Tetka, eto metka...Denchi je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:22AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!![]()
![]()
Evo tetke sad ste nahebali![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne laprdaj, piši konstruktivno.Denchi je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:22AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jesi ti upoznat da sam ja kontras?AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:36Ne laprdaj, piši konstruktivno.Denchi je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:22AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel ono Arteta jednom prilikom izjavio da kad bi ga pitali bi li radije ziogu miss svijeta ili dobio autogram od Vinka i eventualno bio prisutan na njegovom treningu u Kozari da bi to bi bio težak izbor za njega i da je srećom učinio oboje?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:32Zinedin, po provjerenim inf. odavno pregovara sa Arsenalom. Na njegovom mjestu, ja ne bih ispod 2M£ godišnje, pristao, al et...
Arteta se, s pravom pribojava Vinka, sjeća ga se kad je bio na posudbi u Kozari. Arteta:"Ako gosp. Marinović dođe na Otok, svi se kolektivno možemo oprostiti od titule u narednih 10 godina!" Ovu izjavu je dao još 2005., a sead je procurila u javnost preko Zerijet Populji.
Jukića i Velkoskog će odmarati. Ide nam kup i ritam srijeda-subota-ponedjeljak u sumrak.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ti si momak ovdje zalut'o....AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!
Džeko na avataru i porpisu a ko navijaš za FKS...
Ti i Skoro imate bipolarni poremećaj...

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Šta je ovo od foruma, jesu li ovo uzela djeca od roditelja telefone ili?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Braco ovako u četvrtak u 23h

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma debili obojicaRed1946 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Ti si momak ovdje zalut'o....AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!
Ti i Skoro imate bipolarni poremećaj...![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Buraz nadam se da si cijelo vrijeme ironičan.. ako nisi, ti onda imaš fakat ozbiljan problem.Red1946 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:44Ti si momak ovdje zalut'o....AlfredNobel je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:19Još tri dana do utakmice sezone i umjesto da pišete o formacijama, taktikama, formi Celtica, njihovim prednostima i manama, vi našli srrati o nekakvoj Romi, Arsenalu, Džeki i ostalim glupostima. Uozbiljite se, pravite ruglo od teme. Moderator opet ne radi svoj posao, fuj!
Ti i Skoro imate bipolarni poremećaj...![]()
To su mahalske, ne vjerujem u to. Znam samo da se prijavio za rijaliti i tamo upoznao neku manekenku koja mu je rekla dat da joj memi grudi ako joj pokaže Vinkov autogram. Ne znam šta je bilo poslije, ne pratim rijalitije.Kaunas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:41Jel ono Arteta jednom prilikom izjavio da kad bi ga pitali bi li radije ziogu miss svijeta ili dobio autogram od Vinka i eventualno bio prisutan na njegovom treningu u Kozari da bi to bi bio težak izbor za njega i da je srećom učinio oboje?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:32Zinedin, po provjerenim inf. odavno pregovara sa Arsenalom. Na njegovom mjestu, ja ne bih ispod 2M£ godišnje, pristao, al et...
Arteta se, s pravom pribojava Vinka, sjeća ga se kad je bio na posudbi u Kozari. Arteta:"Ako gosp. Marinović dođe na Otok, svi se kolektivno možemo oprostiti od titule u narednih 10 godina!" Ovu izjavu je dao još 2005., a sead je procurila u javnost preko Zerijet Populji.
Jukića i Velkoskog će odmarati. Ide nam kup i ritam srijeda-subota-ponedjeljak u sumrak.
Uglavnom, sigurno je izjavio, a to možeš naći u Mirror-u (str. 24, treći pasus odozgo), da bi volio dobiti certifikat u klasi Džene Ušćuplića. Imaš veliki intervju u boji, na dvije strane.
- feniksptica
- Kontakt:
Je ko Arteta..
Ima l u omladinskom pogonu kakav napadaca da ispliva slucajno, kad ga vec necemo dovodit, eto mu sansa u kupu nikad bolja
Ima l u omladinskom pogonu kakav napadaca da ispliva slucajno, kad ga vec necemo dovodit, eto mu sansa u kupu nikad bolja
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Uzas brate
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...
-
- Kontakt:
Možeš dok ti se Zundo ne ukaže na ovoj temi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:04Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...

- feniksptica
- Kontakt:
Na terenu moraju mladi na forumu stari ! Sve mimo toga nije udure
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo Zunde oko moje, jel ko pitao za mene?ajdohordas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:08Možeš dok ti se Zundo ne ukaže na ovoj temi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:04Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zundo ima test iz vjeronauka. Nema njega do cenera večeras.ajdohordas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:08Možeš dok ti se Zundo ne ukaže na ovoj temi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:04Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...![]()
@Zundo
Nek si se vratio, bez tebe sve ide nizbrdo
Nek si se vratio, bez tebe sve ide nizbrdo

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, Hajdeee, hazarder, Kyle88, MaroonBjelave, N3R3D, Napapijri i 74 gosta.