Ko ce nam ciniti stoperski par kad ode Besim u decembru?
Dupovac - Miličević.
Do marta se opet može dovest pojačanje kao treći stoper, a kad se odlijepimo na tabeli lagano i Bešiću davat šansu.
Imamo i Adukora tako da bice to ok kad ode Besim...napadac nam je goruce pitanje.
Tako je... Besim nam je skroz grohnuo, tako da ni prirodni DMF neće bit puno gori od njega na toj poziciji (a svakako nam treba treći stoper). Naravno, forma se može i povratit, nadam se da ćemo što prije gledat onog starog Besima.
Špic nam je neophodan fkt.
Kad smo kod tih avatara, ja koji god stavim piše "Veličina datoteke avatara smije biti od 0 do 6 KiB." Zna neko šta kako?
I meni je tako bilo ali kad sam stavljao sliku iz galerije, udji na postimages.com i tamo uploadujes sliku, promjenis dimenzije, i link koji ti dolje staviti kao direktan link zalijepis na linkani avatar.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
Uzivajmo igramo sa evropskim velikanom ili bolje receno lijepo je citati i kad trazite rjesenje kako tog velikana zayebati i na foru uzeti
Male su sanse, ali i kao male su ipak nada. Zbog ovog nam i trebaju pobjede nad Krupom,Radnikom,MDK.. Respect prema i ovim ekipama koje opstaju u PL BiH, kako to samo oni znaju.
Pisite,svadjajte se, samo bez vrijedjanja i psovki. Yebem ( ) ga zato i postoji sport.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Za očekivati je da ćemo Romu dobiti u obje utakmice. Sve ostalo bilo bi prvorazredno iznenađenje. Hofenhajm nam ne leži zbog načina igre, ali mislim da možemo bod tamo izvući, ovdje očekujem rutinsku pobjedu, bez puno umora, jer nam dolazi vazda goropadna Krupa.
Mislim da će nam Mančester biti najteži protivnik, ali možemo ići kao drugi iz grupe. Iako bih protiv njih izveo najjači sastav, radi lakšeg protivnika u nastavku takmičenja. Nadam se da Vinko neće experimentisati, dosta je i 1:0.
Kad smo kod tih avatara, ja koji god stavim piše "Veličina datoteke avatara smije biti od 0 do 6 KiB." Zna neko šta kako?
I meni je tako bilo ali kad sam stavljao sliku iz galerije, udji na postimages.com i tamo uploadujes sliku, promjenis dimenzije, i link koji ti dolje staviti kao direktan link zalijepis na linkani avatar.
Pametnica, a zayebaje za zadacu. Samo tako Majstore Zuhdija
Ja da sam Sportski Direktor SARAJEVA odma bih prekino sve razgovore sa irfanom cim je javno izasao i rekao da razgovara od dolasku u nas klub.
To je ocito koristenje naseg kluba za licnu korist prevagu da bi se jos ko drugi u kljucio za njegove usluga ili da mu sadasnju klub isplati dugovanja.
Za ovajve stvari klubovi tuze igraca, teski kriminal..
Skoro de ba skidaj to prezime zar nije bolje dasi stavio FERHATOVIC SUSIC
Dalije iko gledao srbsku ligu tacnije novi pazar jel igro resic i kurdic.
Imal ko kakav websait ili novine gdje se moze procitat sta o novom pazaru
Po mome skromnome mišljenju, naredna utakmica je, prije svega, spektakl, a kao takva, idealna za mladi naraštaj u ekipi. Nema obaveze prolaska, jer sve osim poraza u 90min., ravno je čudu. Tako treba i posmatrati utakmicu. Prvenstveno kao nešto u čemu igrači trebaju uživati, a nabijati si pritisak. Izađi hrabro, muški, daj sve od sebe i zabavi se. Ne dolazi europski prvak svaki dan.
