Perisic stigao
Ja se nadam da ce Hasanovic dobiti 90 minuta protiv Rudara, mislim da ce zabiti dvaput.
Borac je jedan od ekipa koji tradicionalno gube protiv nas, tako da treba biti optimistican pred sutrasnjeg duela.
Mislim da su juniori dobili tri crvena kartona u prethodnoj utakmici protiv Radnika iz Hadžića. Ali bez obzira na to bruka je što su izgubili sedam golova razlike.Mokroguz je napisao/la: ↑25 sep 2020, 17:01Omladinska liga je prevrtljiva, posebno juniorska. Vidis Zvijezda09 kod vrha a Sirokog na dnu. Juniori imaju sarene rezultate, a to je karakteristicno za tu ligu. Nije problem dok se drze.
Perisic stigaoOn je k'o Sisic ali na zadnjem veznom. Mislim da ce nam ovo dati potrebnu brzinu i dovoljno prodora. Samo da ne bude opet problem sa finisom, mislim da bi se Hasanovic mogao dokazati, on je pokazao da je sposoban, treba ga jos testirati. Ado nek se bori, ima sad niz, ne smije to propustiti, to mu je tiket za inostrani angazman.
Ja se nadam da ce Hasanovic dobiti 90 minuta protiv Rudara, mislim da ce zabiti dvaput.![]()
Borac je jedan od ekipa koji tradicionalno gube protiv nas, tako da treba biti optimistican pred sutrasnjeg duela.
Ti možeš samo Slobodi uvaljivati igrače i možda u svom selu. Dva igrača imaš vani i misliš da si neki menadžer.
Oni su već ispali iz lige, najvjerovatnije.Mokroguz je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:54Bitno je sada da sacekamo ostale utakmice ovog kola i da se ekipa psiholoski rastereti i da znaju da ih od sedmog mjesta dijeli 6 bodova(2 pobjede).
Kup u ovom momentu nije bitan, ne treba taj dodatni umor. Svaki atom snage ce trebati protiv direktnih rivala. Bitno je odmoriti prvu ekipu za narednog protivnika, a protiv Rudara sta bude, rezervisti i omladinci nek odigraju kako znaju, mozda i Rudaru nije bitno pa bude opustena utakmica.
Treba vrlo dobra analiza protivnika, par izmjena u kadru. Dujmovic lijevi bek prvo, Imamovic nek mijenja lijevo krilo kad zatreba. Desni bek mislim Milovic je potrebniji za defanzivne utakmice, Lekanic ga zamijeni kad treba ofanzivne utakmice odigrati kad se otvori protivnik.
A Hasanovic je brzi od Osmanovica.
Slobodu treba iscekati, bas ovako kako je Borac protiv nas, trebamo mi protiv Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.