FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zundo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zundo » 27 sep 2020, 19:35

AlfredNobel je napisao/la:
27 sep 2020, 19:33
Hahahahahahahah banovati, za šta? Emire zlato, znam da bih volio, ali ebiga. Još trajni.. :rol:

@zundo
Škoru sam proslijedio, vnogo nezahvalno.

Ma nije mma ništa kriv, upali se ovaj ultras bubljičar čim vidi da se može prikačiti.
Skoro ima neke nerealne uslove, i na kraju ja uvijek ispadnem donji :sick:
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2020, 19:37

Jbg ne citam bas tako redovno forum da bi znao ko je sad s kim u ratu i kakvi su odnosi snaga😅
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 sep 2020, 19:46

@AlfredNobel i @Hordanjezla1987, zaustavite se na vrijeme i ne kvarite temu sa međusobnim prepucavanjem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 sep 2020, 19:49

😂😂😂
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 20:16

Evo onaj mali Alic opet zabio iz slobodnog udarca

Vodi Mladost protiv Sirokog

Volio bi njega da zavrsimo kao drugog lijevog beka
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 sep 2020, 20:24

Denchi je napisao/la:
27 sep 2020, 20:16
Evo onaj mali Alic opet zabio iz slobodnog udarca

Vodi Mladost protiv Sirokog

:shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 27 sep 2020, 20:38

Denchi je napisao/la:
Islamovic?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 20:57

Zundo je napisao/la:
27 sep 2020, 20:38
Denchi je napisao/la:
Islamovic?
Bilalagicev igrac koji nece da produzi ugovor
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 27 sep 2020, 21:01

Denchi je napisao/la:
27 sep 2020, 20:57
Zundo je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Islamovic?
Produžio je neki dan

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 sep 2020, 21:07

Dobar je napisao/la:
27 sep 2020, 21:01
Denchi je napisao/la:
27 sep 2020, 20:57
Zundo je napisao/la:

Islamovic?
Produžio je neki dan
Nek potvrdi Zuka, jer niko nije objavio zvanicno...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 sep 2020, 21:30

Protiv Celtica ja bih probao ovako

Tatar

Jukic Fanimo

Pejovic Djokanovic

Milicevic

Pidro Dupovac Serbecic Oremus

Kovacevic

Jbg ne vidi se fino taktika uglavom Milicevic bi mi igrao zadnjeg veznog kao osigurac...u sredini Pejovic i Andrej...krila Jukic i Fanimo...u vrhu napada Tatar

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 27 sep 2020, 21:42

Samozdravlje je napisao/la:
27 sep 2020, 18:56
bordopoeta je napisao/la:
27 sep 2020, 11:08

Braća Lovrić, braća Fazlagić, braća Jakovljević. braća Božović, braća Radeljaš... ovo je onako na prvu.

P.S. Simići, o tome sam već pisao, nisu braća. Šta više nisu ni u srodstvu.

