Nista, ako ti jos mama kupuje gaće

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dvoumio sam se izmedju Susica i Salcina.. ne bih imao nista protiv kad bi se Salcin nasao u prvih 11.. kako god bude, vazan je prolazVenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:09Tako će i biti.
Samo bih ja Salčina umjesto Sušića.
Ma brate suplja prica bgm.fera je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:39Nesto sam skeptican sto se tice ovog njiea, prvo zbog povreda a drugo zbog stila igre nekako mi se cini da kod nas u ligi bolje prolaze igraci sa sitnim korakom kao fanimo. Jest i ovaj brz al lik trci ko gazela i daje sebi dugi for skoro uvijek, kad mu kod nas krene lopta odskakati na ovim oranicama tesko ce se on navici na ovo.
Gledao sam ovaj klip ne znam jesu li ovi u norveskoj klocevi toliki il je do njegovog pasa al kome god je dodao taj zakuca loptu na tribine![]()
Salče ima snage po izgubljenoj lopti. Sušiću se pogled zamagli dok isprati loptu.Bordo23 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:18Dvoumio sam se izmedju Susica i Salcina.. ne bih imao nista protiv kad bi se Salcin nasao u prvih 11.. kako god bude, vazan je prolazVenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:09Tako će i biti.
Samo bih ja Salčina umjesto Sušića.![]()
Kazu vraća se...
Vratio se on davno...snimio i par pjesamaHaver ! je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:47Kazu vraća se...
Ma nemam ja razloga da bacam ikakve šuplje sto se mene tice svako pojacanje je dobrodoslo.Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:42Ma brate suplja prica bgm.fera je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:39Nesto sam skeptican sto se tice ovog njiea, prvo zbog povreda a drugo zbog stila igre nekako mi se cini da kod nas u ligi bolje prolaze igraci sa sitnim korakom kao fanimo. Jest i ovaj brz al lik trci ko gazela i daje sebi dugi for skoro uvijek, kad mu kod nas krene lopta odskakati na ovim oranicama tesko ce se on navici na ovo.
Gledao sam ovaj klip ne znam jesu li ovi u norveskoj klocevi toliki il je do njegovog pasa al kome god je dodao taj zakuca loptu na tribine![]()
Prvo imas nas stadion ok, grbavica vrh, siroki ok, zrinjski ok, velez ok, krupa umjetna pa i borac je ok. Mladost je nekad ovako nekas onako. Radnik los. Olimpic los i nasam se da ce ih prebaciti na kosevo ili grbavicu.
Dakle imas dva losa terena.
Ako si kvalitet ala fanimo koji je u kaknju igrao svaki drugi vikend onda si kvalitet. Ako si taraba ni alianz arena ne pomaze.
Apsolutno sam za povratak lazica![]()
Djokanovica umjesti milicevica ako nije potpuno spreman. Tesko cemo mi igrat bunker jer nismo naucili, odigramo svake godine jednu ili dvije tekme na ovom nivou a ostatak sezone uglavnom napadamo. Treba izaci oprezno al ne pravit bunker, mozemo mi fino igrat s njima garantujem samo glavom malo vise mislit i tjt.
Ma nece Kurdic nigdje (koliko znam nemaju uopste opciju otkupa)ado-hz je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:56Salu na stranu vratio bih ga ja taman kad u decembru ode Besim da prodje zimske pripreme. A poznavajuci Darku on radi sam individualno i pravi je profesionalac tako da Bog me ubio ako sad za 2 sedmice treninga ne bi mogao igrati i vratiti se u formu. Neko napisa da Miliju istice ugovor na ljeto i haj sad ti gataj hoce li produziti ili ode i on.
Ostajes samo na Dupovcu i Adukoru, mladi Besic.
Jos ako Pazarci kazu koliko para trazite za Kurdica pa i bez njega ostanemo.
Ma ovo je bilo vise da i ja bacim kakvu formaciju.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 sep 2020, 12:06Sudarali bi ti se po terenu. A u ovoj formaciji, Sušić bi najviše nama smetao.
Ako si se već bazirao na kontre, to znači da ćeš se povući sa ovim brzim bokovima na svoju polovinu. Veliš Sušić bi bio na 40m? To ti znači da bi njihova zadnja linija izašla negdje oko centra. Osum što bi nas sabili u šesbaest, Sušić bi vječito bio u ofsajdu.
Naša šansa jest da im linije budu što udaljenije jedna od druge.
Oni nemaju neko fudbalsko znanje. Trkački su superiorniji. Na njihov r'n'r, treba ići naš sevdah. Driblati, improvizovati, loptu kroz noge proturati, izluđivati ih. Vole da trče, pa nek trče. Smireno i sitna ševa, što svako dijete u mahali zna, a onda prebaciti loptu na drugu stranu, pa opet sitna ševa... Razvlačiti ih ko Aleksandar Perzijance, dok se ne ukaže pukotina, a onda ravno kroz pukotinu oštru loptu. Samo kroz sredinu slati oštre lopte. Koliko god mogu trčati, nisu brži od lopte. Repetirati Fanima i Tatara i nek mjenjaju strane stalno. Ahmo među stopere na ivicu ofsajda.
Ovde je ključba igra bez lopte
Trenutno korisnika/ca: alan_kardec, Amidzaa, amypitar, Google [Bot], N3R3D i 64 gosta.