Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
+1feniksptica je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:15Sve ej to super, kad skontas Susic nece pomagat defanzivi nije ni Amar previse..al hoce l on moc izdrzat da vrsi presing ko Amar. To nam je isto vazno, ako on zakaze tu smo u velikom problemu. Sumnjam da cemo se branit cijelu tekmu, ne znaci nam poraz 0 1 ili 05 isto nam je
Koliko sam pofatao pravila,mi bi nakon sinosnje utakmice vec bili u grupnoj fazi tog novog takmicenja ono neka win win situacija,dobijes Celtic ides u EL izgubis ides u EL2. I sve to sa samo dvije pobjede u Evropi eventualno 3.Sto kazes titula cuda cini,sve ti je otvoreno.Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:08Evo čitam, na jednom srpskom portalu pišu, da od naredne sezone počinje Konferencijska liga, iz BiH tamo idu 2 i 3 na tabeli te pobjednik kupa.Prvak naravno ide kvalifikacije Lige prvaka, a ako tu ispadne, prebacuje se u Ligu Evrope.Titula nam je dakle, prioritet prioriteta ove sezone.
Baš tako, titula čini cuda, ona nam je ove sezone prioritet kao nikad ranije.Sa osvojenom titulom, mogla bi nam vrlo lako naredna godina u Evropi biti puno bolja od ove, a o koeficijentu da ne govorim.Evo ti primjer Zrinjskog, tri uzastopne titule (2016-2018) i tri uzastopna učešća u kvalifikacijama za Ligu prvaka, doprinjela su da danas imaju ogroman koeficijent 8,00, što nikad nijedan naš klub nije imao, a maksimalno su dobacili do trečeg pretkola Evropske lige.miky_hz je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:19Koliko sam pofatao pravila,mi bi nakon sinosnje utakmice vec bili u grupnoj fazi tog novog takmicenja ono neka win win situacija,dobijes Celtic ides u EL izgubis ides u EL2. I sve to sa samo dvije pobjede u Evropi eventualno 3.Sto kazes titula cuda cini,sve ti je otvoreno.Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:08Evo čitam, na jednom srpskom portalu pišu, da od naredne sezone počinje Konferencijska liga, iz BiH tamo idu 2 i 3 na tabeli te pobjednik kupa.Prvak naravno ide kvalifikacije Lige prvaka, a ako tu ispadne, prebacuje se u Ligu Evrope.Titula nam je dakle, prioritet prioriteta ove sezone.
Da to smo raspravili prije mjesec mozda nisi citao. Titula nam je ove sezone mnogo bitna bas zbog tog takmicenja. Bit ce tu i srpskih i hrvatskih klubova, bit ce tu mnogo jakih klubova, ali grupa se moze izborit ako pocnemo iz LP. Evo ove sezone da ima to novo takmicenje mi bi nakon Celtica ako ispadnemo igrali grupnu te nove lige.Historicar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 13:08Evo čitam, na jednom srpskom portalu pišu, da od naredne sezone počinje Konferencijska liga, iz BiH tamo idu 2 i 3 na tabeli te pobjednik kupa.Prvak naravno ide kvalifikacije Lige prvaka, a ako tu ispadne, prebacuje se u Ligu Evrope.Titula nam je dakle, prioritet prioriteta ove sezone.
Ne kontam kako raja razmislja, Borac, Siroki, Zrinjski, oni igraju POD NASOM ZASTAVOMPeppermintSA je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:08Koeficijent je bitan. Zrinjski bi se mogao potuci sa Česima u plejofu. Bolji koeficijent lige pomaže nama na duge staze. Treba uvijek navijati za nase klubove u Evropi, osim za lobotomiju, naravno.robertkosar je napisao/la: ↑25 sep 2020, 12:05E sva steta bila u nihovom ispadanju, zao mi suze mi teku niz ledjaIskreno da kazem dajboze da se sutra ugase fasisti
![]()
![]()