Ja ne stitim nikog. To sto ne obrisem iste minute ne znaci da necu. Razmjenjivati misljenja mozemo samo na osnovu neceg sto se ovdje iznese i portala, ali ne i postova sa drugih foruma pogotovo od nikova koji postavljaju uplatnicu Senada Misimovica pa to sve moze biti netacno zbog dobro poznatih odnosa izmedju ta dva covjeka. Kopiranja takvih postova ovdje nema. Kad i ako bude negdje zvanicno tj. na nekom portalu slobodno postavi ovdje.Semper je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:18Druze ne radis svoj posao kako trebas, brises postove koji ti ne odgovaraju a ne sankcionises one koji vrijedjaju mene. Valjda je forum mjesto gdje se moze iznositi misljenje, neka saznanja, zamisli itd. Zalosno je da na formu pojedincima dozovoljeno da druge clanove nazivaju " debilima", da repliciraju sa rijecima " ne seri" . Ako se vec stite pojedinci na ovom forumu napravite viber grupu pa se medjusobno dopisujte a ne da ovdje privatizirate javni forum.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos samo jedno pitanje, da li je vrijedjanje na ovom forumu dozvoljeno tj. da li je jedina sankcija brisanje posta?
Ja drugu opciju osim brisanja i nemam tako da sto se mog dijela "posla" tice jeste.
Nisam znao... Hvala ti na odgovoru.
-
- Kontakt:
Sta cemo ako mtel i na nasoj Dolini cupova postavi reklamna platna bez naknade, hoce li se iko pobuniti protiv toga ili ce biti dovoljno pametni da to "masno" naplate
Haj ba sta smarate s tim vise, jarane napises sta imas i to je to. Ne mozes nikog ubjediti da misli ko i ti. Samo se iste stvari vrte u krug. Sjebaste temu haos.
Cuva Bog Zelju svog!
Nemas se ti tu sta buniti. Sve to je dogovoreno izmedju Saveza i m:tel-a u onom ugovoru. Ne mozes sam dodatno naplatiti nista.tatastrumf je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:39Sta cemo ako mtel i na nasoj Dolini cupova postavi reklamna platna bez naknade, hoce li se iko pobuniti protiv toga ili ce biti dovoljno pametni da to "masno" naplate
-
- Kontakt:
Ko kaze druze moj. Savez je mozda potpisao ugovor o sponzorstvu ali svaka dodatna reklama se treba naplatiti. U tom ugovoru mozda stoji da na stadionu za generalnog sponzora mora biti obezbjeđeno xy mjesta i to na tom i tom dijelu tribine sigurno nije dogovoreno da to bude na tribinama.
Zamisli sljedecu situaciju. m:tel postavi platna na istocnu tribinu i sutra se vrate navijaci na tribine i onda oni kazu " e ne mozete prodavati karte za istok tu idu nasa reklamna platna mi smo potpisali ugovor sa savezom".
Zasto "tribine stadiona" ne prodati nasim zainteresovanim sponzorima i izvuci koliko toliko novca
Zamisli sljedecu situaciju. m:tel postavi platna na istocnu tribinu i sutra se vrate navijaci na tribine i onda oni kazu " e ne mozete prodavati karte za istok tu idu nasa reklamna platna mi smo potpisali ugovor sa savezom".
Zasto "tribine stadiona" ne prodati nasim zainteresovanim sponzorima i izvuci koliko toliko novca
Skoro je bio problem oko toga u Prvoj ligi FBiH sa m:tel-om i tim ugovorom. Isto su trazili da se istakne njihov logo na vecoj povrsini bez dodatne naplate.tatastrumf je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:51Ko kaze druze moj. Savez je mozda potpisao ugovor o sponzorstvu ali svaka dodatna reklama se treba naplatiti. U tom ugovoru mozda stoji da na stadionu za generalnog sponzora mora biti obezbjeđeno xy mjesta i to na tom i tom dijelu tribine sigurno nije dogovoreno da to bude na tribinama.
https://sportsport.ba/fudbal/klubovi-iz ... nja/374006
Imas tu saopstenje tih klubova.
Za ovo je bilo priče sa Heinekenom i nekom kladionicom, i to pred obustavu lige, tj. Kada je odgođena tekma sa Čelikom.tatastrumf je napisao/la: ↑26 sep 2020, 11:51Ko kaze druze moj. Savez je mozda potpisao ugovor o sponzorstvu ali svaka dodatna reklama se treba naplatiti. U tom ugovoru mozda stoji da na stadionu za generalnog sponzora mora biti obezbjeđeno xy mjesta i to na tom i tom dijelu tribine sigurno nije dogovoreno da to bude na tribinama.
