piso sam sto puta da svi ovi misketovci mogu slobodno kupit pitatske salove jer onako nesto pisat za amara ne moze nijedan covjek kojem je zeljo u srcuPointBlank je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:49Pa ovo isto ko da su pitari, a ne agentura iz rajlovca haha tako pitari pisu.invincible1921 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:41Ima kako nema...
1. Vidi mu glave
2.Slusaj kako prica
3.Ta ce on kloc
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nek pocnu navijati za Olimpik... Gov.na jedna iz skladista Megamixa...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nije @Veteran 'taj'. Nemojte tako, ne vrijeđa čovjek nikoga i jedan je od rijetkih koji diskutuje. Ne slažemo se i Bože moj, zato postoji dijalog.
Željezničar za život cijeli!
Sad sam htio to napisati. Covjek nista ruzno nije rekao da pocnete odmah. Prihvatite i vi kritike na Amarov racuna, a koje ne ukljucuju uvrede vec su normalne da kazem. To sto mu se ne svidja nesto kod Amara ne morate mu odmah etiketu lijepiti. Onda nema razlike izmedju vas i onih koje prozivate.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:
Izvknjavam se nisam ni mislio na njega nego opcenito , ponijelo me @Veteran
=\_1921_/=
Trebali bi pustit nakon reprezentativne pauze bar 30 posto stadiona da se može napuniti. To bi dosta pomoglo isto što se tiče financija. Malo nek dignu cijene karti slobodno. Mislim da ćemo dotad znati i situaciju nakon skupštine, ono kompletnu i plankve za budućnost.
Samo kažem da od negative svaki dan neće bit bolje sto posto, razumijemo svi poslije Krupe da smo bili ljuti, bijesni i negativni, al pobogu prošlo je 7 dana trebamo krenuti dalje i bit spremni za kup i ligu i otić mirno na pauzu i tu se mobilizirat do krajnjih granica jer nam dolaze dvije teške utakmice protiv Zrinjskog i Sarajeva. Podržat maksimalno do skupštine jer samo nam to i preostaje, pljuvat je najlakše. A sad samo mogu pljuvati oni što i ne žele dobro našem klubu iskreno..
Samo kažem da od negative svaki dan neće bit bolje sto posto, razumijemo svi poslije Krupe da smo bili ljuti, bijesni i negativni, al pobogu prošlo je 7 dana trebamo krenuti dalje i bit spremni za kup i ligu i otić mirno na pauzu i tu se mobilizirat do krajnjih granica jer nam dolaze dvije teške utakmice protiv Zrinjskog i Sarajeva. Podržat maksimalno do skupštine jer samo nam to i preostaje, pljuvat je najlakše. A sad samo mogu pljuvati oni što i ne žele dobro našem klubu iskreno..
Ma Brko je pogriješio sa veznim redom protiv Krupe, falilo nam je razigranosti i jedan življi igrač od Meše. Nije kritika Meši već njegovom radijusu kretanja a nju smo trebali dobiti sa Gasalom. Bar ja to tako gledam, Šef ima svoje i ok. Kritikovao sam i bivše za mlade, tako ću i Amara. Daj mu šansu, ako ne može protiv Krupe, onda nam i ne treba. O finansijskom aspektu da ne pričam.
Samo ima i tu kvaka. Niko od ovih mladih nije neki ekstra igrač i talenat pa da odma upadne u ekipu, bar kao standarna zamjena. Treba vremena da pokupe rutinu i disciplinu a posebno je opasno njih gurati u vatru ako tim i glavni igrači osciliraju.
Radi par šupaka koji laju svi oni koji bi rekli neku konstruktivnu kritiku, nemaju prostora i ispadaju isti kao 'oni'.
Samo ima i tu kvaka. Niko od ovih mladih nije neki ekstra igrač i talenat pa da odma upadne u ekipu, bar kao standarna zamjena. Treba vremena da pokupe rutinu i disciplinu a posebno je opasno njih gurati u vatru ako tim i glavni igrači osciliraju.
Sasvim razumljivo.invincible1921 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 19:56Izvknjavam se nisam ni mislio na njega nego opcenito , ponijelo me @Veteran