Mnogo toga Ti mozes na lijep nacin prenijeti meni i ovoj mladoj raji. Za 20-tag god. ce i oni kao Ti pisati o Fanimu. No Ti i ja smo prolazili razlicite periode djetinjstva i mladosti.
Ti si vjerovatno sjedio u Centralnoj tribini, a ja tek pred pocetak utakmice trazio nekog covjeka da me uvede na utakmicu. Kasnio sam jer sam imao bizzniss, obicno negdje ispred parkinga na Istoku. Bizznis se ogledao u tome da prodajem "Novine za sjedenje", mozda si mi bio musterija :urnebes:
Skupis starih novina od vrata do vrata nekih zgrada i put Koseva, nikad bizznis nisam radio na Grbavici :urnebes: Mislim da i sada ima poneko ko se time bavi. Plagijatori :rol:
Tako prodajes jedan paket novina za 10 din.(banka) i tek kad prodam onda se snalazi kako mozes da udjes, a oko tebe "oni sa Motorolama" i to na Lipicanerima, dobra Titina milicija.Jednom me je nas "organ" onako iz sale ispendrecio, nije me tukao(vise sala), a i kako bi jednog 10-godisnjeg djecaka. Posebna su prica oni ljudi s kojima se uvalis na tekmu, ono "ciko mogu li s Vama uci", a on ti onda spominje tetke i ostalu zensku familiju.
Uglavnom odgledam tekmu i kuci sa "stojom dvije"(oko 10 KM) kuci i naravno dadnem majci. Ona se ibretila, pa kad joj pojasnim ipak me naruzi.
Bilo tesko vrijeme, ali sve posteno se zaradjivalo, poslije 10-tak god. na selamet se izaslo i evo mogu reci lijepo i cestito djetinstvo.
Ti si majstore imao priliku se druziti sa nasim zvjezdama, a ja ih dozivljavao kao Bogove Tobe jarabi.
Ovo shvati kao samohvaljenje nikako kao kukanje. Sretan mi bio gospodine i prijatelju. :thumbup:
Kao prvo hvala ti na lijepim riječima i na lijepom tekstu koji me zaista dirnuo. Nisam ja puno stariji od tebe, ali sam od svog najranjijeg djetinjstva mnoge dane proveo na Koševu, pratio sam skoro svaki trening Sarajeva, onu sezonu kada smo osvojili titulu (prvu) nisam propustio ni jednu utakmicu, pa ovjera i proslava titule protiv Čelika na Koševu, pa utakmice u KEŠ (sadašnja LP) i kao šlag na tortu tekma sa ManU.

Nisam, doduše, prodavao novine, ali sam redovno moljakao "čike" da me uvedu, nekad bih se uvaljivao preko ograde. Imao sam i ja teško, ali sretno, djetinjstvo. Odrastali smo bez oca, sa majkom nas petero, a jedno drugom od uha do uha. Ali, sam imao dosta uspješnu profesionalnu karijeru, radio u dva ministarstva (ranije su to bili Sekretarijati), a karijeru završio u diplomatiji i penzionisao se. Izvini što te, možda, peglam sa ovim, ali si me ponukao sa onim o svom djetinjstvu i prodaji novina.

Svu ti sreću želim u životu, a najviše zdravlja, dobri čovječe :salut:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 27 sep 2020, 21:44

Ne treba se zalijetat
NEMA NAZAD

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 27 sep 2020, 21:49

Ovaj sastav je predikcija forumasa Celtika. Za Ajetija su imali rijeci hvale ali eto povrijedi se. Forestu daju male sanse da igra. Frimpong im je takodje hvale vrijedan, zamjena za Foresta, dobar wing back. Svi ali bas svi su nezadovoljni igrom Celtica i kukaju, ali opet pobjedjuju ebes ih...Upao im je u oci nas Ahmet, lani... Ja bih nesto radije ovog nepoznatog Ajetija nego poznatog Edouarda :)

Barkas

Bitton Duffy Ajer

Frimpong Brown McGregor Taylor

Turnbull Elyounoussi

Edouard
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 sep 2020, 21:49

Haman vrabac ipak profula za nedjelju,jer je kraj prelaznog roka u subotu slijedecu 😁

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 sep 2020, 21:50

Ma Jukic je meni za kupe i nista vise. Od dolaska nije nista pokazao.
Možda bi umjesto Ahmeta ubacio Handzica, u Evropi nekako uvijek zabije gol.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pirkehzsa
Kontakt:

Post Postao/la Pirkehzsa » 27 sep 2020, 21:52

Ma padaju Kelti u četvrtak večer ako Bog daaaa
Gledam baš komentare njihovih navijača , se.ru mnogo na ovog trenera Lennona i igru

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 27 sep 2020, 21:54

Pirkehzsa je napisao/la:
27 sep 2020, 21:52
Ma padaju Kelti u četvrtak večer ako Bog daaaa
Gledam baš komentare njihovih navijača , se.ru mnogo na ovog trenera Lennona i igru
Ma otrest ih ko krusku 😀

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 27 sep 2020, 22:02

27 sep 2020, 21:42
Samozdravlje je napisao/la:
27 sep 2020, 18:56
27 sep 2020, 11:08

Braća Lovrić, braća Fazlagić, braća Jakovljević. braća Božović, braća Radeljaš... ovo je onako na prvu.

