Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
De molim te prijavi se za posao, pa nam svima olaksaj. Ocigledno je da sve znas.
[email protected]
Ili direktno u centralu:
https://www.alba.info/karriere/
[email protected]
Ili direktno u centralu:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Svaki travnjak ima svoj rok trajanja. Hibridna trava koja se najcesce koristi na modernim terenima se mijenja nakon par sezona. Travnjak na Bilinom Polju je puno stariji od travnjaka Grbavice i nema smisla da se porede. Doslo je vrijeme za izmjenu filca sto ce kostati nekoliko desetina hiljada maraka.
Problem jeste sto je koristenje stadiona rasporedjeno tako da je uglavnom stalno zauzet. Travnjak se ne mijenja u zimskom periodu. Postoji vremenski okvir od svega nekoliko mjeseci da se to izvede a tada se igra fudbal.
Dobro je sto se Nacionalni tim moze prebaciti na Grbavicu da igra neke utakmice i treba to iskoristiti za izmjenu travnjaka, ako se nas nacelnik smiluje da to odobri, jer je poznat kao neko ko nema sluha za sport.
Za ove likove poput Javiera imam samo jednu poruku. Nasladjivati se zbog toga sto u jednom gradu u tvojoj drzavi postoji problem je i vise nego glupo. Glumis arijevca izmedju Trebevica i Huma, a vjerovatno ti je dedo dojahao na konju od nekuda sa istoka drzave, sto je sasvim ok, ali de malo smiri dozivljaje. Raduje me svaki napredak u mojoj zemlji i takodjer vjerujem da ce Bilino Polje u naredih 5 godina dozivjeti veca ulaganja jer postoje inicijative i interes svih strana.
Problem jeste sto je koristenje stadiona rasporedjeno tako da je uglavnom stalno zauzet. Travnjak se ne mijenja u zimskom periodu. Postoji vremenski okvir od svega nekoliko mjeseci da se to izvede a tada se igra fudbal.
Dobro je sto se Nacionalni tim moze prebaciti na Grbavicu da igra neke utakmice i treba to iskoristiti za izmjenu travnjaka, ako se nas nacelnik smiluje da to odobri, jer je poznat kao neko ko nema sluha za sport.
Za ove likove poput Javiera imam samo jednu poruku. Nasladjivati se zbog toga sto u jednom gradu u tvojoj drzavi postoji problem je i vise nego glupo. Glumis arijevca izmedju Trebevica i Huma, a vjerovatno ti je dedo dojahao na konju od nekuda sa istoka drzave, sto je sasvim ok, ali de malo smiri dozivljaje. Raduje me svaki napredak u mojoj zemlji i takodjer vjerujem da ce Bilino Polje u naredih 5 godina dozivjeti veca ulaganja jer postoje inicijative i interes svih strana.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma za vas neznalice sam tito ocm djecurlijaredbull93 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 01:19De molim te prijavi se za posao, pa nam svima olaksaj. Ocigledno je da sve znas.
[email protected]
Ili direktno u centralu:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ouu ti izmislio toplu vodu sad, nek si nam rekao mi nismo znaliKocevskiGaleb je napisao/la: ↑28 sep 2020, 01:53Svaki travnjak ima svoj rok trajanja. Hibridna trava koja se najcesce koristi na modernim terenima se mijenja nakon par sezona. Travnjak na Bilinom Polju je puno stariji od travnjaka Grbavice i nema smisla da se porede. Doslo je vrijeme za izmjenu filca sto ce kostati nekoliko desetina hiljada maraka.

Ja se nasladjujem? A ja isti koji za Sarajevo navija kaze da Grbavica ima najbolji teren kao i da je bilino polje najbolji i najkompletniji stadion. I ja se nasladjujem sto sam realan ovdje nekima. Kakvi krelci zivota mi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bas su rijetkost ovakvi prepotentni kreteni haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Pogledah pregled utakmice Široki - Mladost, teren Pecare u očajnom stanju, faktički i u gorem već kod nas. Mislio sam da je gore bolji drenažni sistem, ali već par dana kiša ne prestaje..
Ti si naša ljubav jedina!
Ljudi kiša je nenormalna bila i u Mostaru i u Širokom, s obzirom na uslove i na vrstu travnjaka, bili su podnošljivi uslovi za igru.
Nama trebaju "zdenke" da se namiri broj mjesta koja ce biti uzurpirana famoznim stubovimaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:24Ove 2 tribine su tacno sta nama ustvari treba, bez ikakvih zdenki i izmisljanja. Reflektori izmedju tribina, ogradis samo zidom kao na slici da je sve u sklopu stadiona, tj da ne mozes doci do reflektora sa vana. Bez spajanja tribina bi imali cca 7000 sjedecih mjesta na kraju sto je vise nego dovoljno za nase uslove.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:25Stadion Kopra - Bonifika
Izgleda vrh, prenovljen 2010 godine ne bi se ga postidjeli mnogo jaci klubovi. Stadion ima sve sto je potrebno za cat ne znam koja je ali mislim da bi se grupe evropskih takmicenja mogle igrati.
Kostalo sve skupa oko 6mil KM. Ima oko 4500 sjedecih mjesta.
Za klubove kao Velež idealan stadion.
![]()

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
pa i ta bonifika, evo gledam, ima 2 normalne tribine:-)
vrapcici sa ra tribinom ce vec biti ljepsi stadion (kada natkriju sve, doduse:-))
vrapcici sa ra tribinom ce vec biti ljepsi stadion (kada natkriju sve, doduse:-))
Eto recepta za Tušanj,,,neka sruše oba ona rugla,unište atlesku i za 8 miliona naprave ovakve tri tribine
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ljudi su izvukli maximum s obzirom na to gdje je stadion i da su okolo ceste. Zasto ne i 4 lijepe tribine ako moze. Veoma je bitno da se namiris na 8000 stolica da zadovoljis taj uslov
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mislim da ce stadion Veleza sa 4 tribine i zdenkama na kraju imati izmedju 10K i 11K sjedećih mjesta po nekoj mojoj računici.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Emina ne igra na glavnom nego na pomocnom terenu vec dugo vremena
Forzza Velez
-
- Kontakt:
- Doktorinho
- Kontakt:
Zašto uništiti novu tribinu? Jednostavno uništiti glavnu tribinu i atletsku stazu, te teren maksimalno približiti sjevernoj tribini, a istok i zapad i eventualno jug napraviti tik uz teren. Ne znam zašto se projektovala sjeverna tribina uz atletsku stazu i zašto su uopšte atletske staze relevantne na fudbalskim stadionima u 21. vijeku.

- AshburtonG
- Kontakt:
Atletska staza na Tusnju se moze skinut samo u slucaju da se negdje napravi atletski stadion u Tuzli, a to je malo vjerovatno. Osim AK Sloboda, svi ostali sportski kolektivi, DIFovci i rekreativci koriste istu, prije svega tokom ljetnih priprema. Da se planira unistavanje staze, ne bi se prosle godine ulozilo 200.000 KM u renoviranje i sanaciju iste.
- svrakino1921
- Kontakt:

Bravo
Sa istokom i rekonstruisanim zapadom i naravno vrhunskim terenom
Stadion Tusanj je najbolji stadion u BiH
Idemo Tuzlaci
Za Bosnu i Hercegovinu

-
- Kontakt:
Iako bih volio da je ovo istina sa stadionom Tusanj, smatram da je ovo predizborna suplja i da ce to sve otici u zaborav poslije izbora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.