FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2020, 16:55

delinjo je napisao/la:
27 sep 2020, 16:49
Kako ces ga kritivi i da ode nisu mu u stanju namaknuti pare za 3 solidna igraca,sve i da ode ne bi mu A rekao....jebote konstantno osudjen da pravi pitu od govana u klubu kojeg voli ,i evo 3 njeggov mandat svaka uprava isto radi ...javasluk
Pa s obzirom da cesto kaze se da nije "obican" trener onda ima i njegove odgovornosti u tom segmentu kolika god bila.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 sep 2020, 16:57

Uspjelo vam je da i od ovog foruma napravite lobotomiju. Ovaj satro moderator ala onaj iz banovica labudan sve istoo preslikano. Fuj
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2020, 16:58

Bezideja je napisao/la:
27 sep 2020, 16:57
Uspjelo vam je da i od ovog foruma napravite lobotomiju. Ovaj satro moderator ala onaj iz banovica labudan sve istoo preslikano. Fuj
Da

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 27 sep 2020, 16:59

Semper je napisao/la:
27 sep 2020, 16:31
Kad je odlucio da mu je dosta svega poslije Gradacca cini mi se(prvi put), pa je bio kao neki kordinator u klubu i onda se ispalio u Katar (drugi put).

:rol:

U pravu si, ja zaboravio.

Interesantno je da Amar 'nije smio' otići iz kluba i taj čin se smatra izdajom. Smrtni grijeh.

Nešto poslije prvo je 'prekrižen' kada je klub pravio iskorak, pa 'popljuvan' kada se iskoračilo u provaliju, a danas kada je tu tjeraju ga iz kluba. Devijacija lvl expert. :lol:
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 sep 2020, 17:02

LjoZee je napisao/la:
27 sep 2020, 16:55
delinjo je napisao/la:
Kako ces ga kritivi i da ode nisu mu u stanju namaknuti pare za 3 solidna igraca,sve i da ode ne bi mu A rekao....jebote konstantno osudjen da pravi pitu od govana u klubu kojeg voli ,i evo 3 njeggov mandat svaka uprava isto radi ...javasluk
Pa s obzirom da cesto kaze se da nije "obican" trener onda ima i njegove odgovornosti u tom segmentu kolika god bila.
Pa dobro ima to mjesta ali on se nikada nije proslavio tim stvarima van terena,nije za toga i ne znam zasto se ne skoncentrise samo na fudbal,taj dio mi nikako nije jasan kod njega...Normalno da je okupip pogresne ljude ali ni to ne moze opravdati nesposobnost uprave.Siguran sam kad ih dovodio da nije rekao e burazi sad zelju spustite na prosjacki stap.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2020, 17:03

Semper je napisao/la:
27 sep 2020, 16:19
bhsport je napisao/la:
27 sep 2020, 16:14
Semper je napisao/la:
27 sep 2020, 11:26
Samo je pitanje dana kad ce Amar izjaviti da se umorio i da treba neki novi izazaov (Igman Konjic).
Ja sam cuo ide u FK Megamix Rajlovac.
Boli mene neka stvar i za Misimovica i Amara,mene boli sto se u klubu radi netransparentno. Dva puta se Amar ispalio kad je voda dosla do guse ne vidim razlog zasto ne bi opet. Historija je uciteljica zivota.
Sada ostaje do groba, nema zime.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2020, 17:03

delinjo je napisao/la:
27 sep 2020, 17:02
Pa dobro ima to mjesta ali on se nikada nije proslavio tim stvarima van terena,nije za toga i ne znam zasto se ne skoncentrise samo na fudbal,taj dio mi nikako nije jasan kod njega...Normalno da je okupip pogresne ljude ali ni to ne moze opravdati nesposobnost uprave.Siguran sam kad ih dovodio da nije rekao e burazi sad zelju spustite na prosjacki stap.
Pa nisam mislio logicno da namjerno hoce nesto lose da bude. Sve je to vise zbog neznanja oko tih nekih stvari. Sustinu si rekao u prvoj recenici.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 27 sep 2020, 17:04

:rol: :rol: :rol:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 27 sep 2020, 17:06

delinjo je napisao/la:
Amar je u drugom mandatu doveo sa sobom upravu bas kao i sada, to je njegov uslov da uopce radi u Zelji. Tako da ta opaska ne vrijedi jer ih je sam doveo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 sep 2020, 17:07

LjoZee je napisao/la:
27 sep 2020, 17:03
delinjo je napisao/la:
27 sep 2020, 17:02
Pa nisam mislio logicno da namjerno hoce nesto lose da bude. Sve je to vise zbog neznanja oko tih nekih stvari. Sustinu si rekao u prvoj recenici.
Bukvalno sam sebe uvali tim glupostima ne znam sto ce mu to....uzmi teren buraz tu si babo i prekucaj ,reci treba mi toliko i toliko za igrace koje zelim i to je to...ako mu ne mogu obezbjediti znamo ko je kriv,a ne ovako vidis ispada na kraju da je sam sebe zajebao..to nikad nisam shvatao kod njega :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 27 sep 2020, 17:30

