FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 sep 2020, 16:07

Red1946 je napisao/la:
25 sep 2020, 16:04
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 sep 2020, 15:54
Benjolos je napisao/la:
25 sep 2020, 15:50

Nista specijalan igrac nikakav upgrade nad Ahmetovicem ili Handzicem, isti tip igraca isto sve, jedino eto sto je mlađi..
Ogroman je on napredak u odnosu na ovu dvojicu...
Ako bude igrao kao u Radnika zadnju sezonu, bio bi pojačanje, fizički je jači i od Ahmeta i od Hareta. Malo brine što u AKH. nije nešto davao golova, ali se nadam da će ga Tatar, Fanimo, Rahma i TSS hraniti kvalitetnim pasovima i centaršutevima.
I dovesti Nedima, koji je drugi tip napadača, ili početi ubacivati makar Hajdarevića iz U19, ako išta vrijedi...
U Turskoj se rijetko koji nas igrac naigrao, pa me i ne cudi...Ne bi ja Nedima dovodio, imamo Hajdarevica i treba ga lagano ubacivati(barem u ovim tekmama kao u kupu protiv Radnickog)
@Zundo trenira on redovno u svom klubu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2020, 16:08

Zundo je napisao/la:
25 sep 2020, 16:05
Jel Irfan prosao ikakve pripreme sa svojim timom?
Jeste,nije on free agent pa da eventualno samostalno trenira.Pod ugovorom je ,radi normalno ko i svi.

Pocela je i liga kod njih ,u oba kola je starter bio jednu cijelu odigrao jednu 70 min.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 sep 2020, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 16:10

I ko fol doc ce taj Handzic. Samo cu reci da se nadam da ce doci.
Edit: Hadzic :damn:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 sep 2020, 16:12

samoSA je napisao/la:
25 sep 2020, 15:36
Jel istina ovo za Irfana Hadzica da potpisuje
Meni kaze lik potpisuje nam IH ja otisao na izeta hajrovica kontam koji ce nam qrac on sad. Nisam na irfana ni pomislio.
Mislim da nam je sad vecini svejedno, tim je i vise nego jak za nasu ligu. Za PO koji se igra za sedmicu ne vjerujem da je on bas kvalitet koji ce se u tako kratkom periodu prilagoditi i napraviti razliku.
Naravno za buducnost kao zamjena za ahmetovica je sasvim ok ako dođe...
You are someone else I am still right here

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 sep 2020, 16:13

Iskren je napisao/la:
25 sep 2020, 15:34
Samozdravlje je napisao/la:
25 sep 2020, 15:26
Iskren je napisao/la:
25 sep 2020, 15:15

Sinoc smo vidjeli da je Handza za 10 min. uradio vise nego Merso za 80 min.Slazem se sa tobom,
Korpulentan je i jak, moze se nositi s njihovim jakim stoperima. Realnost je nesto drugacija jer ce Vinko istih 11, jedino umjesto Rahmana igrat ce Jukic .Treba ih napasti od prve,zbuniti a ne braniti se kao Husref pa ako sta bude iz kontre od te igre nema nista, na taj nacin ispadamo nazalost !
Nisi Ti, ali do samog ulaska Handzica se govorilo da je kilo, debeo, nekoristan, sebican i sta sve ne. Po meni Handze je z 15-20 min. i tako je igrao i u Laznih, a i kod nas uglavnom. Ahmetovic je jos uvijek dobar, trci i ulazi u sanse(doci ce i realizacija, mozda bas protiv Skota). Sve mi se cini da cemo i o Ahmetu pisati kao sad o Handzetu.
Pises gluposti Handza je u Zrinjskom vecinom bio u startnih 11 dok se nije umjesao 'menager veliki 'da igraju njegovi Hajdarevici,Mulahusejnovici i sl. Zna se to kod Bake ne prolazi..Kod Vinka isto standardan u Borcu 10 utakmica 8 golova samo kod nas klupa, jer kod nas Ahmet sa 35 nedodirljiv i mora igrati ne znam na osnovu cega al mora.Bio los ili dobar on igra i tacka. A Tih 15-20 ja bi trenutno obrnuo Handza -Ahmet !
Brate... Handzic kad je počinjao u prvih 11 nista posebno nije pokazivao. On je tip igrača koji je za zadnjih 20 minuta. Opet Vinko najbolje zna..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 16:16

Jel Irfan dolazi na posudbu, ili raskida ugovor?
SAMO SARAJ'VO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 sep 2020, 16:16

Iskreno prije sezone ne bi bio za Irfana i pisao sam to, ali sad je daj sta daš, sigurno bi dao bolji doprinos nego ova dvojica.
Ono sto je u Zrinjskom tad igrao je bilo odlično i u prvenstvu i u Evropi cini mi se, da je na svakoj tekmi dao ili gol ili asistenciju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 sep 2020, 16:20

AlfredNobel je napisao/la:
25 sep 2020, 15:39
Za Handžića i dalje vrijedi sve to, ne pravim ja od njega sad Lewandowskog, ali šta je, tu je. To što je on igrao u Zrinjskom i Borcu je totalno nevažno, jer je puka prošlost. Vremena se mijenjaju, igrači se mijenjaju i stare, zato je jedino važna sadašnjost. Mogao je on igrati i u Barci prije tri godine, ali jedino je važno kakav je sad, mi od tog CV-ja nemamo ništa.

