FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2020, 11:26

Semper je napisao/la:
26 sep 2020, 11:18
Druze ne radis svoj posao kako trebas, brises postove koji ti ne odgovaraju a ne sankcionises one koji vrijedjaju mene. Valjda je forum mjesto gdje se moze iznositi misljenje, neka saznanja, zamisli itd. Zalosno je da na formu pojedincima dozovoljeno da druge clanove nazivaju " debilima", da repliciraju sa rijecima " ne seri" . Ako se vec stite pojedinci na ovom forumu napravite viber grupu pa se medjusobno dopisujte a ne da ovdje privatizirate javni forum.
Ja ne stitim nikog. To sto ne obrisem iste minute ne znaci da necu. Razmjenjivati misljenja mozemo samo na osnovu neceg sto se ovdje iznese i portala, ali ne i postova sa drugih foruma pogotovo od nikova koji postavljaju uplatnicu Senada Misimovica pa to sve moze biti netacno zbog dobro poznatih odnosa izmedju ta dva covjeka. Kopiranja takvih postova ovdje nema. Kad i ako bude negdje zvanicno tj. na nekom portalu slobodno postavi ovdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 sep 2020, 11:32

Jos samo jedno pitanje, da li je vrijedjanje na ovom forumu dozvoljeno tj. da li je jedina sankcija brisanje posta?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2020, 11:34

Semper je napisao/la:
26 sep 2020, 11:32
Jos samo jedno pitanje, da li je vrijedjanje na ovom forumu dozvoljeno tj. da li je jedina sankcija brisanje posta?
Ja drugu opciju osim brisanja i nemam tako da sto se mog dijela "posla" tice jeste.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 sep 2020, 11:35

LjoZee je napisao/la:
26 sep 2020, 11:34
Semper je napisao/la:
26 sep 2020, 11:32
Ja drugu opciju osim brisanja i nemam tako da sto se mog dijela "posla" tice jeste.
Nisam znao... Hvala ti na odgovoru.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 26 sep 2020, 11:39

Sta cemo ako mtel i na nasoj Dolini cupova postavi reklamna platna bez naknade, hoce li se iko pobuniti protiv toga ili ce biti dovoljno pametni da to "masno" naplate

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 26 sep 2020, 11:39

Haj ba sta smarate s tim vise, jarane napises sta imas i to je to. Ne mozes nikog ubjediti da misli ko i ti. Samo se iste stvari vrte u krug. Sjebaste temu haos.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2020, 11:42

tatastrumf je napisao/la:
26 sep 2020, 11:39
Sta cemo ako mtel i na nasoj Dolini cupova postavi reklamna platna bez naknade, hoce li se iko pobuniti protiv toga ili ce biti dovoljno pametni da to "masno" naplate
Nemas se ti tu sta buniti. Sve to je dogovoreno izmedju Saveza i m:tel-a u onom ugovoru. Ne mozes sam dodatno naplatiti nista.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 26 sep 2020, 11:51

Ko kaze druze moj. Savez je mozda potpisao ugovor o sponzorstvu ali svaka dodatna reklama se treba naplatiti. U tom ugovoru mozda stoji da na stadionu za generalnog sponzora mora biti obezbjeđeno xy mjesta i to na tom i tom dijelu tribine sigurno nije dogovoreno da to bude na tribinama.

Zamisli sljedecu situaciju. m:tel postavi platna na istocnu tribinu i sutra se vrate navijaci na tribine i onda oni kazu " e ne mozete prodavati karte za istok tu idu nasa reklamna platna mi smo potpisali ugovor sa savezom".

Zasto "tribine stadiona" ne prodati nasim zainteresovanim sponzorima i izvuci koliko toliko novca

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 sep 2020, 11:55

26 sep 2020, 11:51
Ko kaze druze moj. Savez je mozda potpisao ugovor o sponzorstvu ali svaka dodatna reklama se treba naplatiti. U tom ugovoru mozda stoji da na stadionu za generalnog sponzora mora biti obezbjeđeno xy mjesta i to na tom i tom dijelu tribine sigurno nije dogovoreno da to bude na tribinama.

Zamisli sljedecu situaciju. m:tel postavi platna na istocnu tribinu i sutra se vrate navijaci na tribine i onda oni kazu " e ne mozete prodavati karte za istok tu idu nasa reklamna platna mi smo potpisali ugovor sa savezom".

