FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

BICA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BICA » 25 sep 2020, 01:44

mirzatele je napisao/la:
25 sep 2020, 00:51
Trebat će nam napadač za grupne faze
Kad sam ja govorio da Merso nema elana više vi me napadali

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 25 sep 2020, 02:17

Napapijri je napisao/la:
30 avg 2020, 09:08
123ado je napisao/la:
30 avg 2020, 02:05
bas se treba potruditi ove sezone da nadjes negativnosti u igri.
Mladost se mogla desiti svima. Wulfsi mogu otkinuti bod Liverpulu. Onaj slobodnjak je nesto na sta 100 trenera ne moze utjecati.
Mene cudi da niko ne pise npr, kako je evidentno da Famino moze u prvom koraku i dodiru sa loptom da se oslobodi igraca?Pregrst je dobrih stvari u prva dva kola bilo da sam mislio kako je ova godina sansa za grupu u LE. Daleko sam od furaca i nekog ludog optimiste. Nepostojeci ofsajd nas je skinuo sa tog puta. Vinko radi sjajan posao i zelim uzivati u ovoj sezoni. Imam sva prava da mislim kako cemo i ove godine biti prvaci.
Vinko, jesi to ti?
:D :D :D :D :D :D Koliko sam hejta dobivao tih dana :) slavim pa moram ovo da vam pokazem :)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 25 sep 2020, 05:24

Sada malo odmora, masaze, preparati i ostala prateca oprema pa se onda max spremiti za Celtic. Mozda bude treca sreca sto se tice play off :bih:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 sep 2020, 06:05

Ako ko moze da postavi cjelu utakmicu ovde bio bi zahvalan.

Susic je igrac za 15-20 min i to je to.

On ima fino dodavanje sve ostalo smjesno

Ja mislim da on nije pretrco 4 km danas

I mislim da je bio najspori igrac od svih 30 igraca

Dali je do kondicije dali covjek ima neki zdrastveni problem dali je do povrede koju je ima dali je neki famelijarni problem ili nesto trece. Al sanjim bi Vinko trebao popricat vidjet sta je detektovat problem i pokusat rijesit problem..

Na terminu ljudi brze jace bolje igraju od njeg, vidi se nanjemu da on zna da ima tehniku i to sve al previse tromo, ja vjerujem da je on od bivsi klubiva istjerivan upravo radi te motorike i carinjenja lopte.

Mislim da on nemoze igrat na Rahmanovicevom mjestu jer je spor i slabo kretanje ima jos ako dodas da je ahmet jos spori dodes dotog da to nemoze..

Vinkova je krivica za crveni karton veca nego Amarova, Vinko je dovoljno dugo da zna da je ovaj mentalno slab i da cemu onaj spanski kriminalac sa apetitom dat jos jedan zuti.

Mislim da bi Amar kod psihijatra trebo da ide 3-4 puta sedmicno, covjek da je malo pametni dosad bi bio ako nista u turskoj grckoj prvoj ligi..energiju brzinu znanje sve ima bolje od sve ijednog in graca kompletne pl bh al covjek je za psihijatra njemu cak ni trener pedagog nemoze pomoc..

Pidro se poboljso
Kova sve slabi
Pejovic isti
Ahmet nazalost nek upise profi licencu za trener. Bice upisan zlatnim slovima
Handzic nazalost jos tu
Krste A recimo rezentativac valjda dobivamo neke pare od Uefe valjda je dovoljno za njegova primanje ok kao covjek kao igrac nivo olimpika
DUPOVAC najbolje igrac danas igra preporodeno nadam se da se ne drogira, pa on je odkako igra profi bio polu amater
Serba pao kurcu za uvo
FANIMO donio 1 m km najbolji uz dupovca (vratio sve pare sto smo bacili na kuzmanovica gudeona sisisca)
Tatr dobar
Oremus nista pisebo al i takav duplo bolji od Dusana

Pidro je dobitak za nadu igru kao tatar i pejovic i fanimo

Pidro je danas zvanicno istjero salcina iz prvih 11

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 sep 2020, 06:44

Mi smo tim koji nezna igrati defanzivno e tu lezi najveci problem kad igras protiv jaci klubova
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 sep 2020, 06:51

5 x pred grupnim fazama
1 x LŠ
1 x Kup UEFA
3 x Evropska liga

Klub sa najvise evropskih utakmica u drzavi 77, kao samostalna drzava 63.

