Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja nikad nisam ni krio da od domaćih klubova navijam za Zeljkana, a većih evropskih za FK Sarajevo. Tebi je na ovoj temi odzvonilo!
Kurdić u, Kurdiću kud' dignu đevojku Brezanu....skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:58Pichiću udbaški, ja sam i avatar turio, ti bi potpis brisao. Jači sam od Reda, ratova, režima i partija.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 14:55
Ja se neću igrati da dobijem ban, forum mi je jedina zanimacija i ono što imam u životu. Fino je čovjek upozorio, inače snosimo posljedice, pa ako imaš muda ostavi.![]()
Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:09
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
Ako hoćeš pošalji mi u PP sliku koju kontaš za avatar da ti sredim i pošaljem.Beli98 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:23Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:09
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
Dupovac - Miličević.
Ako cemo realno Celtic je sila, ali ja licno bas imam neki osjecaj da cemo 100% proc aBd da to bude istina u cetvrtak .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:34Po mome skromnome mišljenju, naredna utakmica je, prije svega, spektakl, a kao takva, idealna za mladi naraštaj u ekipi. Nema obaveze prolaska, jer sve osim poraza u 90min., ravno je čudu. Tako treba i posmatrati utakmicu. Prvenstveno kao nešto u čemu igrači trebaju uživati, a nabijati si pritisak. Izađi hrabro, muški, daj sve od sebe i zabavi se. Ne dolazi europski prvak svaki dan.
Zato velim, a već sam i prije napisao, utakmica u kojoj mladi treba da pokažu šta znaju, od čega su napravljeni i vrijede li išta.
Dakle:
Kovačević
Oremuš-Miličević-(Šerbečić)-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Ako ne prođemo - ok, a ako prođemo super.
Momci, samo hrabro!!!
Imamo i Adukora tako da bice to ok kad ode Besim...napadac nam je goruce pitanje.
Trenutno korisnika/ca: juka55, nedimmmm1337, Venom i 27 gostiju.