Ovo nije moje Sarajevo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odma nabit sto dalje loptu ako nema idejuado-hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 21:49Mi imamo problem kad neka ekipa izadje visoko i opali nam presing. Mi se tu gubimo ko abdest i stvaramo paniku. Ne mozemo preci centar. Vjerujem da ce i Celtic izaci visoko i napasti nas. Pritom svi znamo da ako ista imaju to je snaga i da mogu trcati 120min ko ludi. Eh sta tu uraditi Bog samo zna?! Kako rijesiti taj problem i na najbolji nacin odgovoriti? Smanjiti paniku izbij-nabij, smanjiti greske i dovesti ih na minimum.
Ovo pisem jer sam danas pricao sa jednim nasim igracem pa mi je on ovo rekao.
Kako sam.negdje vidio on je vec dosao kod nas na probu
Prije koji dan
Ps. Ekstra igrac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobar je ovo igrac, ako je istina, onda se ocigledno pripremamo na odlazak Benje..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
bas sam neki dan pogledao citav izvjestaj protiv Ferenca i usrao sam se iskrenoElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:33Ne libe se sutirati sa distance sto je vrlo slabo po nas i naše zatvaranje tih suteva. Imao je i Hibernian svoje prilike tako, da nisu nepromostivi.

Pyro is not a crime !
Ma pomiri se sa tim buraz , kakva psihe i glava, ljudi su druga planeta od naših, oni plaćaju igrače po 20 miliona ljudi igraju zivotom kroz cijeli svoj vijek.. Ljudi igrali sa barsom bayernom realom mnoštvo puta... nama trebaju igrači u svim pozicijama da budu tipa benko, jajalo, ist opet samo čudom možemo proći a desit će se ako Bog da.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja tebi prije par dana kažem, ti ne reagujes...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma brate taj Celtic je tako igrao čini mi se prije 5 ili 6 godina.Rule_hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:17Ma pomiri se sa tim buraz , kakva psihe i glava, ljudi su druga planeta od naših, oni plaćaju igrače po 20 miliona ljudi igraju zivotom kroz cijeli svoj vijek.. Ljudi igrali sa barsom bayernom realom mnoštvo puta... nama trebaju igrači u svim pozicijama da budu tipa benko, jajalo, ist opet samo čudom možemo proći a desit će se ako Bog da.
Daleko od toga da ih neko podcjenjuje, ali miljama daleko od neke top ekipe.
Ne znam, moje mišljenje da će najveći problem predstavljat nama, naša glava. To ako uspijemo nekako riješit, idemo ko hitna na evropske okršaje.
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 28 sep 2020, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Sarajevo cijelo crno i bijelo

Pa realno imas Jukica na krilu sa klupe i Hebiba koji nije igrac za SarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:16Dobar je ovo igrac, ako je istina, onda se ocigledno pripremamo na odlazak Benje..
Ili rahmana,benjo moze igrat poziciju rahmanazagor1987 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:26
Pa realno imas Jukica na krilu sa klupe i Hebiba koji nije igrac za SarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:16Dobar je ovo igrac, ako je istina, onda se ocigledno pripremamo na odlazak Benje..
Napisao neko na fksinfo da je bio u avionu sa njim i da je rekao da dolazi ovdje na probu 7 dana
Eh jesi ga vala se nagledo.17 minuta ima momak za Partizan

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 sep 2020, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Moze ovaj Musa i u vrh napada 185cm nije lose za napadača a vidim brz to bi bilo ubistvo za ove "okretne" stopere u nasoj ligi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, benko21, bordobijeli, broj6, ErosViverosViv, Giuseppe1, Hajdeee, Haksss, JuricaSpindl, macahz, muhamedhulk, nedimmmm1337, Oerde, Pitar6785, pitara, Serha, VolimoSarajevo i 120 gostiju.