Može ti srediti onog ljepotana Begića, iz istog su mjesta...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Da, velikog gospodina Senada Begića, koji je oprostio 14 hiljada maraka duga klubu 2012. godine. Kapiten one generacije koja je nesretno izgubila titulu '98.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Najbolji napadac je na mom avataru. Kako ni nam samo sjeo protiv Skota, pogotovo za penale ako dodje do njih
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tebi je najbolje da promjenis nik
Pa onda i pdf

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Direktan crveni za prigovor
mamicu im politicku 

To i mene najviše brine. Kad su mogli Bayernu uvalit 4, mogu i Sarajevu 2. Ne sviđa mi se ni Vinkova ideja da daa priliku onima sa manjom minutažom u toj utakmici. Staviti Dizdarevića i Bešića, po meni nije dobro. Ali uz 6 boba protiv Rome, 4 protiv Hofenhajma, mislim da bi mogli proći dalje. Sa Arsenalom ćemo ionako igrati za prestiž. Ja tu Mustedanagića ne bih ni uvodio. Ići će stoka iz Sjevernog Londona namjerno da ga povrijedi. Nek odmori, pa da bude spreman za Inter u osmini finala. To nam je bitnija tekma.Kaunas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:18Pregledati obavezno jucerasnju utakmicu Hoffenheima sa Bayernom i izvuci pouke iz te tekme. Bavarci su ih isuvise olako shvatili, uz ozbiljan pristup se moze uzeti 4 bobe iz 2 tekme. Bitno je ne praviti greske gdje ih je Bayern pravio.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:50Za očekivati je da ćemo Romu dobiti u obje utakmice. Sve ostalo bilo bi prvorazredno iznenađenje. Hofenhajm nam ne leži zbog načina igre, ali mislim da možemo bod tamo izvući, ovdje očekujem rutinsku pobjedu, bez puno umora, jer nam dolazi vazda goropadna Krupa.
Mislim da će nam Mančester biti najteži protivnik, ali možemo ići kao drugi iz grupe. Iako bih protiv njih izveo najjači sastav, radi lakšeg protivnika u nastavku takmičenja. Nadam se da Vinko neće experimentisati, dosta je i 1:0.
Roma nista posebno, atmosfera u raspadu, Edin ljut jer ga nisu pustili u Juve, sumnjam da ima volje vise za njih da igra. Odbrana najslabiji dio tima i mislim da ako dovedemo Irfana da je neupitno 6 bodova.
Arsenal tipicna ostrvska ekipa, ali nije to taj Arsenal koji je zario i palio po Evropi prije 10ak godina sa Henryem, Adebayorom, Ljungbergom i tom ekipom. Najveca sansa nam je po desnom krilu, Kolasinac nema sanse da moze zaustaviti Fanima, svaki put ce imati priliku za ubacaj, znaci bitno je dovesti Irfana a vjerujem da bi i Hare ovdje bio dovoljan.
Treba yebat svakoga, bio-ne bio konkurent. Nek se vidi naša opredjeljenodt za građansku državu. Yebat bez razlike.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj Scott pravo skot
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vjerujem da ce Vinko uspjeti da neutralise Artetine zamisli, jer nece ni Arteti biti svejedno da olako krene u mec protiv ekipe kojoj priliku sa klupe cekaju Susic, Jukic, standardni makedonski reprezentativac Velkoski i tako dalje.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:54
To i mene najviše brine. Kad su mogli Bayernu uvalit 4, mogu i Sarajevu 2. Ne sviđa mi se ni Vinkova ideja da daa priliku onima sa manjom minutažom u toj utakmici. Staviti Dizdarevića i Bešića, po meni nije dobro. Ali uz 6 boba protiv Rome, 4 protiv Hofenhajma, mislim da bi mogli proći dalje. Sa Arsenalom ćemo ionako igrati za prestiž. Ja tu Mustedanagića ne bih ni uvodio. Ići će stoka iz Sjevernog Londona namjerno da ga povrijedi. Nek odmori, pa da bude spreman za Inter u osmini finala. To nam je bitnija tekma.
Zinedinu dati svega nekih 20 minuta, ako odigra cijelu bojim se da ga ovi iz mrskog Arsenala ne potpisu odmah poslije utakmice. Trebat ce nam sirine u finisu sezone.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Mene samo strah Rome i Dzeke
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Opasan onaj Edouard..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Napravi i ti sebi temu Haris Handžić, pa opleti tamo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
+ 1AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!
AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!