P.S. Simići, o tome sam već pisao, nisu braća. Šta više nisu ni u srodstvu.

Mnogo toga Ti mozes na lijep nacin prenijeti meni i ovoj mladoj raji. Za 20-tag god. ce i oni kao Ti pisati o Fanimu. No Ti i ja smo prolazili razlicite periode djetinjstva i mladosti.
Ti si vjerovatno sjedio u Centralnoj tribini, a ja tek pred pocetak utakmice trazio nekog covjeka da me uvede na utakmicu. Kasnio sam jer sam imao bizzniss, obicno negdje ispred parkinga na Istoku. Bizznis se ogledao u tome da prodajem "Novine za sjedenje", mozda si mi bio musterija :urnebes:
Skupis starih novina od vrata do vrata nekih zgrada i put Koseva, nikad bizznis nisam radio na Grbavici :urnebes: Mislim da i sada ima poneko ko se time bavi. Plagijatori :rol:
Tako prodajes jedan paket novina za 10 din.(banka) i tek kad prodam onda se snalazi kako mozes da udjes, a oko tebe "oni sa Motorolama" i to na Lipicanerima, dobra Titina milicija.Jednom me je nas "organ" onako iz sale ispendrecio, nije me tukao(vise sala), a i kako bi jednog 10-godisnjeg djecaka. Posebna su prica oni ljudi s kojima se uvalis na tekmu, ono "ciko mogu li s Vama uci", a on ti onda spominje tetke i ostalu zensku familiju.
Uglavnom odgledam tekmu i kuci sa "stojom dvije"(oko 10 KM) kuci i naravno dadnem majci. Ona se ibretila, pa kad joj pojasnim ipak me naruzi.
Bilo tesko vrijeme, ali sve posteno se zaradjivalo, poslije 10-tak god. na selamet se izaslo i evo mogu reci lijepo i cestito djetinstvo.
Ti si majstore imao priliku se druziti sa nasim zvjezdama, a ja ih dozivljavao kao Bogove Tobe jarabi.
Ovo shvati kao samohvaljenje nikako kao kukanje. Sretan mi bio gospodine i prijatelju. :thumbup:
Kao prvo hvala ti na lijepim riječima i na lijepom tekstu koji me zaista dirnuo. Nisam ja puno stariji od tebe, ali sam od svog najranjijeg djetinjstva mnoge dane proveo na Koševu, pratio sam skoro svaki trening Sarajeva, onu sezonu kada smo osvojili titulu (prvu) nisam propustio ni jednu utakmicu, pa ovjera i proslava titule protiv Čelika na Koševu, pa utakmice u KEŠ (sadašnja LP) i kao šlag na tortu tekma sa ManU.

Nisam, doduše, prodavao novine, ali sam redovno moljakao "čike" da me uvedu, nekad bih se uvaljivao preko ograde. Imao sam i ja teško, ali sretno, djetinjstvo. Odrastali smo bez oca, sa majkom nas petero, a jedno drugom od uha do uha. Ali, sam imao dosta uspješnu profesionalnu karijeru, radio u dva ministarstva (ranije su to bili Sekretarijati), a karijeru završio u diplomatiji i penzionisao se. Izvini što te, možda, peglam sa ovim, ali si me ponukao sa onim o svom djetinjstvu i prodaji novina.

Svu ti sreću želim u životu, a najviše zdravlja, dobri čovječe :salut:
Kako ste vi zaboravili golmana Irfana Handžića?

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 27 sep 2020, 22:03

gdje nece srat jedva rigu dobili kontaju ljudi Sarajevo je za Rigu Real zato kad proigraju protiv nas bice plakanja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Lavcina i 53 gosta.