FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 29 sep 2020, 12:17

Surreal je napisao/la:
29 sep 2020, 12:04
Kaunas je napisao/la:
29 sep 2020, 11:58
Denchi je napisao/la:
29 sep 2020, 10:56

Edouard
Preveliki respekt i skidanje uomo bokserica
Šta fali uomo boksericama? :kafa:
Nista, ako ti jos mama kupuje gaće :rol: :rol: :rol:

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 29 sep 2020, 12:18

VenamaHrabrih je napisao/la:
29 sep 2020, 12:09
Bordo23 je napisao/la:
29 sep 2020, 11:39
Kovacevic
Oremus, Dupovac, Milicevic, Pidro
Djokanovic, Pejovic
Fanimo, Susic, Tatar
Ahmetovic

Ovako bi ja :bih:
Tako će i biti.
Samo bih ja Salčina umjesto Sušića.
Dvoumio sam se izmedju Susica i Salcina.. ne bih imao nista protiv kad bi se Salcin nasao u prvih 11.. kako god bude, vazan je prolaz :bih:
Zadnja izmjena: Bordo23, dana/u 29 sep 2020, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 sep 2020, 12:19

Sa Zrinjskim u ponedjeljak u 18h, odlicno.

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 29 sep 2020, 12:21

Amca007 je napisao/la:
29 sep 2020, 12:10
SaNa je napisao/la:
29 sep 2020, 12:08
slika

?
Nije lose, igrat bunker, sa kontrama. Treba nam puno snage i svjezine..
Istog sam mišljenja
This time next year, we'll be millionaires!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 sep 2020, 12:24

SaNa je napisao/la:
slika

?
Jako dobro izgleda..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 29 sep 2020, 12:28

Lazic Darko.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 sep 2020, 12:39

Nesto sam skeptican sto se tice ovog njiea, prvo zbog povreda a drugo zbog stila igre nekako mi se cini da kod nas u ligi bolje prolaze igraci sa sitnim korakom kao fanimo. Jest i ovaj brz al lik trci ko gazela i daje sebi dugi for skoro uvijek, kad mu kod nas krene lopta odskakati na ovim oranicama tesko ce se on navici na ovo.
Gledao sam ovaj klip ne znam jesu li ovi u norveskoj klocevi toliki il je do njegovog pasa al kome god je dodao taj zakuca loptu na tribine :-)
You are someone else I am still right here

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 sep 2020, 12:42

fera je napisao/la:
29 sep 2020, 12:39
Nesto sam skeptican sto se tice ovog njiea, prvo zbog povreda a drugo zbog stila igre nekako mi se cini da kod nas u ligi bolje prolaze igraci sa sitnim korakom kao fanimo. Jest i ovaj brz al lik trci ko gazela i daje sebi dugi for skoro uvijek, kad mu kod nas krene lopta odskakati na ovim oranicama tesko ce se on navici na ovo.
Gledao sam ovaj klip ne znam jesu li ovi u norveskoj klocevi toliki il je do njegovog pasa al kome god je dodao taj zakuca loptu na tribine :-)
Ma brate suplja prica bgm.
Prvo imas nas stadion ok, grbavica vrh, siroki ok, zrinjski ok, velez ok, krupa umjetna pa i borac je ok. Mladost je nekad ovako nekas onako. Radnik los. Olimpic los i nasam se da ce ih prebaciti na kosevo ili grbavicu.
Dakle imas dva losa terena.
Ako si kvalitet ala fanimo koji je u kaknju igrao svaki drugi vikend onda si kvalitet. Ako si taraba ni alianz arena ne pomaze.

Apsolutno sam za povratak lazica :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 29 sep 2020, 12:44

Bordo23 je napisao/la:
29 sep 2020, 12:18
29 sep 2020, 12:09
Bordo23 je napisao/la:
29 sep 2020, 11:39
Kovacevic
Oremus, Dupovac, Milicevic, Pidro
Djokanovic, Pejovic
Fanimo, Susic, Tatar
Ahmetovic

Ovako bi ja :bih:
Tako će i biti.
Samo bih ja Salčina umjesto Sušića.
Dvoumio sam se izmedju Susica i Salcina.. ne bih imao nista protiv kad bi se Salcin nasao u prvih 11.. kako god bude, vazan je prolaz :bih:
Salče ima snage po izgubljenoj lopti. Sušiću se pogled zamagli dok isprati loptu.
Ako će već igrati od prve (Sušić), onda ga je najbolje staviti gdje nema potrebe za odbrambenim zadacima.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 sep 2020, 12:45

