Beli98 je napisao/la: ↑25 sep 2020, 14:07
AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 14:05
Kovačević
Oremuš - Šerbečić - Miličević - Pidro
Đokanović - Pejović
Fanimo - Sušić - Tatar
Handžić
Dileme su mi jedino da li krenuti s Dupovcem umjesto Šerbe i Mersom umjesto Hareta, ali hajde neka bude ovako.
Dupovac def. Šerba mi je nekako tanak. Mirnije bih spavao sigurno sa Dupovcem kao štoperom.
ps: Nije ti ni loša ta da Hare krene umjesto Merse.
Dupovac je sinoć odigrao jako dobro, odličan je u skok igri. Ali, opet mi je nesiguran s loptom, sporo to radi, a protiv Celtica nema mjesta za puno razmišljanja u fazi odbrane. U jednoj situaciju uvali Pidru nakon petljanja, to su kardinalne greške i to moramo svesti na minumum minimuma. Imao je i par loših procjena, kao ona jedna kad je gradio, pa zamalo ne ispade kobno.
Igra jako dobro, ali mi je i dalje nesiguran. Besim nadolazi, dosta je bolji u igri s loptom i ja bih mu dao prednost.
Možda bih krenuo i s Haretom. Koliko god on bio loš u realizaciji i izgledao kilav, opet ima to nešto u sebi gdje jednim potezom može napraviti odličnu situaciju ili zabiti kad se najmanje nadaš. Onaj gol protiv Atalante ili sinoć kad izbaci onog Adžića i proslijedi do Tatara. Korpulentan je i jak, može se nositi s njihovim jakim stoperima. Također, to je i mač s dvije oštrice, jer njemu se nikad ne zna, može zabiti iz prve-druge šanse, a može iz desete, tako da i to treba uzeti u obzir. Mada, zna se da će Vinko krenuti s Mersom.