FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo za koeficijent me posebno obradovalo, bit ce preko 6.Zanimljivo, Zrinjski nakon što je završio sa Evropom ima koeficijent 8,000, a tome su najviše doprinjele njihove tri uzastopne titule (2016-2018) i tri uzastpna učešća u kvalifikacijama Lige prvaka.Nama je dakle ova sezona u Premijer ligi ključna, prelomna da za godinu dana imamo i mi tako visok koeficijent.
- feniksptica
- Kontakt:
Sinoc smo mi bili Dinamo Brest a oni Sarajevo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoForza
- Kontakt:
1. kolo UCL 280kmikimaus je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:12Cim pocne utakmica sa skotima , imat ces 1.8 milki od uefe . Nagradjuje se ucesce u predkolu .
2. kolo UCL 380k
ispadanje iz UCL 260k
3. kolo UEL 280k
4. kolo UEL 300k
Suma ovoga je 1.5 mil
Možda se još dobije 200-300k što ne igramo pretkvalifikacije kao Kos/Smr/And/Nir ili jednostavno što smo šampioni nevezano za evropske utakmice.
Ili možda dobijamo od ovih prvih par kola iz EL što smo ih preskočili igrajući UCL.
Sam plasman u prvo pretkolo Sarajevu je donio 800.000 eura, a nakon plasmana u drugo kolo kvalifikacija Lige prvaka ta cifra je narasla za dodatnih 400.000 eura.
Bh. šampion je dobio 380.000 eura, a na taj iznos treba dodati i razliku od 20.000 eura od Europa lige koliko je razlika u učešću između drugog i trećeg pretkola jer je drugo pretkolo Europa lige bilo osigurano ranije.
Ovo je pisalo nakon nomada, sad ne znam odakle su igračunali tih 800k
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Vala i na Koševu smo super igrali protiv njih a ko nam je sve bio u sastavu evo nekih pojedinaca Gavrić Stnoje Lazić Milankovic valjda je on jbg zaboravio sam kako se preziva.mnogo smo napredovali ja sam siguran da ih mozemo klepit i bice manje nervoze i znamo se nositi sa njima.
FKS
Evo u PO cemo moci koristiti 5 izmjena
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Po cemu?
Imali smo 5 100% sansi. Oni dvije...
To sto su krkani je nesto drugo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma to je ustvari to, tih 260k koje si naveo kao ispadanje iz LP dobijaju prvaci koji ne udju u grupnu fazu, tako da je to to, ne mozemo vise od toga zaraditi osim ako ne udjemo u grupeSarajevoForza je napisao/la: ↑25 sep 2020, 09:261. kolo UCL 280k
2. kolo UCL 380k
ispadanje iz UCL 260k
3. kolo UEL 280k
4. kolo UEL 300k
Suma ovoga je 1.5 mil
Možda se još dobije 200-300k što ne igramo pretkvalifikacije kao Kos/Smr/And/Nir ili jednostavno što smo šampioni nevezano za evropske utakmice.
Ili možda dobijamo od ovih prvih par kola iz EL što smo ih preskočili igrajući UCL.
Sam plasman u prvo pretkolo Sarajevu je donio 800.000 eura, a nakon plasmana u drugo kolo kvalifikacija Lige prvaka ta cifra je narasla za dodatnih 400.000 eura.
Bh. šampion je dobio 380.000 eura, a na taj iznos treba dodati i razliku od 20.000 eura od Europa lige koliko je razlika u učešću između drugog i trećeg pretkola jer je drugo pretkolo Europa lige bilo osigurano ranije.
Ovo je pisalo nakon nomada, sad ne znam odakle su igračunali tih 800k
Pyro is not a crime !
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ono sto nas navijace moze da raduje je emocija igraca. rahman zasro, ali pored stoji, dobacuje nesto pidri itd, susicu krivo sto nije odigrao na nivou, krste ulazi u igru i vidi se na njemu onaj blagi osmjeh kao momci jos malo i gotovo je, vidi se na ahmetu da je poceo bio da ih provocira, krivo mu za promasaj, kako pita kovacevica kod onog plivanja nakon prekida, sta radis de dozovi se, rahman oborio glavu covjek ga pljunu, suti, pejovic se raduje kao da je ponikao u sarajevu, pidro doktorski odigrao, a oremus, vidi se da ima tu stvari koje treba doraditi na beku, ali sigurnije se osjecam kad je on tu nego kad su hodzic i heba zajedno, jer momak ima jak mentalitet, ima nekog iskustva kojim moze zacementirati svoju poziciju.