Zasto "tribine stadiona" ne prodati nasim zainteresovanim sponzorima i izvuci koliko toliko novca
Skoro je bio problem oko toga u Prvoj ligi FBiH sa m:tel-om i tim ugovorom. Isto su trazili da se istakne njihov logo na vecoj povrsini bez dodatne naplate.

https://sportsport.ba/fudbal/klubovi-iz ... nja/374006

Imas tu saopstenje tih klubova.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 26 sep 2020, 11:56

26 sep 2020, 11:51

Za ovo je bilo priče sa Heinekenom i nekom kladionicom, i to pred obustavu lige, tj. Kada je odgođena tekma sa Čelikom.

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 26 sep 2020, 12:00

Opet kazem nasi ovo ako urade moraju dobro to naplatiti. Ni pod koju cijenu ne treba pristati da im das cijelu tribinu za reklamirane bez naknade. Ne moze tebe niko natjerati u tvojoj kuci da uradis nesto sto nije definisano ugovorom. U ovom slucaju mi smo vlasnici stadiona, Savez je vlasnik lige a m:tel sponzor samo lige tj. Saveza. Sve sto se desava mimo Saveza u nasoj kuci mora se dogovarati direktno sa nama. Mi nemamo Udruzenje klubova i ovakve odluke mogu biti samo pojedinacne a ne kolektivne tj. ne mogu se odnositi na sve klubove. Ako su Borac, Krupa, Velez dozvolili platna na svojim tribinama mi ne moramo.

E sada ovdje ce se pokazati sposobnost nase Uprave da li ce popustiti mozda odredjenim pritiscima ili ce izvuci finu sumu para.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 26 sep 2020, 12:12

Bitni su kao lanjski snijeg, eto koliko se pitaju i koliko imaju utjecaja u savezu, glavi sponzor lige moze sta hoce.
Mjau !

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 sep 2020, 12:20

Ovo je pdf najtrofejnijeg i najveceg kluba u Drzavi

Nemojte se ovdje sprdat i zayebavat

Sta vam je vise

tatastrumf
Kontakt:

Post Postao/la tatastrumf » 26 sep 2020, 12:21

Moze sa debilima i kod debila. Kazem sutra kada se vrate navijaci na tribine oni ce reci ne mozete na tribine jer mi hocemo staviti svoju reklamu. Tako da ove treba **** pod svaku cijenu, ne moze me niko ubjediti da moraju postaviti reklamu. Nasa kuca nasa pravila eto vam savez i ostali stadioni i kod njih stavljajte sta i gdje hocete.
Jednom je nasa Grbavica prezivjela agresora i obnovila se, ne treba im dopustiti da nam opet "uzurpiraju" nasu Grbavicu

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 26 sep 2020, 12:24

Agresori nas napadaju a uprava ništa ne radi.

:rol:
Željezničar za život cijeli!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 26 sep 2020, 12:56

StrikeWarzone je napisao/la:
26 sep 2020, 09:44
bojamora je napisao/la:
25 sep 2020, 22:57
Vedran potpisa za Velež a po meni da je ostao imali bi 3 boda viša. Mislim da je greška što smo ga pustili.
Imali bi jedino manje zivaca. Mladost mi je uzeo svojim izlijetanjima.
Od ovih sto je Velez uzeo ostsje jedino zal za Andjusicem jer je pokazao u ovoj ligi da moze.
anđušić je pitar. Gdje češ njega sa našom djecom poredit.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 26 sep 2020, 13:00

Na sve ove budalaštine što se pišu, naprosto se šokiram. Nema potrebe da pljuljete klub koji "volite". Nema potrebe da glumite one što vole a onda na forumu, petom ili desetom kojeg vide svi pljuljete! Vi niste Željo niti je to ijedna uprava, niti je to neki trener ili igrač! Ne trebaju nam neprijatelji kada imamo mi "naše", one iste što se kunu u ljubav i vjernost!

Volim te Željezničare!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 26 sep 2020, 13:53

mamonelafo je napisao/la:
26 sep 2020, 13:00
Na sve ove budalaštine što se pišu, naprosto se šokiram. Nema potrebe da pljuljete klub koji "volite". Nema potrebe da glumite one što vole a onda na forumu, petom ili desetom kojeg vide svi pljuljete! Vi niste Željo niti je to ijedna uprava, niti je to neki trener ili igrač! Ne trebaju nam neprijatelji kada imamo mi "naše", one iste što se kunu u ljubav i vjernost!

Volim te Željezničare!
:salut: :bow:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 26 sep 2020, 14:02

mamonelafo je napisao/la:
26 sep 2020, 13:00

Volim te Željezničare!
Tako je! :bow:
Pisemo ko ku*ac, prvi ja pa svi ostali!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 26 sep 2020, 14:30

Uprava napolje !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, Mana i 24 gosta.