gdje je tu onyewu?robovi88 je napisao/la:! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano !
![]()
Njih četvorica protiv bilo koje četvorice iz neke druge ekipe ............................................. pa samljeli bi ih![]()
![]()
Forza Milan, Forza Cassano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
gdje je tu onyewu?robovi88 je napisao/la:! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano !
![]()
Njih četvorica protiv bilo koje četvorice iz neke druge ekipe ............................................. pa samljeli bi ih![]()
![]()
Forza Milan, Forza Cassano

aaaaaaaaa da i on je Zvijjer !baresi je napisao/la:gdje je tu onyewu?robovi88 je napisao/la:! Ibrahimović - Boateng - Gattuso - Cassano !
![]()
![]()
Forza Milan, Forza Cassano![]()

ma kakvi brale, Cassano će na klupumeskalin je napisao/la:Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:
------Ibro----Robinho------
---------Cassano------
Naravno protiv jacih timova poput Barce ili slcnih u gosima igras s Ibrom u spicu ili Pato ( ne biitno) i Cassanom da ga hrani loptama + moze sam postici gol
nema sanse da ti milan zaigra s Robinho patom i ibrom u prvom timu, ovo je smijesna formacija...pa ne moze ti princ igrati razigravaca pobugu nije to njegova pozicija, zato je doveden Cassano, a i to mu je prirodna pozicija.....Cassno moze igrati poluspicu tj drugog napadaca, ali njegova prirodna pozicija je iza napsadaca!!robovi88 je napisao/la:ma kakvi brale, Cassano će na klupumeskalin je napisao/la:Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:
---------Cassano------
Naravno protiv jacih timova poput Barce ili slcnih u gosima igras s Ibrom u spicu ili Pato ( ne biitno) i Cassanom da ga hrani loptama + moze sam postici gol![]()
Boateng igra tog iza napadača, a najvjerovatnije kad se Pato vrati da će biti
-------------Ibra---------------
--Robinho-------Pato---------
----------Boateng-------------
-Pirlo/Abro--Gattuso--------
Cassano će igrati ako se povrijedi (Nedo Bog) Ibra ili kada odmara Ibru, ulazit će kao Džoker vjerovatno, a mozda "ULETI" u prvu postavu umjesto Robinha ...
kako ne može, pa Boateng sad trenutno igra iza napadača tj. polušpicmeskalin je napisao/la:nema sanse da ti milan zaigra s Robinho patom i ibrom u prvom timu, ovo je smijesna formacija...pa ne moze ti princ igrati razigravaca pobugu nije to njegova pozicija, zato je doveden Cassano, a i to mu je prirodna pozicija.....Cassno moze igrati poluspicu tj drugog napadaca, ali njegova prirodna pozicija je iza napsadaca!!robovi88 je napisao/la:ma kakvi brale, Cassano će na klupumeskalin je napisao/la:Cassno ce igarti iza napadaca, tako da nevidim nikakve mogucnosti njega kaozamjene za Pippa....drugo ta nam je pozicija neophodna jer Ronaldinho ne zna igrati iza napadaca, a upravo je to pozicija Cassana, pa zamislite veceras protiv Rome:
---------Cassano------
Naravno protiv jacih timova poput Barce ili slcnih u gosima igras s Ibrom u spicu ili Pato ( ne biitno) i Cassanom da ga hrani loptama + moze sam postici gol![]()
Boateng igra tog iza napadača, a najvjerovatnije kad se Pato vrati da će biti
-------------Ibra---------------
--Robinho-------Pato---------
----------Boateng-------------
-Pirlo/Abro--Gattuso--------
Cassano će igrati ako se povrijedi (Nedo Bog) Ibra ili kada odmara Ibru, ulazit će kao Džoker vjerovatno, a mozda "ULETI" u prvu postavu umjesto Robinha ...
Šta ti je ba ???meskalin je napisao/la:covjece odigrao dobro protiv Bologne sta ce biti kada dodju pravi timovi poput Tottenhema ili Inter Roma ( veceras)) to je meni van pameti mjenjati mu prirodnu pozicju....igro je protiv Bologne zbog nedostatka igraca, ali kada dodje Cassano vraca se na svoju poziciju siguran sam,zato sto je Cassanova prirodna pozicija poluspica ili iza napdaca

robovi88 je napisao/la:Milan-Roma, Formazione Ufficiale/Official line-up
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Ambrosini, Pirlo; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi, Simplicio; Menez;Borriello, Adriano.
Boldirao sam one koji bi mogli rijesiti utakmicu
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, koraj, memaga, rossonero85, SHZ82, Uknaac, Uprava i 28 gostiju.