NK Zvijezda Gradačac

spiska
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la spiska » 04 okt 2020, 18:49

Samo da vam kažem još jedno kao dzikan, imat ćete izvjestaj sta i kako smo uradili utorak startuje izgradnja staze do pomonih terena betoniranje, čekamo i svlačionicu za djecu da krenemo u realizaciju, realizirali smo niz transfera sto ćemo objavit narednih dana.
Osim toga igrači su jeli na hodniku u klubu sada jedu u restoranu sve to Je dzilkan i uprava obezbjedili, osim toga Milakovic otkako je došao unosi nemir i pametuje sto mogu i ostali članovi potvrditi ne opravdavam sebe i ja sam kažnjen od strane kluba ali draga Gospodo mi ih plaćamo dajemo premije imamo valjda pravi kao uprava ukazati da se ne zalaze na sto je gospodin reagovao kao sta je i prema nama se okrenuo i onda sam ja skočio da sam bio dole šamar hi dobio nećemo dozvoliti nikome da se diže iznad kluba. Mi smo zatim kao uprava odlučili sa obavimo razgovor i da ga kaznimo na sto je trener rekao kao ikoga kaznite marku ja odo, a to je inače druga ostavka gospodina trenera u 15 dana. E pa draga gospodo pljuvaci neće vise niko nikada ucjenjivati Zvijezdu! A ja sam svoju ostavku nudio koja nije prihvacena. Ja znam da mnogima smetamo al mi ćemo napraviti prave stvari krenuli smo lagano.

Neću se vise oglašavati nigdje do daljnjeg..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 04 okt 2020, 20:49

Kako ces ti bit kaznjen od strane kluba kad kazes da volontiras. Cime ce te kaznit. Ne zali se covjece jedan igrac na tebe vec njih 7-8. Kazu dugo vecu dalabu nisu vidjeli.
Najgore sto im ja yo vjerujem jer znam kakva si lajsna u glavi.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 04 okt 2020, 21:29

combe je napisao/la:
04 okt 2020, 20:49
Kako ces ti bit kaznjen od strane kluba kad kazes da volontiras. Cime ce te kaznit. Ne zali se covjece jedan igrac na tebe vec njih 7-8. Kazu dugo vecu dalabu nisu vidjeli.
Tu si kad treba popljuvat... Ljudi se bore i vec su dosta boljeg napravali nego kepec moca i ostali za god...
Sta tebi Zvijezda smeta, pa pljujes sve oko nje koji pokusavaju nesto dobro napravit.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 05 okt 2020, 07:00

combe je napisao/la:
Jesul ti rekli ti sto se žale koliko zarađuju??? Pa žale se sto se dole vise neće moći raditi sta su htjeli dodji da ti pokažem primanja i talove neće toga vise dole bit i to je najveća tragedija mi ćemo davat premije ali isto tako ćemo kažnjavati. Dosta je bilo zezancije kome god ne odgovara nas režim može doći i tražit papire, i ovaj incident je zato sto misle labavo sa nama jer smo generacijski blizu e pa nema labavo. Dajemo svoje pare i da nas guze neće ići nije Zvijezda samo prvi tim kako oni gledaju imamo mi i omladinske škole i pogone, bolje tamo preusmjerit dio sredstava.

I mene vise ne uzimaj usta jer prije nisam mogao a sad vjeruj da mogu platiti da te lociraju ljudi koji trebaju sjaši s mene jer tu si kad je problem nemoj biti ljubomoran, dodji u klub radi mani pametovanja. Tebi druže niko ne valja na svijetu, nema vise Fadila, Nurde mi smo realnost i igrat ćemo borit ćemo se dokle god budemo mogli. Takvi imbicili kao ti mi daju snagu, a love imamo dovoljno. Ja sam u klub došao ma nagovor momaka iz uprave.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 05 okt 2020, 07:57

Svi vi koji se nadate nekom novom nacelniku i da on pogura Zvijezdu to mozete okaciti macku o rep,politiku treba izbaciti iz kluba,politika nikom dobro nije donijela,pustite ljude neka rade,problem sto je piska opsovao nekom mater,a nije problem kada su igraci jeli pite pred utakmicu,kada su djeca od kuce od roditelja trazila pare da se plati prevoz ili sudije za utakmicu,kada nekada nisu otisli na utakmicu jer nije obezbijedjen prevoz,to nije bio problem,vas vise dere ljubomora,sto je Ciro stao na noge,i sto je bas on u Zvijezdi a vi sto pljujete niste ukupno 100 karti u zivotu uzeli,Ciro Blazevic je simpatican kada psuje i to,ali nas Ciro je klosar radi toga,to su takvi ljudi,ali vole to sto rade,od njih to ne treba uzimati za zlo,fudbal je pun emocija,neko to iznosi ovako ko Ciro,neko se suzdrzava jer ga jednostavno stid reagovat,sve je to fudbal,nije to kompanija nega metalna da se mora biti kulturan,i sefovi radnicima psuju sve zivo pa opet rade,daj sjasite vise sa covjeka,ako mozete pomoci pomozite,ako ne mozete,nemojte otezavati