-
- Kontakt:
Opet kazem nasi ovo ako urade moraju dobro to naplatiti. Ni pod koju cijenu ne treba pristati da im das cijelu tribinu za reklamirane bez naknade. Ne moze tebe niko natjerati u tvojoj kuci da uradis nesto sto nije definisano ugovorom. U ovom slucaju mi smo vlasnici stadiona, Savez je vlasnik lige a m:tel sponzor samo lige tj. Saveza. Sve sto se desava mimo Saveza u nasoj kuci mora se dogovarati direktno sa nama. Mi nemamo Udruzenje klubova i ovakve odluke mogu biti samo pojedinacne a ne kolektivne tj. ne mogu se odnositi na sve klubove. Ako su Borac, Krupa, Velez dozvolili platna na svojim tribinama mi ne moramo.
E sada ovdje ce se pokazati sposobnost nase Uprave da li ce popustiti mozda odredjenim pritiscima ili ce izvuci finu sumu para.
E sada ovdje ce se pokazati sposobnost nase Uprave da li ce popustiti mozda odredjenim pritiscima ili ce izvuci finu sumu para.
Bitni su kao lanjski snijeg, eto koliko se pitaju i koliko imaju utjecaja u savezu, glavi sponzor lige moze sta hoce.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je pdf najtrofejnijeg i najveceg kluba u Drzavi
Nemojte se ovdje sprdat i zayebavat
Sta vam je vise
Nemojte se ovdje sprdat i zayebavat
Sta vam je vise
-
- Kontakt:
Moze sa debilima i kod debila. Kazem sutra kada se vrate navijaci na tribine oni ce reci ne mozete na tribine jer mi hocemo staviti svoju reklamu. Tako da ove treba **** pod svaku cijenu, ne moze me niko ubjediti da moraju postaviti reklamu. Nasa kuca nasa pravila eto vam savez i ostali stadioni i kod njih stavljajte sta i gdje hocete.
Jednom je nasa Grbavica prezivjela agresora i obnovila se, ne treba im dopustiti da nam opet "uzurpiraju" nasu Grbavicu
Jednom je nasa Grbavica prezivjela agresora i obnovila se, ne treba im dopustiti da nam opet "uzurpiraju" nasu Grbavicu
anđušić je pitar. Gdje češ njega sa našom djecom poredit.StrikeWarzone je napisao/la: ↑26 sep 2020, 09:44Imali bi jedino manje zivaca. Mladost mi je uzeo svojim izlijetanjima.
Od ovih sto je Velez uzeo ostsje jedino zal za Andjusicem jer je pokazao u ovoj ligi da moze.
- mamonelafo
- Kontakt:
Na sve ove budalaštine što se pišu, naprosto se šokiram. Nema potrebe da pljuljete klub koji "volite". Nema potrebe da glumite one što vole a onda na forumu, petom ili desetom kojeg vide svi pljuljete! Vi niste Željo niti je to ijedna uprava, niti je to neki trener ili igrač! Ne trebaju nam neprijatelji kada imamo mi "naše", one iste što se kunu u ljubav i vjernost!
Volim te Željezničare!
Volim te Željezničare!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
mamonelafo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:00Na sve ove budalaštine što se pišu, naprosto se šokiram. Nema potrebe da pljuljete klub koji "volite". Nema potrebe da glumite one što vole a onda na forumu, petom ili desetom kojeg vide svi pljuljete! Vi niste Željo niti je to ijedna uprava, niti je to neki trener ili igrač! Ne trebaju nam neprijatelji kada imamo mi "naše", one iste što se kunu u ljubav i vjernost!
Volim te Željezničare!

- kolezeljovac
- Kontakt:
Tako je!mamonelafo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 13:00Na sve ove budalaštine što se pišu, naprosto se šokiram. Nema potrebe da pljuljete klub koji "volite". Nema potrebe da glumite one što vole a onda na forumu, petom ili desetom kojeg vide svi pljuljete! Vi niste Željo niti je to ijedna uprava, niti je to neki trener ili igrač! Ne trebaju nam neprijatelji kada imamo mi "naše", one iste što se kunu u ljubav i vjernost!
Volim te Željezničare!

Pisemo ko ku*ac, prvi ja pa svi ostali!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Uprava napolje !