Ma strasno sutiraju i ovaj crnac se krece odlicnoElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:33Ne libe se sutirati sa distance sto je vrlo slabo po nas i naše zatvaranje tih suteva. Imao je i Hibernian svoje prilike tako, da nisu nepromostivi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...
Protiv zarije na Kosevu futav osjecaj znao sam da nece na dobro, protiv golubova a na Kosevu kad smo primili go osjrcao sam da je gotovo, kukesi navijam vrstim al u stomaku hladno...
Sada mi je osjecaj cudan, svejedno mi, nervozan sam i dalje al samo zbog cekanja utakmice.
Jednostavno ne postoji strah od ispadanja a ne postoji nervoza od mogucnosti prolaska.
Jednostavno neka emocionalna praznina po pitanju rezultata samo nervoza od cekanja da pocne utakmica.
Potpuno nov osjecaj i ne znam sta znaci, pomislim mozda znaci prolaz pa sebi kazem bjez ba vidjeces na kraju sta znaci ovaj novi osjecaj.
Osjecam ovaj klub i znam kad ide na dobro a kad na lose al sad ne znam jednostavno ne znam... I kada je lose lazem sebe da ce sve biti u redu z znam da se lazem...
Kad pomislim na ovu utakmicu nista jbtt, prvo sto se javi slijedece je Fanimo u napadu i opet nista, ni sigurnost ni strah jednostavno nista
Ne znam za vas al meni tako et morao sam ovo podijelit
Protiv zarije na Kosevu futav osjecaj znao sam da nece na dobro, protiv golubova a na Kosevu kad smo primili go osjrcao sam da je gotovo, kukesi navijam vrstim al u stomaku hladno...
Sada mi je osjecaj cudan, svejedno mi, nervozan sam i dalje al samo zbog cekanja utakmice.
Jednostavno ne postoji strah od ispadanja a ne postoji nervoza od mogucnosti prolaska.
Jednostavno neka emocionalna praznina po pitanju rezultata samo nervoza od cekanja da pocne utakmica.
Potpuno nov osjecaj i ne znam sta znaci, pomislim mozda znaci prolaz pa sebi kazem bjez ba vidjeces na kraju sta znaci ovaj novi osjecaj.
Osjecam ovaj klub i znam kad ide na dobro a kad na lose al sad ne znam jednostavno ne znam... I kada je lose lazem sebe da ce sve biti u redu z znam da se lazem...
Kad pomislim na ovu utakmicu nista jbtt, prvo sto se javi slijedece je Fanimo u napadu i opet nista, ni sigurnost ni strah jednostavno nista
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Jesi naporan jbt...ElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:21Kako Zundo barata matematikom ja se čudim, da nije na fakultetu vec
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ElCartel11
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Jesi naporan jbt...ElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:21Kako Zundo barata matematikom ja se čudim, da nije na fakultetu vec

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jos mu Melunovic u potpisu, a kao navija za Sarajevo... Ma ja, 100 % 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Liječiš li na daljinu ?ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...

ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...
Sacekaj nekoliko sati prije tekme. Ja došao sa posla i od 16h do 19h ono proljev, kad smo ga primili opet proljev i Kad smo prošli kao krenuo da povratim. Mama gleda u mene i kaže e moja budalo gdje si sebe doveo. Sve u svemu. Nemam nikakav osjećaj niti bilo šta ako nas poderu 3 4 0 neće mi teško biti niti se nadam prolasku niti bilo čemu. Tako da sam se pomirio, ovo je njihov maksimum ako Bog da bude nafake i sreće da nekim čudom i Allahovom voljom prodjemo. Bit će ova generacija u zlatnim slovima upisana u knjige i historiju. I sve u svemu zaslužili su da odu u grupe što zbog odnosa prema Dresu, klubu, nama navijačima, što zbog jedinstva i bratstva u Klubu. Zaslužili su sve da odu u grupe sa klubom koji vole poštuju i cijene. Uprava je zaslužila jer su predani bili postenim radu i svemu što su dostigli u ovih 2 3 godine. Mi navijači koji smo mnogo nepravde podnijeli, strpljenja, suza tuge, smrti, jedan Jasmin kojeg je penal za levski prosjekao i umro na istoku na licu mjesta, inače bolesni pitar, ostavio ženu i dvoje djece. Vedrana, Semir, Gojzer,Hase,Ismir i mnogi drugi... ako Bog da inšallah doci ce i vrijeme za to. Dao Allah da sad u četvrtak udjem u grupe sa STILOM izbacimo veliki Celtic. Na hajr i dobro!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne naplacujem, radim na odjecu, poslati neki odjevni predmet( napomena: vehda odjeca vehdo i lijecenjefks74 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:25Liječiš li na daljinu ?ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...
Ne znam za vas al meni tako et morao sam ovo podijelit![]()
Ili se mora doći do tebe.

Vise tretmana bolji rezultati.
ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:36Ne naplacujem, radim na odjecu, poslati neki odjevni predmet( napomena: vehda odjeca vehdo i lijecenjefks74 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:25Liječiš li na daljinu ?ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...
Ne znam za vas al meni tako et morao sam ovo podijelit![]()
Ili se mora doći do tebe.
i po mogucnosti da je to dres Sarajeva ).
Vise tretmana bolji rezultati.

