RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RASanticeva
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
I uz svo natezanje i realno jači sastav Borac realno nije pokazao ništa posebno. Malo mi samo smetaju ovi Bobini izleti koji su realno vecinu vremena bili nepotrebni, ali sve se to dobro zavrsilo.
Nek nam je sa srecom u drugome poluvremenu jer ja imam nadu u to da mozemo bar do boda doci, a ako ne i više uz pametnu igru!
Nek nam je sa srecom u drugome poluvremenu jer ja imam nadu u to da mozemo bar do boda doci, a ako ne i više uz pametnu igru!
Mostar u srcu, Velež do groba
-
Mostarac1974
- Kontakt:
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Ovo je katastrofa od suđenja. 
Zeljlkovicu je danas nazalost 3. Zuti, nema ga protiv Slobode za 14 dana....
A sta reci na ovakvo sudjenje....
Treba napustit teren i nek nas kazne
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Ovo se očekivalo i ovo sam napisao neki dan.Trebali smo se spremit psihički na ovu krađu i lakrdiju od suđenja.
Sta bi tek radio da nema prenosa..Jeli ovo moguce
Dobro može ovaj Dudic gledat ovo majkemi..
Sramota,sramota i sramota.
Dobro može ovaj Dudic gledat ovo majkemi..
Sramota,sramota i sramota.
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
-
Papadopulos
- Kontakt:
Za napustiti ligu. Toliko jadno i providno!
Bolji Velez sa igracem manje...napada Velez kao da oni imaju igraca manje
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
RASanticeva
- Kontakt:
Steta pa nema Dine - kako bi on ove kvaziklubovce redao
Mostar u srcu, Velež do groba
Kako je veceras Velez odigrao , ja sam prezadovoljan, ovako napadati drugoplasiranu ekipu sa igracem manje, i fino ovako igrati...ovo je super....onda ce ovo jos bolje biti kad svi budu igraci na raspolaganju.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pogledaj samo repriza Čete Sport, puštaju samo što im odgovara.
Popisam se na ligu, savez, arenu i na ovog sto komentarise
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Dobro je, nema se sta momcima i Fedji zamjeriti. Bice ovo jos bolje kada nam svi igraci budu na raspologanju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Bravo momci. Igrati lopte do kraja a nek kriminalci kroje ligu kako im pase mame im se naprcim.
Tako je Feđa majstore
Cuj ovog dupeuvlakaca Jagodica sprcim ti majku
Cuj ovog dupeuvlakaca Jagodica sprcim ti majku
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.