Evo tetke sad ste nahebali

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nalazis se na pdf bordo sampiona, nesto sto nece dzeko nikad biti...
Da bi pobijedio nominalno jačeg protivnika moraš prvo vjerovati da si to zaista u stanju uraditi.. Svaki igrač koji izađe na teren treba imati dovoljno samopouzdanja, da vjeruje u svog suigrača i u ono što im je stručni štab predstavio kao plan.. Prvo mora vjerovati šef parade, pa tu vjeru prenijeti na svakog od igrača.. Onog trenutka kad se na terenu osjeti da sve ide po planu i da se "može igrati" stvari postaju lakše..
Nisam siguran da će Vinko staviti Hrvoja koji od Borca nema takmičarske utakmice.. Više vjerujem da će ga ostaviti da pojača odbranu kad bude trebalo sačuvati pozitivan rezultat
Samo prednji vezni je upitan, ostalo vjerujem kao i protiv Budućnosti (Đokanović - Pejović zadnji vezni). Tipujem na Sušića, ali me ne bi iznenadilo da Zinedin počne..
Nisam siguran da će Vinko staviti Hrvoja koji od Borca nema takmičarske utakmice.. Više vjerujem da će ga ostaviti da pojača odbranu kad bude trebalo sačuvati pozitivan rezultat

Samo prednji vezni je upitan, ostalo vjerujem kao i protiv Budućnosti (Đokanović - Pejović zadnji vezni). Tipujem na Sušića, ali me ne bi iznenadilo da Zinedin počne..
Zinedin, po provjerenim inf. odavno pregovara sa Arsenalom. Na njegovom mjestu, ja ne bih ispod 2M£ godišnje, pristao, al et...Kaunas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:03Vjerujem da ce Vinko uspjeti da neutralise Artetine zamisli, jer nece ni Arteti biti svejedno da olako krene u mec protiv ekipe kojoj priliku sa klupe cekaju Susic, Jukic, standardni makedonski reprezentativac Velkoski i tako dalje.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 16:54
To i mene najviše brine. Kad su mogli Bayernu uvalit 4, mogu i Sarajevu 2. Ne sviđa mi se ni Vinkova ideja da daa priliku onima sa manjom minutažom u toj utakmici. Staviti Dizdarevića i Bešića, po meni nije dobro. Ali uz 6 boba protiv Rome, 4 protiv Hofenhajma, mislim da bi mogli proći dalje. Sa Arsenalom ćemo ionako igrati za prestiž. Ja tu Mustedanagića ne bih ni uvodio. Ići će stoka iz Sjevernog Londona namjerno da ga povrijedi. Nek odmori, pa da bude spreman za Inter u osmini finala. To nam je bitnija tekma.
Zinedinu dati svega nekih 20 minuta, ako odigra cijelu bojim se da ga ovi iz mrskog Arsenala ne potpisu odmah poslije utakmice. Trebat ce nam sirine u finisu sezone.
Arteta se, s pravom pribojava Vinka, sjeća ga se kad je bio na posudbi u Kozari. Arteta:"Ako gosp. Marinović dođe na Otok, svi se kolektivno možemo oprostiti od titule u narednih 10 godina!" Ovu izjavu je dao još 2005., a sead je procurila u javnost preko Zerijet Populji.
Jukića i Velkoskog će odmarati. Ide nam kup i ritam srijeda-subota-ponedjeljak u sumrak.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bordobijeli, bosnas_, Hajdeee, hazarder, Kyle88, MaroonBjelave, N3R3D, Napapijri, umrobihzbogtebe1946 i 74 gosta.