Log kad se povrijedio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa kako si bgt eto skontao da je zvijer u dvije utakmice u jednoj igrao 14 minuta u jednoj 3 minute i to mu je sve za tu sezonu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nit smrdi nit mirise, za partizan svega dvije odigrao
Nešto kontam koliko ćemo dobiti od škota za prenos tekme?
Nadam se finu cifru, i za Budućnost je plaćeno i to su prihodi
Nadam se finu cifru, i za Budućnost je plaćeno i to su prihodi

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Spavaš li mirno Bojane RegojeElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:33Moze ovaj Musa i u vrh napada 185cm nije lose za napadača a vidim brz to bi bilo ubistvo za ove "okretne" stopere u nasoj ligi.

-
- Kontakt:
Tu je velika cifra za nase uslove. Bas velika.
Ne gledaj sta je igrao u partizanu nego u skandinaviji.Historicar je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:42I to 14 minuta, 11 protiv Radničkog u Nišu i tri protiv Zvezde na Marakani![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma momak se nije uklopio u beogradu valjda nije njegov mentalitet šta znam. Kad skontas malo je 20 minuta prilike da pokaže svoj talenat uz to imao je baš zajebanu konkurenciju tada... **** ga kad skontas da je na probi... To je vinkov stil igre napadač odvlaci odbrambene krila ubijaju. Ujedno ako struka procjeni da može dati ruke što da ne. Duga je sezona. Ima se para i može se priuštiti hvala Bogu. Mislim da će zima za nas baš dobra biti po pitanju igračkog kadra.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovaj trener Celtica neka budala, rece slican tim imamo kao prosle godine. 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Zadovoljstvo nije skrivao ni sportski direktor Ivica Iliev.
"Musa je igrač karakteristika koje nam fale i bio je prioritet dovesti igrača tih karakteristika, ali i tih godina, jer predstavlja budućnost i potencijalno veliki ekonomski dobitak za klub. Ranije ste bili svjedoci gdje su bile krupne riječi sa moje strane, sada imam iskustvo da se suzdržim i da sačekam da Musa pokaže sve na terenu", rekao je Iliev.
"Musa je igrač karakteristika koje nam fale i bio je prioritet dovesti igrača tih karakteristika, ali i tih godina, jer predstavlja budućnost i potencijalno veliki ekonomski dobitak za klub. Ranije ste bili svjedoci gdje su bile krupne riječi sa moje strane, sada imam iskustvo da se suzdržim i da sačekam da Musa pokaže sve na terenu", rekao je Iliev.
Povredjen je puno i to je najveci problem sa njim.U Partizan je dosao kao dobar igrac iz Norveske ali nije ni pripreme odradio povrijedio se i nije ga nigdje bilo,nakon toga se vratio te dvije utakmice i opet ga vise nije bilo u protokolu,trazio da ga posalju na posudbu oni ga poslali u Norvesku opet,krenuo da igra 3-4 utakmice u Norveskoj fino krenuo i puf pokida ahilovu tetivu i tu je dole kraj bio,opet pauza par mjeseci,ovamo se vratio raskid ugovora u to je prica generalno za njega.Povreda su ga unazadile tu zadnju godinu-godinu i po. Ako moze zdrav ostati nebi bilo lose probati dobar je igrac i mlad jos jako tek su mu 24.Ali sigurno ce mu trebati vremena da se vrati u to sto je nekad bio,mislim ako se uspije vratiti.Historicar je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:42I to 14 minuta, 11 protiv Radničkog u Nišu i tri protiv Zvezde na Marakani![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ja sam mislio da ce napadac doci za playoff jer ligu svakako mozemo preplivati sa ovom dvojicom. Steta, isplatio bi nam se napadac 15x.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Rule_hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:34
Sacekaj nekoliko sati prije tekme. Ja došao sa posla i od 16h do 19h ono proljev, kad smo ga primili opet proljev i Kad smo prošli kao krenuo da povratim. Mama gleda u mene i kaže e moja budalo gdje si sebe doveo. Sve u svemu. Nemam nikakav osjećaj niti bilo šta ako nas poderu 3 4 0 neće mi teško biti niti se nadam prolasku niti bilo čemu. Tako da sam se pomirio, ovo je njihov maksimum ako Bog da bude nafake i sreće da nekim čudom i Allahovom voljom prodjemo. Bit će ova generacija u zlatnim slovima upisana u knjige i historiju. I sve u svemu zaslužili su da odu u grupe što zbog odnosa prema Dresu, klubu, nama navijačima, što zbog jedinstva i bratstva u Klubu. Zaslužili su sve da odu u grupe sa klubom koji vole poštuju i cijene. Uprava je zaslužila jer su predani bili postenim radu i svemu što su dostigli u ovih 2 3 godine. Mi navijači koji smo mnogo nepravde podnijeli, strpljenja, suza tuge, smrti, jedan Jasmin kojeg je penal za levski prosjekao i umro na istoku na licu mjesta, inače bolesni pitar, ostavio ženu i dvoje djece. Vedrana, Semir, Gojzer,Hase,Ismir i mnogi drugi... ako Bog da inšallah doci ce i vrijeme za to. Dao Allah da sad u četvrtak udjem u grupe sa STILOM izbacimo veliki Celtic. Na hajr i dobro!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma ja imam taj neki odbrambeni mehanizam gdje mozak pokušavam ubijediti da nema šanse da prođemo...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A sta ako sarajevo udje u grupnu fazu, nemoze igrati u bosni a niti ce moci navijaci biti prisutni...prvi put ti klub udje u grupnu fazu a ne mozes gledati uzivo.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, broj6, Burberry46, Google Adsense [Bot], N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee, sekac, Vanja8 i 97 gostiju.