Samo da napomenem moderatore,administratore da se drže pravilnika ovog portala,kao npr.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2020, 17:44

UBIPITAR je napisao/la:
27 sep 2020, 17:30
Samo da napomenem moderatore,administratore da se drže pravilnika ovog portala,kao npr.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma
Ja kao moderator ne mogu reagovati na postove u kojima nema uvreda, gdje ljudi iskazuju svoje misljenje bez obzira da li ono bilo skroz drugacije od ostalih ili u ravni sa vecinom. Ovo nije forum odnosno tema "Amar Osim", "Senad Misimovic", "Dzubur i Uprava" itd. pa da se pisu samo pozitivni komentari i misljenja o toj osobi. Sto se tice banova tu nemam opciju i za takve stvari mozete se samo obratiti adminu da prati ili da reaguje ako mislite da treba.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 sep 2020, 17:47

Zamolio bih pravu moderaciju da ovu temu malo ureduje i da poskida ove moderatore koji pljuju pp klubu 24 h sedmicno.
Molim vas obratite paznju ovo postoje gore od lobotomije.

I da nemamo marke i da smo najgori u ligi ovo je degutatno vise citati. Razumijem da je forum, razumijem da ne izivljena djecurlija piskara, al nema ovo vise smisla.
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 27 sep 2020, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 27 sep 2020, 17:51

Treba onda otvoriti posebnu temu i za ovo. Kritike Amaru u izboru članova uprave, vođenju kluba i administrativnim poslovima. Pa ti tamo fino prebacuj postove. Može. :mrgreen:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 27 sep 2020, 17:58

LjoZee je napisao/la:
27 sep 2020, 17:44
UBIPITAR je napisao/la:
27 sep 2020, 17:30

Ja kao moderator ne mogu reagovati na postove u kojima nema uvreda, gdje ljudi iskazuju svoje misljenje bez obzira da li ono bilo skroz drugacije od ostalih ili u ravni sa vecinom. Ovo nije forum odnosno tema "Amar Osim", "Senad Misimovic", "Dzubur i Uprava" itd. pa da se pisu samo pozitivni komentari i misljenja o toj osobi. Sto se tice banova tu nemam opciju i za takve stvari mozete se samo obratiti adminu da prati ili da reaguje ako mislite da treba.
Mislim na laž,spinovanje tj.klevetu
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 sep 2020, 17:59

Bbake je napisao/la:
27 sep 2020, 17:51
Treba onda otvoriti posebnu temu i za ovo. Kritike Amaru u izboru članova uprave, vođenju kluba i administrativnim poslovima. Pa ti tamo fino prebacuj postove. Može. :mrgreen:
Misljenja o Upravama, trenerima, situacijama i slicno ulaze u "sastav" ove teme. Ona je otvorena jer koliko se sjecam konstantno je bilo uleta da odgovore na neki post u kojima se spominje neko, nesto, a tim licnim prozivanjima ovdje nije mjesto. Morate shvatiti da je cilj i ovog foruma da tema bude sastavljena od razlicitih misljenja o odredjenim situacijama u klubovima, a ne da se brise svaki post u kome se kritikuje ili iskazuje misljenje o necemu. Pogrdne rijeci, uvrede na racun prije svega forumasa nisu dozvoljene jedino.

@Bezideja, koliko se sjecam jedini si pisao "Amaw" ovdje pokusavajuci ismijati Amara zbog njegove govorne mane, a sad ti kao smeta necije misljenje. Svakako, ako administracija hoce neka uvazi primjedbu. To meni nije nikakav problem.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 sep 2020, 17:59

Hajmo konkretno sta bi bilo najbolje za Zelju.Ni za mene ni za vas ni za ove ili one nego za Zelju.Imate li ideju.Moja ideja je.Ostanak Osima pare pronac makar gace morali skidat i najvaznije razgovor sa igracima omogucit im plate i sjebat i ove i one i anamo one.

iguita

Post Postao/la iguita » 27 sep 2020, 18:00

Ovo je degutanto vise , da administrator zajedno sa svojim pajdasima pljuje po klubu , Amaru, upravi.Kakvi god da su, trenutno su nasi.Nemam namjeru vise ovdje pisati niti pratiti ovaj forum.Dovidjenja i prijatno,

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 27 sep 2020, 18:11

LjoZee je napisao/la:
27 sep 2020, 17:59
.
Ti si luđi što si prihvatio ulogu moderatora jer uvijek ce ti neko za vrat skakat u ovakvoj podjeljenosti navijaca plus forum pun trollova i botova

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 27 sep 2020, 18:11

iguita je napisao/la:
27 sep 2020, 18:00
Ovo je degutanto vise , da administrator zajedno sa svojim pajdasima pljuje po klubu , Amaru, upravi.Kakvi god da su, trenutno su nasi.Nemam namjeru vise ovdje pisati niti pratiti ovaj forum.Dovidjenja i prijatno,
Lobotomija 2, isti nacin, isti princip akanuta a pisanje razlicito u nijansama..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.