Mi imamo problem kad neka ekipa izadje visoko i opali nam presing. Mi se tu gubimo ko abdest i stvaramo paniku. Ne mozemo preci centar. Vjerujem da ce i Celtic izaci visoko i napasti nas. Pritom svi znamo da ako ista imaju to je snaga i da mogu trcati 120min ko ludi. Eh sta tu uraditi Bog samo zna?! Kako rijesiti taj problem i na najbolji nacin odgovoriti? Smanjiti paniku izbij-nabij, smanjiti greske i dovesti ih na minimum.
Ovo pisem jer sam danas pricao sa jednim nasim igracem pa mi je on ovo rekao.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 28 sep 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije samo u potpisu. Vidi slikebelosevic28 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:21Jos mu Melunovic u potpisu, a kao navija za Sarajevo... Ma ja, 100 %![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
I to mu treba uzeti, neka metnu u ugovor, ako odigraju nerjeseno do kraja sezone.
Ispucati loptu na Fanima i Tatara.ado-hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:49Mi imamo problem kad neka ekipa izadje visoko i opali nam presing. Mi se tu gubimo ko abdest i stvaramo paniku. Ne mozemo preci centar. Vjerujem da ce i Celtic izaci visoko i napasti nas. Pritom svi znamo da ako ista imaju to je snaga i da mogu trcati 120min ko ludi. Eh sta tu uraditi Bog samo zna?! Kako rijesiti taj problem i na najbolji nacin odgovoriti? Smanjiti paniku izbij-nabij, smanjiti greske i dovesti ih na minimum.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da bi nas sve moglo prosrat a i ne bi se bunili svi samo da nas prosere i rezultatski.Rule_hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:34ShofaII je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:14Uvjek al bas uvjek sam vjerovao u prolaz. Kad smo gubili od Besiktasa 0:3 ili 0:4 ja sam vjerovao da mozemo stici, protiv Borusije isto tako...
Sacekaj nekoliko sati prije tekme. Ja došao sa posla i od 16h do 19h ono proljev, kad smo ga primili opet proljev i Kad smo prošli kao krenuo da povratim. Mama gleda u mene i kaže e moja budalo gdje si sebe doveo. Sve u svemu. Nemam nikakav osjećaj niti bilo šta ako nas poderu 3 4 0 neće mi teško biti niti se nadam prolasku niti bilo čemu. Tako da sam se pomirio, ovo je njihov maksimum ako Bog da bude nafake i sreće da nekim čudom i Allahovom voljom prodjemo. Bit će ova generacija u zlatnim slovima upisana u knjige i historiju. I sve u svemu zaslužili su da odu u grupe što zbog odnosa prema Dresu, klubu, nama navijačima, što zbog jedinstva i bratstva u Klubu. Zaslužili su sve da odu u grupe sa klubom koji vole poštuju i cijene. Uprava je zaslužila jer su predani bili postenim radu i svemu što su dostigli u ovih 2 3 godine. Mi navijači koji smo mnogo nepravde podnijeli, strpljenja, suza tuge, smrti, jedan Jasmin kojeg je penal za levski prosjekao i umro na istoku na licu mjesta, inače bolesni pitar, ostavio ženu i dvoje djece. Vedrana, Semir, Gojzer,Hase,Ismir i mnogi drugi... ako Bog da inšallah doci ce i vrijeme za to. Dao Allah da sad u četvrtak udjem u grupe sa STILOM izbacimo veliki Celtic. Na hajr i dobro!
Tuga je to bila za Jasmina. Skontas da tu radost neko nije do zivio a bio je tu.
Nabrojao si neke za koje vecina zna ali je mnogo onih koji nisu sa nama a i ne znamo . Jednog dana radovat cemo se i za njih, za onaj uspjeh koji nisu docekali.
Fali nam krilo 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Kako pišu sportske ba, zainteresovani smo za lijevo krilo Moussu Nijaea, bivšeg igrača Partizana i nekoliko norveških klubova.
@Denchi Evo ga krilo još jedno

@Morto Evo ga crnac još jedan

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Mislim da oni kvalitetom ne odskaču od nas uopšte mnogo. Naš najveći problem je psiha i glava... To sam komentarisao i prije Budućnosti, ne bojim se njih, nego nas samih. Mislim da još uvijek nismo zelli psihički da dosegnemo taj trenutak prolaska u grupe.
Prvo mi navijači, evo ja krećem od sebe.. cijeli dan u glavi razmišljam šta ako, i cijeli dan nailazim na barikadu u glavi u fazonu "ma daj šta ti je, to je Celtic, nemoguće da oni puste da ih jedno Sarajevo izbaci". Znači sve je do glave, a razlog tome jeste neuspjeh i tavorenje po pretkolima, godinama unazad....
Znači prije sudijskog zvižduka i prije tog famoznog četvrtka, najbitnija stvar od svega je da mi dobijemo bitku sami sa sobom u našim glavama, tu ako dobijemo, dobijamo i Celtica lakše od očekivanog.
Ja bih se smjeo kladit u život da ova ekipa ima kvalitet da udje u grupe, samo psiha to je sve što nam treba.
Prvo mi navijači, evo ja krećem od sebe.. cijeli dan u glavi razmišljam šta ako, i cijeli dan nailazim na barikadu u glavi u fazonu "ma daj šta ti je, to je Celtic, nemoguće da oni puste da ih jedno Sarajevo izbaci". Znači sve je do glave, a razlog tome jeste neuspjeh i tavorenje po pretkolima, godinama unazad....
Znači prije sudijskog zvižduka i prije tog famoznog četvrtka, najbitnija stvar od svega je da mi dobijemo bitku sami sa sobom u našim glavama, tu ako dobijemo, dobijamo i Celtica lakše od očekivanog.
Ja bih se smjeo kladit u život da ova ekipa ima kvalitet da udje u grupe, samo psiha to je sve što nam treba.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Antikloc, benko21, bordospartanac, broj6, Burberry46, Confiance, Direktorcic, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], lakilone, Mahalac7, MokraKifla, Mostarska, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, NazorUso, Paromlinac, Pitar6785, pitara, Posejdon, Proximic, samoFKS, TefalTava, umrobihzbogtebe1946, Vanja8, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zagorski i 171 gost.