Radi par šupaka koji laju svi oni koji bi rekli neku konstruktivnu kritiku, nemaju prostora i ispadaju isti kao 'oni'.
Ma nama vezni red igra 3 nivoa ispod onog od prosle sezone. Mesa, Stilic ni sjena od prosle sezone. Sadikovic ima dobro opravdanje s obzirom da je bio pozitivan, ali Stilic i Mesa od starta sezone losiji nego prosle. Naravno da se to i previse osjeti na nasoj igri.
To ti je pauza koja je bila, netreniranje i ovaj početak sezone, igraš, ne igraš, pauza, odgoda, covid, jedan let, drugi let...
Stariji igrači kojima treba stalan ritam da uhvate formu a trenutno definitivno nisu ni blizu.
Stariji igrači kojima treba stalan ritam da uhvate formu a trenutno definitivno nisu ni blizu.
Momci "no hard feelings" OK sve. Nisam ja svrstan ni na jednu stranu osim Željinu. I iskreno skrho sam mnogo godina u posao i neke procese u životu, pa razumijem, ali i gledam neke stvari drukčijim očima. Dio sam kapitalizma mnogo, mnogo godina, i znam kao idu procesi. Od zasluga i nečega što je nekad bilo se ne živi. Sve zanima šta će biti sutra, za mjesec, godinu, pet, deset. Kada i ako uspijemo pronaći ljude u skupštini i upravi kluba da tako razmišljaju, možemo očekivati nešto više. Do tada će biti "vodu vari, vodu hladi"
Pisao sam mnogo oko prodaje pomoćnog. To ne može ovako. Bez konkretnog plana, projekta, idejnog rješenja za početak, ne ide. I mislim da se svi slažemo da to ovaj UO ne može iznijeti, OGROMAN je to projekat, velika investicija, tu treba znanje i u finansijskom sektoru, i u pregovaračkom sektoru, i u poslovnim i političkim vezama. Evo koga mi imamo da kažemo on ovo može? Realno.
Teška je ovo priča, i jesmo rezultatima na početku sezone maskirali finansijske izazove koje imamo. Tek kad smo upali u izazove sa covid-19, i neplanirane poraze, sve je eskaliralo. Razumijem raju. Željovci nošeni emocijama i srcem, a svi iz dva rova svojim interesima. Jedni likuju, drugi brane. Ne valja. Ali kao i sve u životu, nisu stvari crno-bijele, ima tu i sive.
Na kraju, nadam se da ćemo uspješno proći kroz sve ove turbulencije i krenuti putem oporavka. Ja iskreno ne očekujem titulu, ne bi me izneadilo ni da se u Europu ne plasiramo, ali finansijski oporavak i sistemskirad je iznad ovoga. On je najbitniji i ključ svega.
Za momke koji pišu, za sve željovce ovdje imam jednu ličnu molbu. Nemojte me svrstavati niti na jednu stranu, jer je Željo moja strana. I ako bude uvreda zbog mog pisanja, ja ne mogu ništa, osim neke od vas blokirati i ne vidjeti i ne komentarisati pisanje. To bi mi bilo žao, jer drago mi je ovdje pročitati sva razmišljanja, Željovaca, mada trenutno imamo drukčija razmišljanja i stavove.
Hvala vam i živi bili!!!
Pisao sam mnogo oko prodaje pomoćnog. To ne može ovako. Bez konkretnog plana, projekta, idejnog rješenja za početak, ne ide. I mislim da se svi slažemo da to ovaj UO ne može iznijeti, OGROMAN je to projekat, velika investicija, tu treba znanje i u finansijskom sektoru, i u pregovaračkom sektoru, i u poslovnim i političkim vezama. Evo koga mi imamo da kažemo on ovo može? Realno.
