NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 03 okt 2020, 17:24

Neces ni uci u PL, fenjeraš te nadigra u sredini...

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 okt 2020, 17:25

Gledao sam utakmicu. Trebate i bodom biti zadovoljni, realno nemate igre. Druga stvar, htjeli priznati ili ne, imali ste sudjenje top, sve vam je covjek svirno. Vlado lakat u lice, cist crveni.

I da, treba ovoj vasoj delegaciji reci da bar sjedi dalje od kamere, to psuje, to raspoređuje igrače cijelu utakmicu. Malo ružno čuti. Isto je ovako i protiv Bratstva bilo kad sam gledao.
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 03 okt 2020, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

IstinaIsamoIstina
Kontakt:

Post Postao/la IstinaIsamoIstina » 03 okt 2020, 17:26

Dobro je da nisu izgubili. :puke: :puke: :puke:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 17:28

Lijepo sam otpisao PL i nema vise nerviranja. Opusteno gledam utakmicu. Ne daj Boze uci u PL sa ovim ekipom, imali bi 3 boda u polusezoni :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 okt 2020, 17:28

Velez za PL tukao sve po 2 3 razlike nadigravali se. A nasi se pate. Protiv Rudara cista sreca da smo pobijedili. FALI NAM VEZNJAK. ZA PARE KOJE SU DOVELI FAJICA BOLJE DA SU DOVELI ISKUSNIG VEZNJAKA KOJI CE PRAVITI RAZLIKU NA TERENU. TAD I LOS NAPADAC ZABIJA GOLOVE. STA CE FAJIC KAD NEMS NI JEDNE JEDINE LOPTE.

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 03 okt 2020, 17:29

Prvo poluvrijeme odlicno, drugo dosta slabije, razbili su nam ritam jednostavno, ali vidi se tu napredak i zelja. Sinan na osnovu gola protiv Travnika mora dobiti priliku i to mi je jasno, ali nikako ne mogu shvatiti da se ne uspije zagraditi i postaviti kako treba. Ljudi su mu uzeli loptu svaki put kad su ga napali.
Ne znam kakvo je ovo ruglo sa ligom, u Capljini na tribini 40+ ljudi a kod nas ne smije niko. Ne razumijem to nikako, pustite ljude na tribine vec jednom
Volim samo Jedinstvo Bihać

skaut99
Kontakt:

Post Postao/la skaut99 » 03 okt 2020, 17:33

LloriS je napisao/la:
03 okt 2020, 17:12
skaut99 je napisao/la:
03 okt 2020, 16:56
Ovaj Beća nije dobar, pizda ne smije nikog izvadit van pa vadi Tankuljića moraju domaći igrati... Tako ćete i ući al u kurcu sa domaćima
popu..s ti qrac ovdje svima haj razligu sa teme
[\Beća je **** od trenera, igra kako drugi sviraju... Ako trebaju igrati Bišćani nek igraju drugu zapad jer nisu ni za ove a da ne pričamo o PL to je miljama daleko... Doviđenja :tralala:
Zadnja izmjena: skaut99, dana/u 03 okt 2020, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚪

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 17:34

bihacity je napisao/la:
03 okt 2020, 17:29
Prvo poluvrijeme odlicno, drugo dosta slabije, razbili su nam ritam jednostavno, ali vidi se tu napredak i zelja. Sinan na osnovu gola protiv Travnika mora dobiti priliku i to mi je jasno, ali nikako ne mogu shvatiti da se ne uspije zagraditi i postaviti kako treba. Ljudi su mu uzeli loptu svaki put kad su ga napali.
Ne znam kakvo je ovo ruglo sa ligom, u Capljini na tribini 40+ ljudi a kod nas ne smije niko. Ne razumijem to nikako, pustite ljude na tribine vec jednom
Ma bude i kod nas 100 ljudi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 03 okt 2020, 17:38

HeliosIzDomzala je napisao/la:
03 okt 2020, 17:25
Gledao sam utakmicu. Trebate i bodom biti zadovoljni, realno nemate igre. Druga stvar, htjeli priznati ili ne, imali ste sudjenje top, sve vam je covjek svirno. Vlado lakat u lice, cist crveni.

I da, treba ovoj vasoj delegaciji reci da bar sjedi dalje od kamere, to psuje, to raspoređuje igrače cijelu utakmicu. Malo ružno čuti. Isto je ovako i protiv Bratstva bilo kad sam gledao.
Druze nemoj nas *ajebavati. Da budemo zadovoljni bodom u utakmici u kojoj smo dominrali vise od 50% utakmice? Nije ovo Bundesliga da ocekujes igru lijepu za oko pogotovo na ovakvom stadionu.
Sto se tice tvog komentarisanja sudenja, sudenje je onako kakvo je trebalo biti, 50-50, fer i korektno. Da je svima sudenja kao na danasnjoj utakmici ova bi liga bila postenija 5 puta i pitali bi se klubovi a ne sudije.
Volim samo Jedinstvo Bihać

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 17:40

Ma ko je dominirao, gdje?! :rol: :rol: Mi smo dominirali jedno poluvrijeme u ovoj sezoni, prvo protiv Goska. Osim gola imali jos jednu dobru situaciju kad Haracic nije dao dobru loptu Fajicu i nije je stigao.

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 03 okt 2020, 17:44

Willy Midzic top Olic i Tankuljic katastrofa 90 posto napada čapljine preko njihove strane prema napred njih dvojica nista....ovaj sto ujeda :rol: Ojeda treba biti nosilac igre nista pickin dim jos ovi par kola ga isprobati ako se ne popravi igra noga a na polusezoni dovesti ekstra veznjaka i to bi trebalo biti to....slazem se sa nekim ima nekog napretka zalaganje ok al **** nesto fali igre ocigledno nema...

