FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 01 okt 2020, 22:04

Hvala za sve.... 💪

Boli osjecaj tapsanja po ramenu i "odlican si bio al ybga drugi put vise srece"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 01 okt 2020, 22:04

Barem nisu ni oni bjeloruski lopovi prošli. :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 01 okt 2020, 22:04

Napapijri je napisao/la:
01 okt 2020, 21:58
Ne mogu se oteti dojmu da smo s previse respekta usli u mec. Nijedan tim se ne moze braniti 90 minuta, a narocito ne fizicki inferioran tim. Kasnili smo sa izmjenama, ali vjerovatno bi isto bilo i da smo reagovali ranije. Moze li neko objasniti ovoliku razliku u fizickoj spremi, a da razlog nije kvalitetnija liga?
Oni napadaju, a mi se branimo. To je razlika.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 okt 2020, 22:04

Svaka čast momcima na borbenosti. Ljudi su druga dimenzija i to je bilo vidljivo u svim segmentima.
Napadac nam je falio od početka Evrope protiv Bresta, Buducnosti, a danas pogotovo. Zasto se nije doveo ne bi da ulazim u to ali se nadam, da cemo ga dovesti bar za kivu.

Sutra dati momcima odmor i onda se pripremiti za Zrinjski i polako se poceti odvajati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 01 okt 2020, 22:05

FUDBAL BEZ PUBLIKE JE JEDAN VELIKI QRAC!!!

AHMETOVICU DOSTA OD TEBE..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 okt 2020, 22:05

Pitar6785 je napisao/la:
01 okt 2020, 22:01
Znam da ce ovde me sad mnogi napast al mi izgledamo bjedno KONDICIONO, bolje smo izgledali u skotskoj kad nas pola nije bilo i kad je SARIC bio kondiciono. Dali je korona toliko utjecala da ih JELA nije mogo pripremit da nakon 10 utakmica odigraju punim plucima neznam. Ekipa je imala 7 dana odmora ova utakmica nije trebala da nas za 60 minuta potrosi kondiciono jer se nismo nesto puno trosili cisti bunker..KONDICIJA SE MORA POPRAVIT JER ZRINJSKI JE IGRAO PROTIV KVALITETNIJE EKIPE 120 minuta i izgledali su kondiciono 10x bolje od nas.

Kovacevica prodat za tih 350k € ako moze jos 15% od narednog transfera.

Kova i jela su nas kostali bar milion eura dosad.

Vinko odlican mislim postavio je ekipu odlicno najbolje sto ova ekipa moze. Posebno ako se doda da igramo bez centafora

Glavu gore hvala vam, NEBI VAM DAO NIKAKVU PREMIJU ZA OVO DOSAD STO STE URADILI JER JE IGRA POOR AL PLAY OFF JE OK
Haj ne seri zivota ti

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 okt 2020, 22:05

Pitar6785 je napisao/la:
Znam da ce ovde me sad mnogi napast al mi izgledamo bjedno KONDICIONO, bolje smo izgledali u skotskoj kad nas pola nije bilo i kad je SARIC bio kondiciono. Dali je korona toliko utjecala da ih JELA nije mogo pripremit da nakon 10 utakmica odigraju punim plucima neznam. Ekipa je imala 7 dana odmora ova utakmica nije trebala da nas za 60 minuta potrosi kondiciono jer se nismo nesto puno trosili cisti bunker..KONDICIJA SE MORA POPRAVIT JER ZRINJSKI JE IGRAO PROTIV KVALITETNIJE EKIPE 120 minuta i izgledali su kondiciono 10x bolje od nas.

Vinko odlican mislim postavio je ekipu odlicno najbolje sto ova ekipa moze. Posebno ako se doda da igramo bez centafora

Glavu gore hvala vam, NEBI VAM DAO NIKAKVU PREMIJU ZA OVO DOSAD STO STE URADILI JER JE IGRA POOR AL PLAY OFF JE OK
Haj ba ne ser.i svega ri **** te jela
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 okt 2020, 22:05

Najpozitivnije sto se desilo veceras je igra Tine, i to sto je izdrzao 90 minuta. A bice i jos bolji.