Vrijeme je za iskorak, a poslije toga novi napadac i novi bek.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 06:53

ado-hz je napisao/la:
25 sep 2020, 00:04

Izgleda da nam dolazi Irfan
Nemoj lagat bolan
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 06:57

Samozdravlje je napisao/la:
25 sep 2020, 00:31
Bogami po mom misljenju nama trebaju dva desna beka.
:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 25 sep 2020, 07:24

Bgm jedete vnago.
Svaki igrac je pogino, na sve treba biti ponosan, pa i na Vinka. Mentalitet pobjednika imamo i kad ne ide mi iz kontre udarimo samar protivniku.
Svaka cast ekipi, mi ovo zasluzujemo. Debil je svako ko pljuje bilo kojeg naseg.
Kova 10
Mirko 10
Šerba 10
Dupe 10
Pidro 10
TSS 10
Aco 10
Rahman 10
Ahmo 10
Fani 10
Hare 10
Krle 10
Djokanovic 10
Za mene su Šampioni
Hvala Sarajevo brate moj.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 25 sep 2020, 07:43

Nisam upratio mozda je bilo, ako neko zna. Jel Rahman svakako ne bi igrao i da je ostao samo na zutom kartonu?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 sep 2020, 07:43

Lik je napisao/la:
25 sep 2020, 07:43
Nisam upratio mozda je bilo, ako neko zna. Jel Rahman svakako ne bi igrao i da je ostao samo na zutom kartonu?
Da, dobio je treci zuti karton nakon onog starta na ledja igraca Buducnosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 sep 2020, 07:45

Ali, kakav centarsut Pidre kod gola Fanima, pa u rangu onih bekova iz Liverpoola :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 25 sep 2020, 07:54

Napapijri je napisao/la:
25 sep 2020, 07:45
Ali, kakav centarsut Pidre kod gola Fanima, pa u rangu onih bekova iz Liverpoola :D
Popušim mu žutu čundaru :urnebes:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2020, 07:58

To je ono što sam govorio neki dan, Pidro prvo što je bolji u defanzivi od Salčina, drugo zna je odlično centrirati. Đani da je sinoć bio u onoj situaciji, ne bi je dobacio ni do prve stative, a kamoli našao Fanima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 25 sep 2020, 07:59

Još uvijek sebi dolazim i skupljam dojmove.

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 25 sep 2020, 08:03

Najvažnije je da smo prošli u PO EL, sve ostalo će se zaboraviti . Do sada je zarađeno 1,5 mio Eura.
Imamo jako dobre šanse protiv Celtica, jači za Fanima, Pejovića, TSS, Adukora u odnosu na prošli meč sa istim.
Rahman je odigrao jaku utakmicu, bio je agilan, drčan, kontrolisao se dobro jer su igrači Prošlosti, poslije žutog kartona Rahmana išli ciljano na provokacije i drugi žuti, i to pljuvanje, padanje poslije svakog duela sa njim, je išlo na provociiranje novog žutog kartona,što su na kraju i uspjeli, zahvaljujući prije svega sudiji koji je bio jako naklonjen đetićima.Kriterij suđenja nije bio ujednačen, samo se sjetite dosuđenih prekršaja oko 16-terca , gdje je bio jako naklonjen gostima. Vinko je morao izvaditi Rahmana sigurno prije, osobito kad je Đokan ušao, trebao je izvesti rahmana, a TSS postaviti iza Ahmeta.Za Celtic treba postaviti TSS na mjesto Rahmana, imao bi dobrih pasova prema Tataru i fanimu, i jako dobro kontroliše loptu.
samo isključenje je samo pokazalo da smo bolji od đetića, jer nisu mogli ništa na našu postavljenu obranu sa 10 igrača.

Ahmet, iz meča u meč pokazuje da nema više ni snagu ni kvalitet koji nam je potreban za LE i sigurno osvajanje titule, Hare je u svojih 15tak minuta pokazao više, kreirajući i sjajnu šansu za Tatara.Hare od prije 5-6 godina bi hladno bio prvi napadač tima, Volio bih da Mili i Adukor igraju CB, iznošenje lopte iz zadnje linije bi sigurno bilo puno bolje nego do sada, a da Dupe, koji jejako dobro odigrao i Šerba, budu ti koji bi ulazili u igru.

