nit se želim prepucavati, niti provocirati, ali ipak sam na hiljade utakmica pogledao, i znam šta pričam...Baader je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:32Strašno je natezao, poništen nam čist gol i Radovcu karton ni za šta.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:01malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobro si gledao, moguće i jedan penal zbog igranja rukom igrača Radnika nije sviran. Klasično košarkaško nošenje lopte ...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:38nit se želim prepucavati, niti provocirati, ali ipak sam na hiljade utakmica pogledao, i znam šta pričam...Baader je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:32Strašno je natezao, poništen nam čist gol i Radovcu karton ni za šta.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:01malo je i sabrija odigrao za velež, mostarci budite realni
Elem, veze s vezom nema to što pišeš, džaba htjeli se ili ne prepucavati.
-
- Kontakt:
ok, uživajBaader je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:40Dobro si gledao, moguće i jedan penal zbog igranja rukom igrača Radnika nije sviran. Klasično košarkaško nošenje lopte ...Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:38nit se želim prepucavati, niti provocirati, ali ipak sam na hiljade utakmica pogledao, i znam šta pričam...
Elem, veze s vezom nema to što pišeš, džaba htjeli se ili ne prepucavati.
-
- Kontakt:
Da li se kartoni čiste u kupu, jer prošle sezone jesu?
samo crveniJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:47Da li se kartoni čiste u kupu, jer prošle sezone jesu?
samo crveni ako dobije. tri zuta (kumulativno) se ne mogu ocistiti u kupu.Jsjsjsjsjs je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:47Da li se kartoni čiste u kupu, jer prošle sezone jesu?
ali, recimo da je radovac danas dobio i drugi zuti na utakmici, ne bi igrao u kupu(tu bi ocistio 2 zuta) pa bi mogao da igra u prvenstvu u BL. s tim da ne bi ocistio tri vec dva zuta kartona tako da bi mu ostao jedan da vuce

tako je bar bilo ranijih godina.
Kakav je najgori ugovor sa dobavljacem oprema, ako je ovo sto komsije cekaju vec pola godine najbolji ugovor u historiji bh fudbala ? 

Ali zamisli da nisu potpisali najunosniji milionski ugovor
U kakvom stanju bi bili finansijski...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ostetio nas za cist gol, tako da jeste natezao je zivotom za Velez.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 20:10nek ste dobili, ne bil konačno ispali ovi kupusari, ali ono liči na natezanje gdje god je mogao...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Najgori je onaj lažni koji vi imate.
Neki Jablonec, Jelgava i Olimpija imaju custom made dresove, samo divovi nemaju. Recimo Osijek potpiše ugovor direktno sa Nike kompanijom i dobije dresove po želji, a divovi uzimaju sa lagera Sport Vision.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtual Ti si fakat naporan frajer pravo. Imas li ti zivot ikakav izvan ovog foruma?
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jedini koji imaju ekskluzivni ugovor sa sportvision ste vi
Stavili vas ljudi na sajt uredno...
https://www.sportvision.ba/timska-prodaja
Mi imamo unikatne dresove za ovu sezonu, niko drugi nema ove ko mi, blackedout dres je perverzija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo sad ponovo o životu van foruma. 
Ljepše je ovako, kad te renomirani proizvođač zvanično najavi,
https://www.macron.com/int/en/content/n ... jezniaoear
Da, vjerujem da je Nike dizajnerski tim proveo par mjeseci na dizajniranju novog dresa za divove.

Kod nas više nema talova sa sport vision, reketiranja i uzimanja para ispod stola, za razliku od vas.
Da, vjerujem da je Nike dizajnerski tim proveo par mjeseci na dizajniranju novog dresa za divove.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad su rekli stilic semir unosi nemir mozda su mislili na svoju svlacionicu
NEMA NAZAD
Mislis?Virtu4l je napisao/la: ↑26 sep 2020, 23:21Evo sad ponovo o životu van foruma.
Kod nas više nema talova sa sport vision, reketiranja i uzimanja para ispod stola, za razliku od vas.
Da, vjerujem da je Nike dizajnerski tim proveo par mjeseci na dizajniranju novog dresa za divove.![]()
Imas saopstenje od vas ili sportvisiona da ste raskinuli ugovor?

Slobodan si da nadjes dresove koje mi nosimo kod nekog drugog NIKE tima.....
Velicanstven vatromet veceras u vrapcicima 
Slave se bodovi ko titule kuknjava

Slave se bodovi ko titule kuknjava
HŠKZ
Da budem iskren nemam pojma o kojoj garnituri je riječ, ali imam pojma kako ih nabavljate, preko koga i koji su talovi u pitanju. Ti to veoma dobro znaš, zato si se i ubacio jer si kao i uvijek osjetio atak na upravu Sarajeva koju životom braniš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahahahahah
Aj ne prdi pacenik
Isti ugovor ko i partizan i olimpik, ista oprema za trening samo boje drugacije....
Za mene su nasi novi dresovi najljepsi i posebno blackedout dres koji nisam vidio ni u jedne druge ekipe od NIKE-a....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.