SeBa
Kontakt:

Post Postao/la SeBa » 01 okt 2020, 22:06

Napapijri je napisao/la:
Ne mogu se oteti dojmu da smo s previse respekta usli u mec. Nijedan tim se ne moze braniti 90 minuta, a narocito ne fizicki inferioran tim. Kasnili smo sa izmjenama, ali vjerovatno bi isto bilo i da smo reagovali ranije. Moze li neko objasniti ovoliku razliku u fizickoj spremi, a da razlog nije kvalitetnija liga?
Pa liga koja se zasniva uglavnom na trci i fizickoj spremnosti, po kvalitetu mozda kao engleski championship, par znalaca u ekipi ali svi nabijeni snagom da trce 120 minuta ako treba i ulaze u duele glavom na kopacku. PROSJECNA plata igraca Seltika je blizu milion funti godisnje, duplo vise nego kod Rangersa koji evo lagano tuku Galatu, pa ti vidi koliko se cijeni i ulaze kod njih i ko ce vise da grize te kako je ustvari Sarajevo dobro odigralo sa izuzetno jakim protivnikom :hmmmm:

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 01 okt 2020, 22:06

Napapijri je napisao/la:
Ma bas sa previse respekta, ali ne moze se to promjeniti, dolazi ti Celtic takav kakav jeste...nisu nasi navikli na takve utakmice, i onda od nekog straha...jbg.

Fizicka sprema, bas veceras kontam, to se mora od lige rastaviti, treba naci program po kojem raditi. Ako ce se odskociti u Evropi, nikako ne smije biti temelj toj spremi titula u BiH. Bukvalno nesto se po tom pitanju treba poceti raditi vec od sutra. Pa onolika razlika je nemoguca jbt, ljudi na prvi korak izbace igraca, u 80-toj minuti trce kao da je deseta, a nasi pocrkali.

Napraviti plan za iducu godinu, i cijelu ovu sezonu ici prema tome, a uz to ide i liga i kup.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 01 okt 2020, 22:07

Pitar6785 je napisao/la:

Normalno da ce te napasti kad pricas gluposti.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 01 okt 2020, 22:07

Pitar6785 je napisao/la:

Ne seri Boga ti

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 okt 2020, 22:07

holyman je napisao/la:
01 okt 2020, 21:46
BRAVO MOMCI :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Okrenuti se novoj duploj kruni i trpanju naseg odrona od lige :opaopa:
Iskorak dolazi veoma uskoro

BRAVO @HOLYMAN :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 01 okt 2020, 22:08

Srami se Mersudine Ahmetoviću

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 01 okt 2020, 22:09

Svaka cast momcima na svemu, ucinili ste nas ponosnim ! Sad se maksimalno koncentrisati na prvenstvo, odbraniti titulu i ponovo napasti grupne faze... Ponosan i tuzan, ali vise od ovoga nije moglo jbg.

POSLIJE PORAZA, LJUBAV JE PORASLA !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 01 okt 2020, 22:10

Amca007 je napisao/la:
01 okt 2020, 22:05
FUDBAL BEZ PUBLIKE JE JEDAN VELIKI QRAC!!!

AHMETOVICU DOSTA OD TEBE..
Samo ko ce onda,da nece Handza 🙂 Moze mozda al protiv Radnickog Lukavac nazalost..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 okt 2020, 22:10

Mersudin izgleda kao igrac koji bojkotuje..al znam da jednostavno ne ide vise.

Najgore kod mene sto se osjecaj i ono nesot u meni totalno izgubilo posle njihovog gola, znao sam da ne mozemo do gola. PRotiv Buducnosti sam cijelu bio siguran da cemo proc.

I igraci su morali imat takvo razmisljanje veceras..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 01 okt 2020, 22:11

Koliko samo stručnjaka večeras u pm kojima nema smisla objašnjavati neke stvari.

Svaka čast momci cilj je ispunjen, idemo dalje planski po odbranu titule i utezanje ekipe za grupe sljedeće godine. Svi vidimo šta fali i to će se dovesti sigurno, idemo dalje 💪

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 01 okt 2020, 22:11

Šta ste očekivali od čovjeka u 36. godini života?

Ja se iskreno nadam da ljudi ozbiljno ne hrakaju po Ahmetu.

Znalo se da ovo nije premijer liga da možeš biti majstor u tim godinama. Pola godine se priziva napadač, ne može Ahmet igrat na nivou Celtica.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 okt 2020, 22:11

HordasOdMalena je napisao/la:
01 okt 2020, 22:04
Barem nisu ni oni bjeloruski lopovi prošli. :mrgreen:
Majku li im **** :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordeSaSjevera, jurisicduska, miguelramos i 22 gosta.