Ako je tako znaci da se ne moze obuci!
------------------------------------------------
Prvo se oblaci jakna pa se onda pravi frizura

Nisam bas siguran da ova jakna ima prakticnu primjenu...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako je tako znaci da se ne moze obuci!
Ovo jakna dođe prakticno kao i čarape na feder
Pa i nije jakna za one koji nosaju seljačke frizure s kilom gela.Husika je napisao/la: ↑02 okt 2020, 12:04Ako je tako znaci da se ne moze obuci!
------------------------------------------------
Prvo se oblaci jakna pa se onda pravi frizuraPlatis je xy i onda ti lagano kapne gel ili sta vec stavljas na nju...
![]()
Nisam bas siguran da ova jakna ima prakticnu primjenu...
DHL, ja jucer narucio onu jaknu sto sam pitao za nju neki dan, maloprije doslo.
Ima po gradu raje nosi fejkove. Nema veće blamaže nositi lažni sat ili lažnu jaknu. Taman da niko ne zna - ti znaš.
bio kod svojih u njemačkoj i jedan nijemac njemu se nije svidjela težina i veličina jakne i proda mi je lik da je se rijesi za 150 eura najbolja kupovina ikada
Bilo jucer dodatnih 20% na vec postojeca snizenja, samo za kupovine preko mobilne aplikacije, tako da me u konacnici izasla 53 eura.anonimni je napisao/la: ↑02 okt 2020, 17:24TopKanim se bih li nesto od obuce narucio eto od nedjelje, vidim da ima bas dobro snizenje, ali ne uzeh jos nista
a pitah za DHL da se ne peglam s postom i papiricima jer nema sanse da ce postar bas takvo sta nositi na adresu, DHL ima odlican tracking i voze sve pa mi to nije problem
![]()
Dobra ti je ona jakna, nema sta, za one pare je odlicna a moze izgurati ovu nasu zimu, kad vidim sta ljudi nose onaj materijal izgleda bas dobro, jos Lyle&Scott, nema tu fule![]()