Vidi se zelja strucnog staba i nema nista bolje, taman da si taraba, da vidis da ti je ekipa kao porodica.
Ja mislim da prolazimo aBd.
Pljuvacima necu da lajem na mubarek petak. Moderatore i admine, svaka cast.vi ste ponos ovog foruma
Vidi se zelja strucnog staba i nema nista bolje, taman da si taraba, da vidis da ti je ekipa kao porodica.
Ja mislim da prolazimo aBd.
Pljuvacima necu da lajem na mubarek petak. Moderatore i admine, svaka cast.vi ste ponos ovog foruma
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ali kakav gol Fanima

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jedino zabrinjava to što ne mozemo da stanemo na loptu kad nas protivnik napadne, kao da ne znamo zadržati posjed. I onda se još prepadnemo i vile nas nosaju.
Da su onom Grku poništili čist gol koji je dao zbog offside-a, onda bi mogli biti Brest.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tatar zabije nemoguce znaci a fula ono sto bi ja mislim svako qrcem zabio al haj hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Postao/la kengur » 21 sep 2020, 19:27123ado je napisao/la: ↑25 sep 2020, 02:17Mene cudi da niko ne pise npr, kako je evidentno da Famino moze u prvom koraku i dodiru sa loptom da se oslobodi igraca?Pregrst je dobrih stvari u prva dva kola bilo da sam mislio kako je ova godina sansa za grupu u LE. Daleko sam od furaca i nekog ludog optimiste. Nepostojeci ofsajd nas je skinuo sa tog puta. Vinko radi sjajan posao i zelim uzivati u ovoj sezoni. Imam sva prava da mislim kako cemo i ove godine biti prvaci.
Ignorisuci 2 gola Fanima ali njegovo shvatanje igre i prvi dodir protiv Slobode su 2 nivoa iznad ostatka lige. Takodje kontrola lopte i tehnika su iznadprosjecni a golovi su samo posljedica svega. Malo je bio zapostavljen na terenu ali i sve dolazi na svoje.
-
- Kontakt:
Prolaz je bitan, ali mi mozemo puno bolje igrati i hocemo protiv Celtica.
Historičar: Trebalo bi vratiti Anđušića!Nemanja Anđušić na pragu prelaska u Velež.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma lose smo odigrali i zbog kartona, pored Rahmanovica imao je i Ahmet i Tatar, kasnije i Oremus dobio i jednostavno su prepadnuti bili, igrali pod ručnom nekako, valjda zbog straha od crvenog a s druge strane Buducnost je poslije onog gola dobila krila, pucali su od samopouzdanja i onda nakon naseg drugog oni su pukli totalno, pa i sa igracem vise nista napravili nisu, jer nisu mogli,znali,limitirana ekipa koja je protiv nas mogla igrati samo onako da nas izudaraju, isprovociraju, a jos nas je i sudija iskasapio tim kartonima i sve to je utjecalo da odigrano dosta lošije nego inace no na kraju je bitno da smo prosli a protiv Celtica trebaju rastereceni biti, mi nemamo sta izgubiti, oni s druge strane imaju mnogo toga
Pyro is not a crime !
Star sam ja haman za ovoSamozdravlje je napisao/la: ↑24 sep 2020, 23:13
Uvijek pobjegnes kad je najljepse, ostani do jutra, pa na posao![]()
![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
Nama je bitno da ostanemo na zemlji i lagano idemo tekmu po tekmu prema tituli koja je jako daleko ( jer svašta se desi nakon jednog kiksa kao i pauze). Celtic je velik zalogaj ali se može. Učinite nas još jednom ponosnim.
Sretno najvećem klubu u državi!
Sretno najvećem klubu u državi!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], rimljanin90, sarajevo19461987 i 12 gostiju.