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 okt 2020, 09:30

spiska je napisao/la:
05 okt 2020, 07:00
combe je napisao/la:
Jesul ti rekli ti sto se žale koliko zarađuju??? Pa žale se sto se dole vise neće moći raditi sta su htjeli dodji da ti pokažem primanja i talove neće toga vise dole bit i to je najveća tragedija mi ćemo davat premije ali isto tako ćemo kažnjavati. Dosta je bilo zezancije kome god ne odgovara nas režim može doći i tražit papire, i ovaj incident je zato sto misle labavo sa nama jer smo generacijski blizu e pa nema labavo. Dajemo svoje pare i da nas guze neće ići nije Zvijezda samo prvi tim kako oni gledaju imamo mi i omladinske škole i pogone, bolje tamo preusmjerit dio sredstava.

I mene vise ne uzimaj usta jer prije nisam mogao a sad vjeruj da mogu platiti da te lociraju ljudi koji trebaju sjaši s mene jer tu si kad je problem nemoj biti ljubomoran, dodji u klub radi mani pametovanja. Tebi druže niko ne valja na svijetu, nema vise Fadila, Nurde mi smo realnost i igrat ćemo borit ćemo se dokle god budemo mogli. Takvi imbicili kao ti mi daju snagu, a love imamo dovoljno. Ja sam u klub došao ma nagovor momaka iz uprave.
Mani prijetnji vec radi sta konstruktivno. A ne da borba pocinje vec treci mjesec a tapka se u mjestu.
Za prijetnje i te gadzinske stvari ima sud prijatelju moj.
Probaj se konstruktivno i sa argumentima raspravljat, civilizovano kao normalan narod.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 okt 2020, 12:29

Bilo bi zanimljivo Piska samo da saznas ko je ovaj combe i da nam napises ime i prezime, ne moras ga locirat i prijetit mu

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 05 okt 2020, 18:02

Ljudi sve je ok ali evo i kapiten se oglasio znaci nije sitnica u pitanju, sad ces unijet nemir u ionako limitiranu ekipu to nam ne treba, ne znam sto ti je ovo trebalo ne mozes ba nekom psovat isto kqo sto nebi bilo primjereno da neko od njih tebi psuje.. Dajte malo ozbiljnosti majka mu stara

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 05 okt 2020, 19:41

Piska moras shvatit da si na vaznoj poziciji i u skladu s tim se moras profesionalno ponasat. Uredu suspenzije, kaznjavanja, ali nemas pravo da nekome psujes, raspravljas po komentarima i slicno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 05 okt 2020, 19:49

Sve stoji, Piska nije trebo tako odreagovat, ima svlacionica udjes i reknes sto imas, suspendujes i pusi se. Uprava je odradila svoje, kaznila je i Pisku i to je to. Ne moze ni jedan pojedinac, ni trener bit iznad KLUBA, zato ih i podrzavam.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 05 okt 2020, 20:16

Sta nije trebo,jel treba pustiti igrace da se setaju terenom,i da igraju kako im se ona stvar digne,nek udje nervoza u svlacionicu,glumci ce pokazat pravo lice,na polusezoni razlaz pravit,fudbal je takav,grub,bezobrazan i krvav, koji je on vrag da se okrece prema upravi i siri ruke nesto ? Sta bi vi uradili na njegovom mjestu,vi da na tribini sjedite i galamite da se zesce zalaze a on se okrene prema vama rasiri ruke kaze sta je,**** bi vi njemu i vise od matere,tako da nemojte srat dzaba,Piska,Adi,Igor i trebju biti bezobrazni,ljudi volonterski izdvajaju svoje vrijeme i pare,i ima da svaki igrac zna koje baba dole,kad kaze da gines ima da gines,nisi doso na rekreaciju,i nemas pravo raspravljat se sa upravom,il igras il ides kuci,nema nista izmedju

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2020, 21:03

Ponovo je napisao/la:
05 okt 2020, 20:16
Sta nije trebo,jel treba pustiti igrace da se setaju terenom,i da igraju kako im se ona stvar digne,nek udje nervoza u svlacionicu,glumci ce pokazat pravo lice,na polusezoni razlaz pravit,fudbal je takav,grub,bezobrazan i krvav, koji je on vrag da se okrece prema upravi i siri ruke nesto ? Sta bi vi uradili na njegovom mjestu,vi da na tribini sjedite i galamite da se zesce zalaze a on se okrene prema vama rasiri ruke kaze sta je,**** bi vi njemu i vise od matere,tako da nemojte srat dzaba,Piska,Adi,Igor i trebju biti bezobrazni,ljudi volonterski izdvajaju svoje vrijeme i pare,i ima da svaki igrac zna koje baba dole,kad kaze da gines ima da gines,nisi doso na rekreaciju,i nemas pravo raspravljat se sa upravom,il igras il ides kuci,nema nista izmedju
Zamisli ti na poslu, danas nesto nisi dobar, nista ti neide od ruke, i dodje sef da ti popuje pa ti jos pocne i psovat, pa taj neko balo ko i ti, sta bi mu ti uradio???
Ako se oni planiraju pickarat i svadjat svaki put kad izgube i kad im neide bolje to dole ugasti, usmjerit pare na djecije skole fudbala i laganice....

