FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni su rekli da moze ici ako hoce da mu klub nece praviti probleme.
danas bio novi update u cometu. nema jos Adukora.
danas bio novi update u cometu. nema jos Adukora.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu li to opet godišnji uzeli? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zamisli cijeli stadion pvu melodiju pjeva, kakav bi to cringe bio

Nije njega musija negjde u engleskoj nasao igrao je lik u sloveniji prije dolaska u kakanj pustite ove sad price za medije sto on prosipa.
https://www.imdb.com/name/nm2135881/
Eto i glumac je bio

Za irfana pogledajte samo utskmice u europi sto je igrao za zrinjski daleko je on od nekog sidrasa kakvim ga smatrate... Zna se vratiti po loptu, povuci ima tehniku i solidsn pas nije jednodimenzionalan igrac.
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajd mozes i ti s nama nemoj se odma ljutitiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.

@Zuka
Kad se registruje Adukor i aBd dodje Irfan mozemo li na 10.5M skociti???
Nekako mi dvocifren broj lijepo stoji...a imali smo ga jedini
Kad se registruje Adukor i aBd dodje Irfan mozemo li na 10.5M skociti???
Nekako mi dvocifren broj lijepo stoji...a imali smo ga jedini

Puno puno više od 'samo zna zabit'... Kompletan napadac.
Po meni bio bi savršen Mersin nasljednik.
Na žalost ne vjerujem da će doći, čisto zbog izvora informacije. Avaz nikad u istoriji nije istinitu recenicu napisao, ne ocekujem da sad počne.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Umjesto da pišete o postavama, formacijama, očekivanjima i nadanjima, vi pravite haos igračima oko nekog Hadžića. Šta mislite kako se osjećaju Ahmetović i Handžić kad pročitaju da će možda dobiti konkurenciju na svojoj poziciji pred historijsku tekmu? Teme i qurca..fera je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:00Hajd mozes i ti s nama nemoj se odma ljutitiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.![]()
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 sep 2020, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ba. Jedna grupa forumaša planski uništava ionako lošu temu.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Tatar juce dobio 200.000 + zato smo preko 10

- AlfredNobel
- Kontakt:
Opet provociraš mučki..skoroalen je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:04Ja ba. Jedna grupa forumaša planski uništava ionako lošu temu.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.
Realno jest qurac cim se vrtimo u krug s prepucavanjima nekakvim.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:04Umjesto da pišete o postavama, formacijama, očekivanjima i nadanjima, vi pravite haos igračima oko nekog Hadžića. Šta mislite kako se osjećaju Ahmetović i Handžić kad pročitaju da će možda dobiti konkurenciju na svojoj poziciji pred historijsku tekmu? Teme i qurca..fera je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:00Hajd mozes i ti s nama nemoj se odma ljutitiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.![]()
Evo ja prvi necu vise pisati jer sta god covjek kaze sutra ce ga neko prozivati.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Mozda im to bude motiv da budu jos bolji, pogotovo za Ahmu da vidi da nema niko sigurno mjesto u pocetnom sastavu. Mozda proradi inat bosanskiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Zašto da se osjećaju loše, ne može se registrovati do četvrtka.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:04Umjesto da pišete o postavama, formacijama, očekivanjima i nadanjima, vi pravite haos igračima oko nekog Hadžića. Šta mislite kako se osjećaju Ahmetović i Handžić kad pročitaju da će možda dobiti konkurenciju na svojoj poziciji pred historijsku tekmu? Teme i qurca..fera je napisao/la: ↑25 sep 2020, 19:00Hajd mozes i ti s nama nemoj se odma ljutitiAlfredNobel je napisao/la: ↑25 sep 2020, 18:59Za šest dana nas čeka najvažnija tekma, a vi pričate o nekom Hadžiću i pjesmi za Fanima.![]()

Ma Hadžic jedino u Radniku 15-ak golova zabio i tjt..ostalo nista
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko tebe sta pito sta želiš, gledaj havione imal pojacanja

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prelazni rok se zavrsava 2 oktobra. Ako prodjemo znaci imamo jedan dan da dovedemo jos nekoga.
Ako je istina ovo za Irfana Hadzica svidja mi se e sad da li bi se on uklopio i da li bi nam mogao pomoc u utakmici sa Seltikom to je pitanje.
Merso, Hare i Irfan su poprilično slicno igraci i nekako nam fali taj nizi napadac.
Ako bi kojim slucajem prosli ja mislim da bi bilo dobro dovesti i Nedima. Znam da ga ne voli pola foruma ali ima taj bezobrazluk i hinjaluk koji nama treba.
Ako je istina ovo za Irfana Hadzica svidja mi se e sad da li bi se on uklopio i da li bi nam mogao pomoc u utakmici sa Seltikom to je pitanje.
Merso, Hare i Irfan su poprilično slicno igraci i nekako nam fali taj nizi napadac.
Ako bi kojim slucajem prosli ja mislim da bi bilo dobro dovesti i Nedima. Znam da ga ne voli pola foruma ali ima taj bezobrazluk i hinjaluk koji nama treba.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_ i 37 gostiju.