OsmaDolazi je napisao/la:
29 sep 2020, 12:28
Lazic Darko.
?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 29 sep 2020, 12:47

MortemHz je napisao/la:
29 sep 2020, 12:24
SaNa je napisao/la:
slika

?
Jako dobro izgleda..
Posebno kontrast bordo i zelene boje. Bijela daje decentnost ukupnoj kompoziciji i oslikava nadu i nevinost. Čistoća artefakta ogleda se u pomanjkanju protivničkih igrača na slici.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 29 sep 2020, 12:47

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 sep 2020, 12:45
Lazic Darko.
?
Kazu vraća se...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 sep 2020, 12:51

Haver ! je napisao/la:
29 sep 2020, 12:47
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
29 sep 2020, 12:45
Lazic Darko.
?
Kazu vraća se...
Vratio se on davno...snimio i par pjesama :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 sep 2020, 12:54

Pantelija je napisao/la:
29 sep 2020, 12:42
fera je napisao/la:
29 sep 2020, 12:39
Ma brate suplja prica bgm.
Prvo imas nas stadion ok, grbavica vrh, siroki ok, zrinjski ok, velez ok, krupa umjetna pa i borac je ok. Mladost je nekad ovako nekas onako. Radnik los. Olimpic los i nasam se da ce ih prebaciti na kosevo ili grbavicu.
Dakle imas dva losa terena.
Ako si kvalitet ala fanimo koji je u kaknju igrao svaki drugi vikend onda si kvalitet. Ako si taraba ni alianz arena ne pomaze.

Apsolutno sam za povratak lazica :D
Ma nemam ja razloga da bacam ikakve šuplje sto se mene tice svako pojacanje je dobrodoslo.
Fanima sam spomenuo iz razloga jer je brz igrac ali drugacijih karakteristika drugaciji stil i tjelesna građa...
E to za terene si u pravo al trenutno samo, vidjeces uskoro kavi ce biti i na sta ce ih vecina liciti.
Ovo zadnje po meni kvalitet nema puno veze ne moze se sve generalizovati ako si sklon povredama i igru zasnivas na dugim sprintovima logicno da ce teren imati vise utjecaja na tvoju igru nego na igraca koji je sposoban za stalne promjene smjera i brzine ili nekog ko svoju igru zasniva na dugim pasovima.
Sta ja znam nisam ga gledao u partizanu :mrgreen: ovo je kako se meni cini na onih par klipova, ne kazem da sam u pravu nego iznosim misljenje bez ikakve zle namjere.
You are someone else I am still right here

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 29 sep 2020, 12:56

Salu na stranu vratio bih ga ja taman kad u decembru ode Besim da prodje zimske pripreme. A poznavajuci Darku on radi sam individualno i pravi je profesionalac tako da Bog me ubio ako sad za 2 sedmice treninga ne bi mogao igrati i vratiti se u formu. Neko napisa da Miliju istice ugovor na ljeto i haj sad ti gataj hoce li produziti ili ode i on.
Ostajes samo na Dupovcu i Adukoru, mladi Besic.
Jos ako Pazarci kazu koliko para trazite za Kurdica pa i bez njega ostanemo.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 29 sep 2020, 12:58

Dobar je lazic ja bi volio da se vrati
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 29 sep 2020, 12:58

SaNa je napisao/la:
slika

?
Djokanovica umjesti milicevica ako nije potpuno spreman. Tesko cemo mi igrat bunker jer nismo naucili, odigramo svake godine jednu ili dvije tekme na ovom nivou a ostatak sezone uglavnom napadamo. Treba izaci oprezno al ne pravit bunker, mozemo mi fino igrat s njima garantujem samo glavom malo vise mislit i tjt.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 29 sep 2020, 13:00

ado-hz je napisao/la:
29 sep 2020, 12:56
Salu na stranu vratio bih ga ja taman kad u decembru ode Besim da prodje zimske pripreme. A poznavajuci Darku on radi sam individualno i pravi je profesionalac tako da Bog me ubio ako sad za 2 sedmice treninga ne bi mogao igrati i vratiti se u formu. Neko napisa da Miliju istice ugovor na ljeto i haj sad ti gataj hoce li produziti ili ode i on.
Ostajes samo na Dupovcu i Adukoru, mladi Besic.
Jos ako Pazarci kazu koliko para trazite za Kurdica pa i bez njega ostanemo.
Ma nece Kurdic nigdje (koliko znam nemaju uopste opciju otkupa)
Adukor na stoperu :thumbdown:
Najbolja opcija je kad bi mogli produziti ugovor Milicevicu, Besima poslat nazad u Rosenborg, a umjesto njega Lazica dovesti..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 29 sep 2020, 13:06

