English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sta je Dundalk 

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dio analize
Razlog spominjanja posta iz 2011.godine (cetvrti put u zadnjih par mjeseci, zanemaricemo sto si me nazvao glupanom neki dan)
De bar se skontaj, yebo ga ti.

Na stranu to sto je, ako cemo realno opet, poprilicno zabrinjavajuce da si tu od 2011. (klinac ne mozes biti, bar mislim), a i dalje po 7 istih smajlija u jednom postu, nerijetko vise smajlija nego rijeci, uz to jos "hahahaha, gro ho tom" i tako to, dodaj na to odgovor Gastonu na post iznad onog... Ono samo budi realan

A nije da ne bi volio imat te "brige" osnovne i srednje skoleArtetitis je napisao/la: ↑02 okt 2020, 10:07
Kao da ni dan od tad nisi ostario.![]()
Uglavnom, Liverpool je trenutno par nivoa iznad Arsenala. To će vjerovatno trajati dok je Klopp u Liverpoolu ili dok Kloppov fudbal ne postane pročitana knjiga, a onda slijedi povratak u eru Koncheskyja, Spearinga i drugih Downinga.

Neke stvari se promijene, covjek se promijeni itekako, ali ne bas sve, cim sam i dalje tu

Pa i ja mislim da ce trajat jos bar ovu sezonu (naravno, ne kazem da ce LFC klepit i Ligu Prvaka i Premiership, al' bez jednog od toga je sezona neuspjesna), kontam vec od naredne sezone bi moglo doci do zasicenja, neki su ga prizivali ove sezone, ali preveliki je Klopp motivator da se to desi. Opet, nikad se ne zna, tek je pocelo. Poslije Kloppa...ne zelim puno da razmisljam.

Ne vodim se tom "proci ce i ovo", jer po toj logici sve ce proci i sto bi Mesa rekao zar je nada u tome..Do prije 6-7 godina mislio sam da je klub uklet i da mi rodjeni od 90. pa nadalje necemo za zivota dozivjet titulu EPL-a ni Lige Prvaka, a vidi sad, LFC je jedan od najjacih klubova na svijetu. Uzivat maksimalno u ovome sve dok traje, ali svakako da ne mozes GARANTOVANO reci da cemo se vratit na taj level Spearing, Downing i tako to, nikad se ne zna, mozda se nastavi u klubu ozbiljno radit i nakon toga. Meni licno, kada bi birao izmedju Arsenala-Chelsea-United, bas ovim redoslijedom kako sam napisao, volio bih dakle da Arsenal bude taj koji ce se dignut u narednih 5-6 godina jer zasluzili su nakon svega u zadnjih 15 godina. Ruzno je bilo ophodjenje navijaca prema Wengeru nakon tolikih godina u klubu, puno vise bi taj covjek ostvario da se imalo para za transfere, mislim da mnogi nisu svjesni kakav je to bio trener. Ali da je Arteta pravi, vrlo moguce, samo treba biti strpljiv. Opet se vucemo na onu Kloppovu "prvu godinu ce nam se smijat, drugu cuditi, a trecu diviti" ako se ne varam. Kod njega je bilo u cetvrtoj, ali poenta je ista.
You'll never walk alone.
- Marsal
- Kontakt:
Film Christophera Nolana. Glume Tom Hardy i Cillian Murphy.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa i nije sad baš da se može nazvati pametnim neko ko se počne kladiti u osnovnoj školi i napravi sve ovo što si napisao. Doduše, imaš opravdanje, priroda i društvo je znalo biti težak predmet.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Aj ne pravi se pametan, zamisli izvlacit i sjecat se posta prije 10 godina da bi nesto dokazao na jbenom forumu. Svaka cast, dokazao si svoje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A sta si ti to ostvario u zivotu pa da mozes nekog drugo ocjenjivati? Ako je believe onaj sto mislim da jeste, onda osoba koja ima mr.ph nazivas glupom ?
Kakve veze ima kladionica, pa osudjujes nekog ? Jedino mi ima smisla da si neki mudzehedin

Believe možda i nije, ali ti si Fernando bez dvojbe glup.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Nisam ja nervozan, nego se ti pravis pametan. Vau ispao si faca na ss.ba. Svaka cast.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako se vodimo logikom avatara, šta ćemo u tvom slučaju ?

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Chapman1886
- Kontakt:
korona hara luzerpulovom svlačionicom,još jedan dokaz kakvi su skauzeri neljudi ni ruke ne peru
Samo Sloboda | COYG
Idemo u off, pa ce ovo bit moj zadnji post vezan za to, ali potpuno si fulio termin, niko ne moze bit "pametan" u osnovnoj skoli, to je relativan pojam jer u sustini nikad ne mozes za sebe reci da si pametan, uvijek ima nesto novo sto ne znas i uvijek onaj s kojim pricas zna sigurno nesto bolje od tebe. U tom slucaju gore, mozes me nazvat samo neinteligentnim...u osnovnoj skoli, opet.
Suma sumarum, jako je neukusno i pomalo zalosno nekoga preko foruma nazivat glupanom koga ne poznajes i pozivati se 4x na postove od prije 10 godina koje veze nemaju s datom temom, dakle ides direktno na licnu osnovu. Klinacki zaista, a mislim da nisi klinac sto je najgore od svega.
Inace budi mi pozdravljen do neke naredne rasprave vezane za temu ili slobodno nastavi u pp, tamo cu ti odgovarati.
I ne idite u off ljudi, sutra su 4 utakmice jako interesantne.
You'll never walk alone.
Ti si takav lik da bi se radovao kad bi pomrliChapman1886 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 23:01korona hara luzerpulovom svlačionicom,još jedan dokaz kakvi su skauzeri neljudi ni ruke ne peru
Liverpool's Sadio Mane has tested positive for coronavirus and is currently self-isolating.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
nerkolfc je napisao/la: ↑02 okt 2020, 23:09Ti si takav lik da bi se radovao kad bi pomrliChapman1886 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 23:01korona hara luzerpulovom svlačionicom,još jedan dokaz kakvi su skauzeri neljudi ni ruke ne peru

navijači čelzija su poznati po takvim bolesnim ponašanjima
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
E sad da vidimo Havertza. Na pravoj poziciji, nema Mounta. Očekujem dobar Chelsea danas.
- camparinho
- Kontakt:
Kakav je ovaj partey, msm cim ga je bayern htio nije los, ali je li to ono sto treba u vezi Chelsea, neko ko ce pomoci Kanteu/Kovacicu u paru. Povezuju ga sa nama zadnjih dana pa pitam, cudilo bi me da hoce jos jednog igraca koji ce ici/lutati sa pozicije kao sto nije neobicno da Kante i Kovacic rade.
Clutch city be safe rage hard!
- Chapman1886
- Kontakt:
najskuplji golman svih vremena na klupi a umjesto njega nekakav anonimus iz senegala na golu 
kakva provala od transfera,ovako će i havertz kroz koji mjesec završiti

kakva provala od transfera,ovako će i havertz kroz koji mjesec završiti
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.