Teška je ovo priča, i jesmo rezultatima na početku sezone maskirali finansijske izazove koje imamo. Tek kad smo upali u izazove sa covid-19, i neplanirane poraze, sve je eskaliralo. Razumijem raju. Željovci nošeni emocijama i srcem, a svi iz dva rova svojim interesima. Jedni likuju, drugi brane. Ne valja. Ali kao i sve u životu, nisu stvari crno-bijele, ima tu i sive.
Na kraju, nadam se da ćemo uspješno proći kroz sve ove turbulencije i krenuti putem oporavka. Ja iskreno ne očekujem titulu, ne bi me izneadilo ni da se u Europu ne plasiramo, ali finansijski oporavak i sistemskirad je iznad ovoga. On je najbitniji i ključ svega.
Za momke koji pišu, za sve željovce ovdje imam jednu ličnu molbu. Nemojte me svrstavati niti na jednu stranu, jer je Željo moja strana. I ako bude uvreda zbog mog pisanja, ja ne mogu ništa, osim neke od vas blokirati i ne vidjeti i ne komentarisati pisanje. To bi mi bilo žao, jer drago mi je ovdje pročitati sva razmišljanja, Željovaca, mada trenutno imamo drukčija razmišljanja i stavove.
Hvala vam i živi bili!!!
Prvo vas sve molim da prekinemo sa ovim prozivanjima. Kao drugo da vas malo obradujem, a neke izgleda i ražalostim, da se razgovara sa potencijalnim sponzorima, koji bi ovaj prelazni period učinili lakšim, i ima dobre prilike za neke stvari u ovih par dana. Kao treće, opet na nečiju radost ili žalost, javili su se naši ljudi, koji će biti uz klub, kako materijalno tako i nematerijalno,te će uči u UO ili će biti tu na raspolaganju bez "funkcije".
Živi mi bili.
Živi mi bili.
Davno ste vi najavljivali svasta nesto pa mi nikad gori ...nemo vise najavljivati nsita tako ti Boga 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nama nista drugo i nije preostalo nego da se ovi koji mogu financijski, ali i koji imaju ideju udruze i da zajednicki svi izbave nas iz ove situacije. Nema vise ni vremena za prepirke nit biranja ko hoce, a ko nece sa nekim raditi.
U ovo sezoni sve bolje od 5. mjesta je veliki uspjeh jer po meni tabela na kraju sezona ce izgledati ovako: 1. Sarajevo, 2. Zrinjski, 3. Borac . 4.Velez , 5. Zeljo ili Tuzla
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 26 sep 2020, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Bas brate. Pustite se najava ikakvih, sačekaćemo ovih par mjeseci i vidjeti sve sami. Najmanje što nam sad treba je neko hajcanje. Dokazano je da nam tako nešto nikad ništa dobro nije donijelo.
Pisi cesce ako imas vremena. Lijepo je citati tvoje postove. Ne zamjeri ovim nasim kolegama malo ih ponesu emocije. Nadam se da te nece vise prozivati bez razloga.

To ti je kao kad se tamo janje okretalo za svakog igraca

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dresovi iduće sedmice.
Kvota 1.10 da će se pisati; qurcu ne valjaju.

Kvota 1.10 da će se pisati; qurcu ne valjaju.

Ako je to ova sedmica neka predstave nakon Kupa. Nije mi sigurno kakvo ce nam raspolozenje biti poslije TC s obzirom da igramo kuci. 

Uh...odma me krenu presjecati u prsima. A sjećam se i da su za ove ljude u upravi i skupštini ovdje neki pisali da će nam pomoći finansijski i organizaciono. A ono mi u totalnoj dubiozi. Zato samo bez ikakvih najava i ima neke nade za nasdelinjo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:39To ti je kao kad se tamo janje okretalo za svakog igraca![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.