Hare je grohnuo momački, još malo i vakat je i njemu u penziju. Ali, eto, možda posluži čisto na osnovu tog nekog iskustva i tog momentuma koji mu se zna desiti. Ovo sve govorim sa 'ako', jer sve je to šuhveli.
Nemam nista protiv Hareta ali raja njega vidi dvadesetak minuta na terenu protiv umorne odbrane i misle da je u stanju odigrati ovako da startuje utakmicu. Ne vjerujem da bi ista bolje od Ahmeta odigrao naprotiv...
Pokazao je to u vecini utakmica koje je poceo.
You are someone else I am still right here

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 16:21

Irfan Hadžić pred potpisom je za Fudbalski klub Sarajevo. Kako saznajemo, pregovori s napadačem traju petnaestak dana, a sada je 90 posto detalja dogovoreno, pa bi se uskoro mogao očekivati potpis.
Hadžić je iz Zrinjskog prošle godine otišao u turski Ahisar, ali je nedavno raskinuo saradnju sa ovim klubom. Njegov dolazak na Koševo bilo bi veliko pojačanje ukoliko uspije prikaziti igre kakve je prikazivao ranije, ponajprije u Radniku iz Bijeljine, a potom i u Zrinjskom
SAMO SARAJ'VO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2020, 16:22

Zagor je napisao/la:
25 sep 2020, 16:13

Brate... Handzic kad je počinjao u prvih 11 nista posebno nije pokazivao. On je tip igrača koji je za zadnjih 20 minuta. Opet Vinko najbolje zna..

Tako je Ciko-Zagore :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 sep 2020, 16:23

ElCartel11 je napisao/la:
25 sep 2020, 16:16
Iskreno prije sezone ne bi bio za Irfana i pisao sam to, ali sad je daj sta daš, sigurno bi dao bolji doprinos nego ova dvojica.
Ono sto je u Zrinjskom tad igrao je bilo odlično i u prvenstvu i u Evropi cini mi se, da je na svakoj tekmi dao ili gol ili asistenciju.
Stoperi Utrechta su imali problema da ga čuvaju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 16:23

ElCartel11 je napisao/la:
25 sep 2020, 14:15
Serba ispada kao pocetnik. Definitivno je za klupe.
Historicar:
Ima i Vazda u Mladosti, treba ga vratit :cool:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 sep 2020, 16:24

Denchi je napisao/la:
25 sep 2020, 06:53
ado-hz je napisao/la:
25 sep 2020, 00:04

Izgleda da nam dolazi Irfan
Nemoj lagat bolan
JEDVA CEKAM TVOJE IZVINJENJE!!! ;)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 sep 2020, 16:25

Zundo je napisao/la:
25 sep 2020, 16:21
Irfan Hadžić pred potpisom je za Fudbalski klub Sarajevo. Kako saznajemo, pregovori s napadačem traju petnaestak dana, a sada je 90 posto detalja dogovoreno, pa bi se uskoro mogao očekivati potpis.
Hadžić je iz Zrinjskog prošle godine otišao u turski Ahisar, ali je nedavno raskinuo saradnju sa ovim klubom. Njegov dolazak na Koševo bilo bi veliko pojačanje ukoliko uspije prikaziti igre kakve je prikazivao ranije, ponajprije u Radniku iz Bijeljine, a potom i u Zrinjskom
Pomolimo se braco da ga kamion opali na putu prema klubu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 16:29

Denchi je napisao/la:
25 sep 2020, 16:25
Zundo je napisao/la:
25 sep 2020, 16:21
Pomolimo se braco da ga kamion opali na putu prema klubu
:nene:
SAMO SARAJ'VO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 sep 2020, 16:30

Ne pitam se, ali do kraja prvenstva bi ostavio ovu kompletnu ekipu, pa cak i Krleta,Oremusa,Hodzica i dr. Nek im iscuri ugovor. Zasluzili su svi balkon VV
Na zimu bi doveo 2 desna beka, jedan Top , a drugi onako, ali da im je to primarna pozicija. Tek po okoncanju prvenstva bi doveo spica, Ahmo i Handze mogu izgurati ovu sezonu. Sve to prvenstveno radi harmonije u svlacionici. Jedno se ne smije dozvoliti da 11 protivnickih napadnu jednog naseg. Nikako se tuci , nego izvuci i zastititi saigraca. I to ce se popraviti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2020, 16:31

Na koju foru da dodje to me zanima.Ima do 2022 ugovor,u prva dva kola u Turskoj starter u obje .Sta se moze tu "izmajmunisat" da ga dovedemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MNON1987
Kontakt:

Post Postao/la MNON1987 » 25 sep 2020, 16:32

Samo da ne bude ko i za Beciraja..

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 sep 2020, 16:33

miky_hz je napisao/la:
25 sep 2020, 16:31
Na koju foru da dodje to me zanima.Ima do 2022 ugovor,u prva dva kola u Turskoj starter u obje .Sta se moze tu "izmajmunisat" da ga dovedemo.
Na clanku od Avaz Sporta kojeg sam maloprije kopirao pise da je nedavno raskinuo ugovor
SAMO SARAJ'VO

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 25 sep 2020, 16:33

miky_hz je napisao/la:
25 sep 2020, 16:31
I meni je to fakat nerealno i smiješno. Još jedna insajderska koja se neće obistiniti.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, AuroraBorealis, bosnas_, bvsic, Dave, EastMadness, Google Adsense [Bot], Hajdeee, InatSilniBosanski, itatabisine, kontra, mosarajvosa83 i 78 gostiju.