Pa s obzirom da cesto kaze se da nije "obican" trener onda ima i njegove odgovornosti u tom segmentu kolika god bila.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uspjelo vam je da i od ovog foruma napravite lobotomiju. Ovaj satro moderator ala onaj iz banovica labudan sve istoo preslikano. Fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

U pravu si, ja zaboravio.
Interesantno je da Amar 'nije smio' otići iz kluba i taj čin se smatra izdajom. Smrtni grijeh.
Nešto poslije prvo je 'prekrižen' kada je klub pravio iskorak, pa 'popljuvan' kada se iskoračilo u provaliju, a danas kada je tu tjeraju ga iz kluba. Devijacija lvl expert.

Željezničar za život cijeli!
Pa dobro ima to mjesta ali on se nikada nije proslavio tim stvarima van terena,nije za toga i ne znam zasto se ne skoncentrise samo na fudbal,taj dio mi nikako nije jasan kod njega...Normalno da je okupip pogresne ljude ali ni to ne moze opravdati nesposobnost uprave.Siguran sam kad ih dovodio da nije rekao e burazi sad zelju spustite na prosjacki stap.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sada ostaje do groba, nema zime.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa nisam mislio logicno da namjerno hoce nesto lose da bude. Sve je to vise zbog neznanja oko tih nekih stvari. Sustinu si rekao u prvoj recenici.delinjo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02Pa dobro ima to mjesta ali on se nikada nije proslavio tim stvarima van terena,nije za toga i ne znam zasto se ne skoncentrise samo na fudbal,taj dio mi nikako nije jasan kod njega...Normalno da je okupip pogresne ljude ali ni to ne moze opravdati nesposobnost uprave.Siguran sam kad ih dovodio da nije rekao e burazi sad zelju spustite na prosjacki stap.
Amar je u drugom mandatu doveo sa sobom upravu bas kao i sada, to je njegov uslov da uopce radi u Zelji. Tako da ta opaska ne vrijedi jer ih je sam doveo.
Bukvalno sam sebe uvali tim glupostima ne znam sto ce mu to....uzmi teren buraz tu si babo i prekucaj ,reci treba mi toliko i toliko za igrace koje zelim i to je to...ako mu ne mogu obezbjediti znamo ko je kriv,a ne ovako vidis ispada na kraju da je sam sebe zajebao..to nikad nisam shvatao kod njegaLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:03Pa nisam mislio logicno da namjerno hoce nesto lose da bude. Sve je to vise zbog neznanja oko tih nekih stvari. Sustinu si rekao u prvoj recenici.delinjo je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:02Pa dobro ima to mjesta ali on se nikada nije proslavio tim stvarima van terena,nije za toga i ne znam zasto se ne skoncentrise samo na fudbal,taj dio mi nikako nije jasan kod njega...Normalno da je okupip pogresne ljude ali ni to ne moze opravdati nesposobnost uprave.Siguran sam kad ih dovodio da nije rekao e burazi sad zelju spustite na prosjacki stap.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo da napomenem moderatore,administratore da se drže pravilnika ovog portala,kao npr.
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Ja kao moderator ne mogu reagovati na postove u kojima nema uvreda, gdje ljudi iskazuju svoje misljenje bez obzira da li ono bilo skroz drugacije od ostalih ili u ravni sa vecinom. Ovo nije forum odnosno tema "Amar Osim", "Senad Misimovic", "Dzubur i Uprava" itd. pa da se pisu samo pozitivni komentari i misljenja o toj osobi. Sto se tice banova tu nemam opciju i za takve stvari mozete se samo obratiti adminu da prati ili da reaguje ako mislite da treba.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:30Samo da napomenem moderatore,administratore da se drže pravilnika ovog portala,kao npr.
Zamolio bih pravu moderaciju da ovu temu malo ureduje i da poskida ove moderatore koji pljuju pp klubu 24 h sedmicno.
Molim vas obratite paznju ovo postoje gore od lobotomije.
I da nemamo marke i da smo najgori u ligi ovo je degutatno vise citati. Razumijem da je forum, razumijem da ne izivljena djecurlija piskara, al nema ovo vise smisla.
Molim vas obratite paznju ovo postoje gore od lobotomije.
I da nemamo marke i da smo najgori u ligi ovo je degutatno vise citati. Razumijem da je forum, razumijem da ne izivljena djecurlija piskara, al nema ovo vise smisla.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 27 sep 2020, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
Treba onda otvoriti posebnu temu i za ovo. Kritike Amaru u izboru članova uprave, vođenju kluba i administrativnim poslovima. Pa ti tamo fino prebacuj postove. Može. 

Željezničar za život cijeli!
Mislim na laž,spinovanje tj.klevetuLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:44Ja kao moderator ne mogu reagovati na postove u kojima nema uvreda, gdje ljudi iskazuju svoje misljenje bez obzira da li ono bilo skroz drugacije od ostalih ili u ravni sa vecinom. Ovo nije forum odnosno tema "Amar Osim", "Senad Misimovic", "Dzubur i Uprava" itd. pa da se pisu samo pozitivni komentari i misljenja o toj osobi. Sto se tice banova tu nemam opciju i za takve stvari mozete se samo obratiti adminu da prati ili da reaguje ako mislite da treba.UBIPITAR je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:30Samo da napomenem moderatore,administratore da se drže pravilnika ovog portala,kao npr.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Misljenja o Upravama, trenerima, situacijama i slicno ulaze u "sastav" ove teme. Ona je otvorena jer koliko se sjecam konstantno je bilo uleta da odgovore na neki post u kojima se spominje neko, nesto, a tim licnim prozivanjima ovdje nije mjesto. Morate shvatiti da je cilj i ovog foruma da tema bude sastavljena od razlicitih misljenja o odredjenim situacijama u klubovima, a ne da se brise svaki post u kome se kritikuje ili iskazuje misljenje o necemu. Pogrdne rijeci, uvrede na racun prije svega forumasa nisu dozvoljene jedino.
@Bezideja, koliko se sjecam jedini si pisao "Amaw" ovdje pokusavajuci ismijati Amara zbog njegove govorne mane, a sad ti kao smeta necije misljenje. Svakako, ako administracija hoce neka uvazi primjedbu. To meni nije nikakav problem.
Hajmo konkretno sta bi bilo najbolje za Zelju.Ni za mene ni za vas ni za ove ili one nego za Zelju.Imate li ideju.Moja ideja je.Ostanak Osima pare pronac makar gace morali skidat i najvaznije razgovor sa igracima omogucit im plate i sjebat i ove i one i anamo one.
Ovo je degutanto vise , da administrator zajedno sa svojim pajdasima pljuje po klubu , Amaru, upravi.Kakvi god da su, trenutno su nasi.Nemam namjeru vise ovdje pisati niti pratiti ovaj forum.Dovidjenja i prijatno,
Lobotomija 2, isti nacin, isti princip akanuta a pisanje razlicito u nijansama..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.