Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy

Pomoć pri korištenju SportSport.ba Fantasy, prijava grešaka, bugova, savjeti, sugestije, kritike, komentari...
ManagerM
Kontakt:

Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy

Post Postao/la ManagerM » 28 sep 2020, 20:45

Bit će da je do neodređenog datuma odigravanja derbija (TBD) , igrom slučaja imam isto osvojenih bodova koliko bih imao i da su mi prošle izmjene za ovo kolo :) iako sam napravio 5 transfera.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 28 sep 2020, 21:16

ManagerM je napisao/la:
28 sep 2020, 20:45
Bit će da je do neodređenog datuma odigravanja derbija (TBD) , igrom slučaja imam isto osvojenih bodova koliko bih imao i da su mi prošle izmjene za ovo kolo :) iako sam napravio 5 transfera.
Pa koliko si transfera napravio mogao si imati samo manje :D

Admine mozemo li dobiti informaciju hoce li se ovo popravljati ili da se pomirimo sa jos jednim bugom?

Zoxx
Kontakt:

Post Postao/la Zoxx » 28 sep 2020, 22:01

Pojedine ekipe imaju po 12 startnih igrača (11 igrača + golman) a na klupi 3 (2 igrača + golman). Možda problem prave igrači koji su napustili ligu (npr. Danilović)? Zbog 12 startnih igrača i bodovanje je neregularno...

ManagerM
Kontakt:

Post Postao/la ManagerM » 28 sep 2020, 22:34

broj6 je napisao/la:
28 sep 2020, 21:16
ManagerM je napisao/la:
28 sep 2020, 20:45
Pa koliko si transfera napravio mogao si imati samo manje :D

Admine mozemo li dobiti informaciju hoce li se ovo popravljati ili da se pomirimo sa jos jednim bugom?
Ma msm ovo kolo samo 9. , 28 bodova a i da mi je prihvatilo trasfere osvojio bih isto toliko 28 , na stranu plaćanje transfera -16 poena , platit ću ih ili ovo ili sljedeće kolo u zavisnosti kako će se riješiti ova situacija.

garba
Kontakt:

Post Postao/la garba » 01 okt 2020, 11:01

admin je napisao/la:
28 sep 2020, 13:17
isto je kod sviju, greškom sistema smo lockdown imali dan ranije, tako da su sve nakon toga izmjene prebačene za naredno kolo. Još uvijek analiziramo zašto se to desilo.
Ima li informacija kakvih?

garba
Kontakt:

Post Postao/la garba » 02 okt 2020, 12:11

Kolo sutra, ja nemam transfera, 8 bodova fali za proslo kolo... hoce li iko javiti ista?

ManagerM
Kontakt:

Post Postao/la ManagerM » 02 okt 2020, 14:17

garba je napisao/la:
02 okt 2020, 12:11
Kolo sutra, ja nemam transfera, 8 bodova fali za proslo kolo... hoce li iko javiti ista?
Ako ti fale bodovi od igrača sa klupe to će ti uračunati kada se kolo upotpuni tj. kad se odigra zaostala utakmica Sarajevo-Željo.

garba
Kontakt:

Post Postao/la garba » 02 okt 2020, 15:11

ManagerM je napisao/la:
02 okt 2020, 14:17
garba je napisao/la:
Ako ti fale bodovi od igrača sa klupe to će ti uračunati kada se kolo upotpuni tj. kad se odigra zaostala utakmica Sarajevo-Željo.
Ne, nego nije mi se "primio" transfer (2 boda), i kapitenska ostala na Sehicu, iako sam stavio Cvijanovicu (6)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 02 okt 2020, 20:02

admin je napisao/la:
isto je kod sviju, greškom sistema smo lockdown imali dan ranije, tako da su sve nakon toga izmjene prebačene za naredno kolo. Još uvijek analiziramo zašto se to desilo.

Jeste li izanalizirali sta se desava jer ja danas ne mogu da napravim izmjene za 10.kolo

A.C Željo
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

garba
Kontakt:

Post Postao/la garba » 03 okt 2020, 00:40

Nista izgleda, samo ignor

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 03 okt 2020, 10:20

slika

Kad kliknem na "Pogledaj profil" ne vidim kompletnu statistiku. Osim poena i golova nisam vidio kod nikoga kartone ni ostale inf.

