Za tu u Tuzli ne znam, uzeo sam 2 3 para iz Juvente onako za treninga i dosta dugo su trajale. Msm da su stigle iz Bijeljine ili Zvornika.AshburtonG je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:31Juventa u Tuzli je bila kriminal sto se tice kvalitete patika, pogotovo Nike patika. Nijedne patike mi nisu trajale duze od 4-5 mjeseci, a da im se nije nesto desilo.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ja kupio Reebok za trčanje 2017, eno još čitave. Povremeno kad me prenese pa idem u teretanu koristim ih. Platio zadnji par 44,90
- BlaiseMatuidi
Mogu mislit jesi se natrcao u njima u ove 4 godine. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Najjače je kad otvoriš ove artikle tipa patike ili parfem s cijenom 44.90 na piku i pitanja su uglavnom je li original. Patike Nike ili Dior Sauvage. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Između ostalogBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑23 sep 2020, 18:51Mogu mislit jesi se natrcao u njima u ove 4 godine.![]()

Ma ja samo duboke hoops i top ten nosim, nešto sumnjam da se one falsifikuju
Prica se da se kuneš u njih!Bombardier je napisao/la: ↑23 sep 2020, 20:13Ma ja samo duboke hoops i top ten nosim, nešto sumnjam da se one falsifikuju

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
Hehehe, totalno si otkačen keve mi.Husika je napisao/la: ↑23 sep 2020, 20:23Prica se da se kuneš u njih!Bombardier je napisao/la: ↑23 sep 2020, 20:13Ma ja samo duboke hoops i top ten nosim, nešto sumnjam da se one falsifikuju
![]()
Kakvo je vase iskustvo sa ovim 4F jaknama 

Da li bi ovo moglo za neke blaze zime ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- LlullSergio
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi koje je punjenje unutar jakne, perjane su najtoplije, i tu imas razlika, je li down 650, 750, 800 ili 850, to je po kvaliteti perja i kolicini koliko ga ima.
I one su dobre ako se ne bavis nekim aktivnostima u njima jer zadrzavaju toplotu, plus ih mozes spakovati u dzep, jer vecina ima tu opciju, a ako si aktivniji onda treba nesto sto vise dise, tipa merino ili neki sinteticki miks, jer se znojis vise i onda takve jakne propustaju to i brze se susis.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne pise nista koje je punjenje, samo da je s vana polyester. Mislim da je odlicna za nekog prelaznog vremena i za 66 eura se isplati.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 16:57Zavisi koje je punjenje unutar jakne, perjane su najtoplije, i tu imas razlika, je li down 650, 750, 800 ili 850, to je po kvaliteti perja i kolicini koliko ga ima.
I one su dobre ako se ne bavis nekim aktivnostima u njima jer zadrzavaju toplotu, plus ih mozes spakovati u dzep, jer vecina ima tu opciju, a ako si aktivniji onda treba nesto sto vise dise, tipa merino ili neki sinteticki miks, jer se znojis vise i onda takve jakne propustaju to i brze se susis.
Call the coroner!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Original iz Turcke poyy
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ragman garderoba je super, aolidan kvalitet.
Imam dzempere iz 2007 jos se nije izduzila i rascvjetala sto bi se reklo..
S Oliver ima dobre jaknebod perja unutra
https://www.ebay.com/itm/s-Oliver-leich ... Swy9ZdseNw
Imam dzempere iz 2007 jos se nije izduzila i rascvjetala sto bi se reklo..
S Oliver ima dobre jaknebod perja unutra
https://www.ebay.com/itm/s-Oliver-leich ... Swy9ZdseNw
Dusmani ce reci da je klosarska.
Da li asos sad salje DHLom robu? Vidim da imaju samo express dostavu, ali ne znam radi li to pravi DHL ili ona jeftinija varijanta koju obicna posta ovdje preuzima, pa ako je neko narucivao u skorije vrijeme neka mi razjasni dilemu 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eddie Bauer, dobra

Javi kad budeš dolazio ovamo, da naručim na tvoju adresu pa da poneseš, Brooks Brothers ima uvijek sniženja a košulja nikad viška

I Arcteryx i Patagonia za planine da šta uzmem

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Buraz kako se ova jakna oblaci?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Mogu li Linkovi ili stranice tih modnih marki da pogledam?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:22Eddie Bauer, dobra
Javi kad budeš dolazio ovamo, da naručim na tvoju adresu pa da poneseš, Brooks Brothers ima uvijek sniženja a košulja nikad viška![]()
I Arcteryx i Patagonia za planine da šta uzmem![]()
Patagonia ima mislim tople furrovane dzempere
Hvala Rio unaprijed