RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Donekle sam pogodio sastav osim igraca mulic - osmic.
Zeljkovic ce pomogati obrani i sredini, a Prses ce pomagati ovoj dvojici u napadu. Ocekujem Anđusica u drugom poluvremenu umjesto Prsesa ili Osmica. Nadam se da nece biti potrebe za ulaskom Mulica.
Sretno rodjeni!
Zeljkovic ce pomogati obrani i sredini, a Prses ce pomagati ovoj dvojici u napadu. Ocekujem Anđusica u drugom poluvremenu umjesto Prsesa ili Osmica. Nadam se da nece biti potrebe za ulaskom Mulica.
Sretno rodjeni!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
19V22
Dabogda mu za lijeka falilo
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
zakla vas
Kakvo je ovo suđenje ? Sramota,,10-ak pogrešaka na štetu Veleža..užas
-
RASanticeva
- Kontakt:
I uz svo natezanje i realno jači sastav Borac realno nije pokazao ništa posebno. Malo mi samo smetaju ovi Bobini izleti koji su realno vecinu vremena bili nepotrebni, ali sve se to dobro zavrsilo.
Nek nam je sa srecom u drugome poluvremenu jer ja imam nadu u to da mozemo bar do boda doci, a ako ne i više uz pametnu igru!
Nek nam je sa srecom u drugome poluvremenu jer ja imam nadu u to da mozemo bar do boda doci, a ako ne i više uz pametnu igru!
Mostar u srcu, Velež do groba
-
Mostarac1974
- Kontakt:
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Ovo je katastrofa od suđenja. 
Zeljlkovicu je danas nazalost 3. Zuti, nema ga protiv Slobode za 14 dana....
A sta reci na ovakvo sudjenje....
Treba napustit teren i nek nas kazne
-
Mostarac1974
- Kontakt:
Ovo se očekivalo i ovo sam napisao neki dan.Trebali smo se spremit psihički na ovu krađu i lakrdiju od suđenja.
Sta bi tek radio da nema prenosa..Jeli ovo moguce
Dobro može ovaj Dudic gledat ovo majkemi..
Sramota,sramota i sramota.
Dobro može ovaj Dudic gledat ovo majkemi..
Sramota,sramota i sramota.
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)