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 05 okt 2020, 21:39

Pisku postujem i za mene je jedan od rijetkih koji bi sve učinili za Zvijezdu ali neopravdavam ovo psovanje tu mora da zna kad treba povući ručnu. Ali sa druge strane i ti igrači koji misle da su iznad kluba treba dati do znanja da je samo zvijezda vječna. Podrska upravi

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 05 okt 2020, 21:45

Tkanton je napisao/la:
05 okt 2020, 21:03
Ponovo je napisao/la:
Zamisli ti na poslu, danas nesto nisi dobar, nista ti neide od ruke, i dodje sef da ti popuje pa ti jos pocne i psovat, pa taj neko balo ko i ti, sta bi mu ti uradio???
Ako se oni planiraju pickarat i svadjat svaki put kad izgube i kad im neide bolje to dole ugasti, usmjerit pare na djecije skole fudbala i laganice....
Ti druze vidi se da trazis samo kako blatiti nekoga,uprava je trazila da se zalaze,ko je on da se okrene upravi i siri ruke nesto,bil ti da ti gazda dodje kaze moras to zavrsit do kraja smjene,a ti nisi dobar bil mu samo rekao dobro ili bi i ti sirio ruke gazdi ? Boli gazdu **** kakve si ti volje,kazes samo dobro i radis ne mases rukama,kao sto je ovaj uradio

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 okt 2020, 22:18

:puke:
Ponovo je napisao/la:
05 okt 2020, 21:45
Tkanton je napisao/la:
05 okt 2020, 21:03
Ponovo je napisao/la:
Ti druze vidi se da trazis samo kako blatiti nekoga,uprava je trazila da se zalaze,ko je on da se okrene upravi i siri ruke nesto,bil ti da ti gazda dodje kaze moras to zavrsit do kraja smjene,a ti nisi dobar bil mu samo rekao dobro ili bi i ti sirio ruke gazdi ? Boli gazdu **** kakve si ti volje,kazes samo dobro i radis ne mases rukama,kao sto je ovaj uradio
Prvo nisam ker da radim za gazdu, Sef me moze zamolit da se nesto zavrsi ili ubrza a da neko galami i psuje jos nisam dozivio. Zbog takvih gazdi nasa omladine i jest rasuta po cijelom svijetu. Na kraju svi smo mi ljudi, fudbal je igra u kojoj se pobjeduje ili gubi a nekad bude i nerijeseno, u biti moras imat neke manire, kultura, sto bi nasi rekli gospodin cojk i ako nekom treba **** mater udjes sa covjekom medju 4 zida pa mu **** mamu a ne da te cijeli svijet gleda, kako ces sutra dovest iole ozbiljnog lika.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 06 okt 2020, 00:42

Na stranu igrac i sve to. Takvim potezima se narusava ugled kluba, to je glavni problem.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 06 okt 2020, 13:53

De ba, pa Milaković direktno vam je 6 bodova golovima donio, trebate čovjeka na rukama nosati po čaršiji, Kosta se ne zalaže kako je došao pa šutite svi ko zaliveni.

DeColo19
Kontakt:

Post Postao/la DeColo19 » 06 okt 2020, 22:27

Orhan je napisao/la:
01 okt 2020, 22:04
Zvijezda1986 je napisao/la:
01 okt 2020, 21:19
Zaradili smo 7milja od on dalje za grcku i tu je trenutno
Malo je 7milja, al opet bolje i to nego nista.
Insajder 😁

zomir
Kontakt:

Post Postao/la zomir » 07 okt 2020, 00:42

Ponovo je napisao/la:
Vidi prijatelju, piska zna ko sam, kazem nije trebo tako reagovat s tribine, ima svlacionica. Eto gore neko je napiso, bespotrebno se narusava imidz kluba. Upravi puna podrska, bez obzira na sve, dosta dobrog su uradili za razliku od funjara poput combeta i ostalih

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 07 okt 2020, 06:57

Opustite se radimo dalje, dešavanja nisu samo na utakmici toj to sa milakom se vuklo riješili smo, ja sam pogriješio i on je priznao da ne nek stvari pogriješio pružili smo ruku izvinili se jedni drugima idemo Čapljinu pobjedit i to je kraj price... Ja sam kažnjen od stane kluba i to je to klub iznad svih!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.