29 sep 2020, 12:06
ShofaII je napisao/la:
29 sep 2020, 11:21
Ma ja bih izasao ovako

Fanimo

Tatar. TSS. Hebibovic

Djokanovic. Pejovic

Pidro. Dupovc. Milicevic. Oremus

Kovacevic

Odma na startu krenut sa kontrama, TSSa stavit na 40 metara da smeta i salje lopte iza njihove odbrane.
Jbg il si bos il si Hadzija :D
Sudarali bi ti se po terenu. A u ovoj formaciji, Sušić bi najviše nama smetao.
Ako si se već bazirao na kontre, to znači da ćeš se povući sa ovim brzim bokovima na svoju polovinu. Veliš Sušić bi bio na 40m? To ti znači da bi njihova zadnja linija izašla negdje oko centra. Osum što bi nas sabili u šesbaest, Sušić bi vječito bio u ofsajdu.
Naša šansa jest da im linije budu što udaljenije jedna od druge.
Oni nemaju neko fudbalsko znanje. Trkački su superiorniji. Na njihov r'n'r, treba ići naš sevdah. Driblati, improvizovati, loptu kroz noge proturati, izluđivati ih. Vole da trče, pa nek trče. Smireno i sitna ševa, što svako dijete u mahali zna, a onda prebaciti loptu na drugu stranu, pa opet sitna ševa... Razvlačiti ih ko Aleksandar Perzijance, dok se ne ukaže pukotina, a onda ravno kroz pukotinu oštru loptu. Samo kroz sredinu slati oštre lopte. Koliko god mogu trčati, nisu brži od lopte. Repetirati Fanima i Tatara i nek mjenjaju strane stalno. Ahmo među stopere na ivicu ofsajda.
Ovde je ključba igra bez lopte
Ma ovo je bilo vise da i ja bacim kakvu formaciju.
Zaboravio si reci da bi nas uzeli na prekide.
Nije bas da bi se sudarali a Susic u ofsajdu prije proljeca ne moze bit da ga hebes.

Fino bi to bilo kako si ti zamislio ali cemo mi izgledat kao u utakmici protiv Tuzle a jbg imamo i te dvije utakmice sa Seltikom gdje smo se upravo vecinom i branili. Merso je bio cesto na 30-40 metara od naseg gola i nista vecinom bi samo istrcao do njihovih stopera i to je to.
Zbog iskustva iz te dvije utakmice ja bih igrao bez Merse sa nekim nizim brzim da zatvara i branio se. Prije bih sa Haretom igrao nego sa Merso jer Hare ne za drzava loptu i ptoslijedjujem je odmah a Merso ako uspije da primi i onda jedan dva kontakta pa pokusa proslijedit, sporo je to i propada. U nasoj ligi gubi lopte na taj nacin. Hare za Hebibovica, pa ona sanssa protiv buducnosti za tatara je dokaz da je trenutno bolji al nema snage.
Al ne bih ni jednog.
Neka Susic bude tu blizu centra slat direktno lopte na njega, jbg bar se njemu ne odbija lopta od noge a i zna je zadrzati proslijedit nekom u prostor il vratit i gradit igru.
A ko bude umjesto napadaca neka u fazi odbrane bude iza Susica u fazi napada ispred i to je to.
Autobus pred go rokaj kontre i ne lurchi se protiv jacrg da se nadigravas.
Naravno ovo su nasa vidje ja al jbg Vinku je vidjet cemo sta ce bit. Volio bih da bude kako si rekao samo da prodjemo.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 29 sep 2020, 13:12

Kako smo tako brzo odustali od Besima? Od najboljeg stopera i materijala za reprezentaciju, milionskog transfera, pa sve do slanja nazad u Rosenborg i to sve u par mjeseci?! Fakat smo cudni. Momak je bio povrijedjen i treba vremena da dodje sebi, ali i dalje je nas najbolji stoper. Ovo sto igra slabije nam moze i posluziti u pregovorima oko otkupne cijene.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, alan_kardec, bhfanatic14, Hajdeee, N3R3D, Pantelija i 75 gostiju.