Zato velim, a već sam i prije napisao, utakmica u kojoj mladi treba da pokažu šta znaju, od čega su napravljeni i vrijede li išta.
Dakle:
Kovačević
Oremuš-Miličević-(Šerbečić)-Dupovac-Pidro
Đokanović-Pejović
Fanimo-Salčin-Tatar
Ahmetović
Ako ne prođemo - ok, a ako prođemo super.
Momci, samo hrabro!!!
Ako cemo realno Celtic je sila, ali ja licno bas imam neki osjecaj da cemo 100% proc aBd da to bude istina u cetvrtak .
Prošle godina se nas totalno izdominirali trkom i agresivom u sredini terena, realno i tanki smo bili Krste, Oremus u prvoj povreda, Djokanovic, Mustafic, Gavric. Sad je to ipak puno bolje, samo mislim da Sušić ne treba da igra bas zbog njihovog veznog reda, mozda posljednji 20 minuta maksimalno. Ako uspijemo parirati u tom segmentu onda imamo realnu šansu da prodjemo, nisu me oni dojmili kombinatorikom sto je i logično Škoti su a nisu ni u prekidu bili previse dominantni tako da ako budemo i blizu trcali ko oni mozemo dalje.
Istina, ali kako ili koga postaviti u 11 od veznih igraca ? Milicevic/Oremus/- ?
Neko ko moze da trci. Djokanovic i Pejovic Tatar umjesto Rahmana, krila Fanimo i Oremus dobri su defanzivno da zatvrraju a mogu pomoci i u sredini. Ima razni kombinacija, Vinko zna najbolje i vjerujem da ce postaviti najspremni 11.
Dobro, a d. bek ?
Jedina solucija umjesto Rahmanovica je Suši ili Mustedanagic.Ja bi Mustedanagica ubacio u drugom poluvremenu bar može trčati gore šta napravi, ili malog Salcina.
E tu bi se mogle naci rezerve za preoperecenu sredinu terena.
Po meni ne mozes istih 11 izvesti protiv Slobode ili Buducnosti i protiv ekipe nivoa Celtica. Mora se pojacati odbrana i vezni red, jer je tu bilo promahe i protiv Buducnosti koja je realno 3-4× slabiji tim od Celtica. Po meni ako protiv Celtica krenemo sa Susicem u sredini, slijedi scenarij blamaze i primanje 4-5 komada. Mogu igrati samo najspremniji ovakve utak. Tino jeste znalac, ali mozda ga je bolje cuvati pa u drugom ubaciti da ga imas eventualno za penale. Bolje nego drzati do 60-70 min i moras ga mijenjati jer ne moze vise, a poslije ti zatreba u penalima.
@Beli moraš kompresovat sliku na veličinu prilagođenu forumu. Kucaj na googleu resizeimage, na toj stranici uploaduješ sliku koju želiš za avatar, uneseš dimenzije 100x100 piksela i klikneš na Compress, on će ti automatski smanjit sliku na 3-4 kilobajta, i onda je možeš postavit.
Evo sam izmislio nešto haha. Jedino mi je ovu moglo dovoljno compresovati. Hvala puno.
Ako hoćeš pošalji mi u PP sliku koju kontaš za avatar da ti sredim i pošaljem.
Ako hoćeš Džeku, imam 100njak već spremnih.
Treba imat obraz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Volio bih vidjeti 3-5-2 formaciju, sa Fanimom i Pidrom kao krilnim bekovima. Znam da je nerealno mijenjati formaciju sada, ali mislim da bi na taj nacin imali i solidan posjed lopte.
352 je najbolji sistem, ali najzahtjevniji. Ofsajd-zamka su sukus tog sistema u odbrani. Za taj sistem trebaju ti 4 zadnja vezna; dva da igraju i dva da ih zamjene, a istog kvaliteta. U tom sistemu, slabijim ekipama daješ 5kom., ali od jačih primaš isto toliko. S tim da nemaš drugog špica.