Čestitke , momcima, i hajmo dobiti Celtic jer to možemo po kvalitetu...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 sep 2020, 08:07

Samo budala moze reci da prodaja kluba nije bila pun pogodak. U roku od 5 godina 3 titule 2 kupa.

Eno strunfici pisu da bi se prodali al kazu tesko je da se Vaso proda jer ima svoju imovinu.

Jos je lakse da se prodaju sve sto njihova ne pokretna imovina zaradi (stadion ona dva tri granapa) nek stave da prihodi idu zeljkanu vjeruj te mi da to ozbiljnog investitora ne interesuje tih par milja kermi takode prepisite od VELIKANA SA KOSEVA zastite grb boju dresa i ime sta je problem..

Al mitomani lazu sebe a i onaj propali klub da ga vole, hoce tipovi da neko da ulozi 5-7m € 5-10 godina pritom da kupi stadion i da ima 49% prava na klub ..NIKO NECE PLATIT STADION KOJI NISTA JE VRIJEDI OSIM MOGUCNOSTI KORISTENJA SA UTAKMICE I TIH PAR BUTIKA STO IMA.

Ovo pisem debilima jer milijarderi nebi bili milijarderi da stoka kao oni sto su preskacu i prodaju nesto a fa idalje budu vlasnici..

Mislim da je prpa njima sad pravo mi smo vec pokazali da smo 5 stepenica iznad svih ekipa u pl bh vec sad a i zrinjski je mnogo ozbiljni od vase a vjetovatno za par godina i borac city ce..

Samo da im javno posaljem ovu poruku, vas stadion za investitora ne vrijedi vise od mozda 1-3 m km,

Nikad niko u bih nece imat investitore kao mi jer ovo su ljudi koji zele da zarade pare kroz rezultat

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 08:13

Napapijri je napisao/la:
25 sep 2020, 07:45
To

Ali onaj centarsut Fanima na Tatara pa volej Benje
Ja ga vidio u golu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 08:17

Red1946 je napisao/la:
25 sep 2020, 08:03
Najvažnije je da smo prošli u PO EL, sve ostalo će se zaboraviti . Do sada je zarađeno 1,5 mio Eura.
,
Ispravka druze 1,8 miliona eura

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 25 sep 2020, 08:24

Red1946 je napisao/la:
25 sep 2020, 08:03
Imamo jako dobre šanse protiv Celtica, jači za Fanima, Pejovića, TSS, Adukora u odnosu na prošli meč sa istim.
Rahman je odigrao jaku utakmicu, bio je agilan, drčan, kontrolisao se dobro jer su igrači Prošlosti, poslije žutog kartona Rahmana išli ciljano na provokacije i drugi žuti, i to pljuvanje, padanje poslije svakog duela sa njim, je išlo na provociiranje novog žutog kartona,što su na kraju i uspjeli, zahvaljujući prije svega sudiji koji je bio jako naklonjen đetićima.Kriterij suđenja nije bio ujednačen, samo se sjetite dosuđenih prekršaja oko 16-terca , gdje je bio jako naklonjen gostima. Vinko je morao izvaditi Rahmana sigurno prije, osobito kad je Đokan ušao, trebao je izvesti rahmana, a TSS postaviti iza Ahmeta.Za Celtic treba postaviti TSS na mjesto Rahmana, imao bi dobrih pasova prema Tataru i fanimu, i jako dobro kontroliše loptu.
samo isključenje je samo pokazalo da smo bolji od đetića, jer nisu mogli ništa na našu postavljenu obranu sa 10 igrača.

Ahmet, iz meča u meč pokazuje da nema više ni snagu ni kvalitet koji nam je potreban za LE i sigurno osvajanje titule, Hare je u svojih 15tak minuta pokazao više, kreirajući i sjajnu šansu za Tatara.Hare od prije 5-6 godina bi hladno bio prvi napadač tima, Volio bih da Mili i Adukor igraju CB, iznošenje lopte iz zadnje linije bi sigurno bilo puno bolje nego do sada, a da Dupe, koji jejako dobro odigrao i Šerba, budu ti koji bi ulazili u igru.

Čestitke , momcima, i hajmo dobiti Celtic jer to možemo po kvalitetu...
1.8 mil € :kafa:

Također jako bitno sigurni smo narednih 5 godina za koeficijent 2.5 od ove sezone.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Grk1234, Lecler, r3m1, Serha, Venom i 67 gostiju.