pejoviću dodati Đokanovića. Dobili bi na snazi defanzivno.
Je li mi se ono učinilo ili je Sušić bio nezadovoljan kod izmjene, pa se nije pozdravio ni s Vinkom?
Ali djelovao je nezadovoljno to se slazem.Ali opet uletio je medju prvim nakon zadnjeg zvizduka da proslavi.
Sto se meni cini da je Vinko suze brisao cim je kraj sviran ,i to par puta,nemojte mi reci da su mu musice upale![]()
Ma da ne zapjeva i ne dize ekipu moralno ne bi mi sad slavili
Svaka cast majstoreee, unaprijed znao
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, r3m1 i 50 gostiju.