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 03 okt 2020, 17:44

Nismo zadovoljni bodom NISMO!! Ko nam garantuje da necemo ni jednu vise kiksat kod kuce- niko.
Ova 3 boda su mogla biti dobra zbog tog kiksa ako ga bude...
Dominirali smo, jaci smo ma sve smo u pm al akcija se fino zapocne i usere je ....
Samo mi nije jasno, ako se igračina tankuljic izbacuje u 50 minuti i danas i protiv rudara zasto se ne ubaci mujo na lijevog beka a muri da dodje na lijevo krilo ( obojica jaci i bolji od samardzica realno gledajuci bez filozofiranja).

Anija se ,,probija,, polako samo da vrati onaj svoj trk u napadu i kompletan.

Mozda prenaglo reagiram al ne mogu jedem se zbog ovog ovako, ljudi kakve mi igrace imamo al opet kvazi strucnjaci ne postave kako treba...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 17:45

Sad na polusezoni otjerati 5 igraca i dovesti novih 5, ponovo ispocetka. Tako nikad i neces napraviti ekipu, pogotov ne Bećom.

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 03 okt 2020, 17:55

Ljudi moji , najavljena je borba za prvo mjesto ... Niko nikad nije rekao da cemo proci kroz ligu ko krava kroz plitak potok ... Imamo tu borbu za prvo mjesto , svaki bod je bitan jer niko ne odudara ni po kvalitetu ni bodovno .. Da se mogla uzeti Capljina jeste , ali i svaki bod na strani je dobar+ 5 utakmica bez poraza. Imamo kvalitetne igrače ali ruku na srce ima sad i pola lige igrače sličnog kalibra. Dok smo bodovno tu sa prvim, odlicno je sve...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 okt 2020, 17:57

Nista nije odlicno dok igras ko i kad si imao pet puta jeftinije i 'losije' igrace. Janjos je sa pet balvana znao sastaviti neke akcije, ja ovdje ne vidim apsolutno nista uigrano. Moras imati neki osnov za PL ako ne zelis ispasti prve sezone odmah.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 okt 2020, 17:58

harden je napisao/la:
03 okt 2020, 17:40
Ma ko je dominirao, gdje?! :rol: :rol: Mi smo dominirali jedno poluvrijeme u ovoj sezoni, prvo protiv Goska. Osim gola imali jos jednu dobru situaciju kad Haracic nije dao dobru loptu Fajicu i nije je stigao.
A Fajicev sut glavom pored stative, a Anijev sut kad je jedva odbranio domaci golman ?? Jesmo li gledali istu utakmicu uopste ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Bihachacbi
Kontakt:

Post Postao/la Bihachacbi » 03 okt 2020, 18:00

Mramic24 je napisao/la:
03 okt 2020, 17:55
Ljudi moji , najavljena je borba za prvo mjesto ... Niko nikad nije rekao da cemo proci kroz ligu ko krava kroz plitak potok ... Imamo tu borbu za prvo mjesto , svaki bod je bitan jer niko ne odudara ni po kvalitetu ni bodovno .. Da se mogla uzeti Capljina jeste , ali i svaki bod na strani je dobar+ 5 utakmica bez poraza. Imamo kvalitetne igrače ali ruku na srce ima sad i pola lige igrače sličnog kalibra. Dok smo bodovno tu sa prvim, odlicno je sve...
Sve to stoji, al bojim se da ovakvim pristupom prema Tankuljicu koji je u prva 3 kola bio najbolji igrač, kojeg vadis u 50. minuti ( protiv rudara je odmah na tusiranje vidno bijesan i ljut sve smo vidjeli mi koji smo kod zida u aleji), momak se nece zajebavati ima talenat i on ode.

Mujo i ibrisimovic ti sjede na klupi ne treba puno pricati o njima al bojim se da na zimskoj pauzi gubimo taj trojac a ostaje nam puno losijih pojedinaca, a sve zbog ,, guranja,, nekih drugih...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 okt 2020, 18:00

Mramic24 je napisao/la:
Bravo :clap: :clap:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 03 okt 2020, 18:03

Ma dobro nije niko rekao da ćemo prošetati i dobar je i bod, ali brate ubistvo je gledati ovu igru i patnju na tereni

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 03 okt 2020, 18:03

Bihachacbi je napisao/la:
03 okt 2020, 18:00
Mramic24 je napisao/la:
Sve to stoji, al bojim se da ovakvim pristupom prema Tankuljicu koji je u prva 3 kola bio najbolji igrač, kojeg vadis u 50. minuti ( protiv rudara je odmah na tusiranje vidno bijesan i ljut sve smo vidjeli mi koji smo kod zida u aleji), momak se nece zajebavati ima talenat i on ode.

Mujo i ibrisimovic ti sjede na klupi ne treba puno pricati o njima al bojim se da na zimskoj pauzi gubimo taj trojac a ostaje nam puno losijih pojedinaca, a sve zbog ,, guranja,, nekih drugih...
Ma sve to stoji , i ja imam svoje misljenje u vezi toga ko bi trebao poceti prvih jedanaest, ali je nebitno dok ima rezultat.. Tako da u potpunosti podrzavam sve odluke trenera .. Ali izjave nakon 8 kola ,"eto jesam rekao nista od PL " :roll: :roll:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, LloriS i 5 gostiju.