Puno je tu razloga sto smo mi u ovakvoj situaciji. A ovo za ostale realno samo nasi izlaze u javnost sa tim i prije ovog poraza od Krupe i svih ovih tekstova.MrAlemKa je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:51Ne bismo brate bili u krizi da smo imali domaće utakmice sa gledaocima.. da se nije prošla sezona prekinula onako naglo. Nismo mi jedini koji imamo financijskih problema, imaju i ostali samo što se to ne prezentira toliko kao kad ih Željo ima jer smo mi najveći bosanskohercegovački klub i bukvalno kad neko prne kako ne treba na Grbavici ljudi će od tog napravit priču..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Ovi nasi su toliko losi da smo ih poslali u Banovice na 7 dana 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovo sto se desava sad Celziju tako me podsjeca na nase situacije. Mi kao napadamo, a protivnik u gol pretvori svaki sut ka nasem golu. 

Kako otprilike kažu?Četiri pobjede zaredom-Amar je kamatar došao po pare.O igri ni riječi.Poraz protiv MDK-Amar je kamatar došao po pare i da uništi Želju.O igri svega i svačega ali o koroni ni riječi.Avantura sa Macabijem Amar je kamatar došao po pare i da uništi klub.O igri svašta kao da se igralo protiv Stupčanice,ništa o putu,lažiranim i pravim testiranjima,koroni itd itd itd.
Evo gospodo jedno pitanje za vas da mi kažete ko je to nas nadigrao ove godine na terenu i još malo brutalnije ko nas je nadigrao prošle godine sem Borca,Veleža jednom i možda Zrinjskog.A da Amar je kamatar došao da uništi klub i bla bla bla.Ako ljudi nisu naučili složenu rečenicu napisati ili brisati postove-moderacija ili se ne brukajte živi bili.
Evo gospodo jedno pitanje za vas da mi kažete ko je to nas nadigrao ove godine na terenu i još malo brutalnije ko nas je nadigrao prošle godine sem Borca,Veleža jednom i možda Zrinjskog.A da Amar je kamatar došao da uništi klub i bla bla bla.Ako ljudi nisu naučili složenu rečenicu napisati ili brisati postove-moderacija ili se ne brukajte živi bili.
Daleko od toga da su nas Mladost i Krupa nadigrali, nisu ukupno imali 3 sanse da valjaju, ali sta to vrijedi kad smo izgubili 6 bodova i to kuci? Odgovornost za to je na svima. Od Uprave, Amara do sve i jednog igraca.
Ništa. Nismo imali ni igru realno. Kada pogledamo ranije utakmice u sezoni, primjetan je pad forme. Po mom skromnom mišljenju glavni krivac je situacija sa covidom, to nas je dibidus izbacilo sa kolosijeka i u prvi plan izbacilo neke slabosti koje se vuku od ranije.
Nije ni loša ova pauza da se konsolidujemo.
Nije ni loša ova pauza da se konsolidujemo.
Željezničar za život cijeli!
Odgovornost je onoga ko sastavlja ekipu. Misimović se petljao svim trenerima u sve ko vegeta, i zato je najodgovornji za gubitak dvije titule. Amar sam određuje igrače, ekipu, taktiku, i logično je da je najodgovorniji za rezultat. Mi od samog početka pravimo očajno poređenje trener vs predsjednik. Skroz drukčija odgovornost, prioriteti, fokusi, način rada. Ali slabo to nekako kontamo. Poredimo neuporedivo. Valjda što su obojica takvi, hoće sve sami, ne yebu nikoga i vole se takmičiti čija je kita veća. A dokazano niti Amar zna oko vođenja kluba, niti Senad ima pojma o fudbalu kao igri...
Opet ti o vođenju kluba, ko papagaj. A kada te čovjek pita imaš li kakav dokaz, 'bio Amar u opštini'.
Šta nije ovako kako kažem?
Odgovornost mora da bude na svima-to se svi slažemo.Ali opet kažem poraza je bilo i biće.Trebalo bi se potruditi da ih bude sve manje.Ova pauza bi nam mogla leći kao budali šamar-da bi se oporavili od korone i svega šta nas je pratilo pa i ove priče oko prodaje pom.terena.Neka struka radi svoje,ako ne urade onako kako treba zna se,a brku pustiti da spremi momke za nastavak prvenstva.Biće ovo svo ok forma je prolazna a klasa je ipak vječna a toga ima u Želji itekako.
Pa tvrdnja da Amar vodi klub. Nemoj zayebavat, bez razloga širiš priču koja je počela od zna se već koga, zbog čega i kako. Ne sporim ja da on nije 'običan' trener i ne treba da bude ali da 'vodi' klub. Odvadi malo haveru.
Edit. Neku noć je isti taj Amar podnosio izvještaj istoj ovoj upravi o ekipi i rezultatima.
Zadnja izmjena: Bbake, dana/u 26 sep 2020, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja znam da kad smo imali omjer 4-0-0 da poslije tekme bude top atmosfera u ponedjeljak ok i utorak već počinje neko pljuvanje, traži se dlaka u jajetu...
- lijevapolutka
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nudzein Geca jutros na Vilsu kondicioni radi. Ide šut karta Ikicu. Geca-Kosoric tandem protiv TCa.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Hehehehhehe
Ikic svakako konobarise kod Zeca, snasao se.grbavicka1921 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:36Nudzein Geca jutros na Vilsu kondicioni radi. Ide šut karta Ikicu. Geca-Kosoric tandem protiv TCa.
- invincible1921
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Krupu smo zestoko podbacili, ali mladost i nismo realno.
Prije njihovog gola 3/4 odlicne sanse, onda nam zabiju euro go k nakon toga Lendric show...kako je vrijeme islo pankka se uvukla i hebaji ga onda
=\_1921_/=
- PointBlank
- Kontakt:
Pa ovo isto ko da su pitari, a ne agentura iz rajlovca haha tako pitari pisu.invincible1921 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:41Ima kako nema...
1. Vidi mu glave
2.Slusaj kako prica
3.Ta ce on kloc
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 33 gosta.