ManagerM
Kontakt:

Post Postao/la ManagerM » 03 okt 2020, 10:56

defender je napisao/la:
03 okt 2020, 10:20
slika

Kad kliknem na "Pogledaj profil" ne vidim kompletnu statistiku. Osim poena i golova nisam vidio kod nikoga kartone ni ostale inf.
to je od početka tako ,preporučujem ti transfermarkt za praćenje kartona i još koječega

ManagerM
Kontakt:

Post Postao/la ManagerM » 03 okt 2020, 10:59

maldini3 je napisao/la:
02 okt 2020, 20:02
admin je napisao/la:

Jeste li izanalizirali sta se desava jer ja danas ne mogu da napravim izmjene za 10.kolo

A.C Željo
Puno nas je imalo takve probleme prošlo(9.)kolo ,izgleda da je rok za promjenu ekipe barem jedan dan kraći u odnosu na vrijeme koje piše da je rok za promjene u ekipi

ManagerM
Kontakt:

Post Postao/la ManagerM » 03 okt 2020, 11:04

garba je napisao/la:
02 okt 2020, 15:11
ManagerM je napisao/la:
02 okt 2020, 14:17
garba je napisao/la:
Ne, nego nije mi se "primio" transfer (2 boda), i kapitenska ostala na Sehicu, iako sam stavio Cvijanovicu (6)
ako ti je to sav problem :) , ja napravio 5 transfera za 9. kolo ,a biće mi realizovani u ovom kolu 10. , igrom slučaja osvojio sam isto bodova bez trasfera koliko bih osvojio i sa tih 5 transfera :)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 okt 2020, 11:08

prenio sam vaše probleme kolegama.

općenito, sve izgleda korektno, lockdown će biti u 12 danas, znači još uvijek se može postavljati ekipa.

moguće da je problem do pojedinačnog profila, molim vas da uz prijavu uvijek napišete ime ekipe i korisničko ime preko kojeg ste je registrovali.

@Defender, hvala za prijavu buga, biće vrlo brzo korigovano.
inače, ovdje su ti podaci o igraču: https://sportsport.ba/igrac/eldar-sehic/70

Odeš u tabele, odabereš klub, iz gornjeg zelenog menija odabereš "IGRAČI" i odabereš igrača da vidiš njegovu statistiku.

garba
Kontakt:

Post Postao/la garba » 03 okt 2020, 13:47

admin je napisao/la:
03 okt 2020, 11:08
prenio sam vaše probleme kolegama.

općenito, sve izgleda korektno, lockdown će biti u 12 danas, znači još uvijek se može postavljati ekipa.

moguće da je problem do pojedinačnog profila, molim vas da uz prijavu uvijek napišete ime ekipe i korisničko ime preko kojeg ste je registrovali.

@Defender, hvala za prijavu buga, biće vrlo brzo korigovano.
inače, ovdje su ti podaci o igraču: https://sportsport.ba/igrac/eldar-sehic/70

Odeš u tabele, odabereš klub, iz gornjeg zelenog menija odabereš "IGRAČI" i odabereš igrača da vidiš njegovu statistiku.
Ekipa tufahije, i dalje mi stoji tim iz 8. kola, sve naopako

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 okt 2020, 13:48

Opet resetujete sve živo malo pred utakmicu kada vise nemam sanse da vratim sta sam uradio .Drugo kolo zaredom mjenjate kapitene,i plus sada mi fali transfer igraca (skroz ste ga sklonili iz ekipe) a isti ubrojali.

Evo slike tu pise i naziv tima.Dakle transfer Rahmanovica je uradjen prije par dana umjesto Babana(ponisten jutros vjerovatno a gore upisan da je odradjen) .Vranjes kapiten za ovo kolo,Stilic premjesten na klupu jel preskace kolo,vi vracate Stilica u ekipu i jos mu kapitenska ostaje(vec 2 kola je promasaj sa kapitenima).Rahmanovic skroz nestaje iz ekipe.Dakle stavili ste za ovo kolo istu ekipu kao i za proslo,s tim sto ste i proslo promasili.

Ekipa koju sam stavio
slika

Ekipa koju ste vi stavili
slika

dokaz da je transfer Rahmanovica uradjen
slika

Drugo kolo zaredom gubim bodove ne svojom greskom.

Miky_hz ekipa Bordo Mahala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 03 okt 2020, 15:20

Pozdrav.
Jutros sam odradio 2 transfera i slozio ekipu onako kako sam htio. Sve to sam uradio prije 12, do kada je moglo to uraditi. To pokazuje i slika ispod na kojoj se vidi da su transferi odradjeni, ali ekipa se nije promijenila. Sve je bilo OK, Štilić i Jurilj su zamjenjeni drugim igračima i sve je to bilo spašeno. Ne znam kako sada stoji opet ista ekipa i ista formacija. Dokaz za to su slike ispod ekipa iz 9. Kola je ista i sada a ne bi trebala bili jer su transferi uredno odrađeni.
Ekipa je Nastrojeni.

slika

slika

Cudnovati
Kontakt:

Post Postao/la Cudnovati » 03 okt 2020, 15:40

Ekipa Parangal, uradio sinoc transfer ticinovic out beganovic in i namjestio ekipu i kapitena Lendrica, sad udjem ekipa iz proslog kola i cipetic kapiten.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2020, 15:41

Ista stvar kapitena stavio nedima hadzica
Doveo beka zrinjskog
Stavio u sastav milicevica i njega

Sad provjerim nista os toga nije kako treba.

slika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “Fantasy Premijer liga BiH HELP”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.