Nije tacno. Edu je u klubu.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: English Premier League
Jel istina da najbolji defanzivni vezni La Lige dolazi u NBA 
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Atletico Madrid received official information about Arsenal paying Thomas clause 32 mins before the window closed.
‘We have no words to describe what Arsenal have just done’
Sprdanje sa ligom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma Arsenal je davno sve završio sa igračem samo su vjerovatno pokušavali sklopiti neki dil na rate da bi im ostalo keša i za Aouara, možda i jeste ciljano bilo da se na neki način osveti Atletiku i njihovom lažnom optimizmu, danima su uvjereni da Tomas ostaje s obzirom da su vjerovatno čitavo vrijeme vjerovali da Arsenal nema ili ne želi izvaliti te pare odmah.
Lester je godinu prije osvajanja prvenstva jedva ostao u ligi.
Aston Villa je odigrala odlicno do sada, demolirali su prvaka. Ne pobijedili vec demolirali.
Sasvim jasno da su kandidati za TOP 10.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Busquets nije najbolji zadnji vezni ni u svom skromnom domu 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Cuj Buskec. Ne prosipaj se covjece.
Partey fijuuuuuu!
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- IlCapitano
- Kontakt:

Toliko o tome
Dobre vijesti su da Norveški krimos leti do 8. Novembra
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne znam zašto Chelsea nije išao po Parteya. I njima treba takav igrač. Partey i Kante bi jeli malu djecu.
Bolje da su to doveli nego što su doveli Njemačkog Amera Hiroša za 80 miliona.
Bolje da su to doveli nego što su doveli Njemačkog Amera Hiroša za 80 miliona.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Previse crnaca u sredini onda. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iz 62 nastupa u lp zabio 35 komada. Pa sta je ovo, gol-masina.
30-ak.Man United je doveo lijevog beka koji bi trebalo da odradi posao, Cavani je u stanju zabiti 15-ak golova ako ga zdravlje posluži
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Lik ima 33-34 kuke i odradit ce malo jacu ulogu od Ighala.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako je Obeliks do sada predstavio svakog igraca covjek bi rekao jedan od najboljih timova svih vremena imaju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- IlCapitano
- Kontakt:
Uozbilji se.
Samo ako se riješio ove povrede kuka ima da kida. I dalje top klasa.Top scorers in Europe’s top 5 leagues last season:
Vardy 33 - Premier League
Messi 33 - La Liga
Lewandowski 32 - Bundesliga
Serie A - Immobile 30
Ligue 1 - Ben Yedder 30
Runners up in Europe’s top 3 leagues
Aubameyang 31
Benzema 32
Ronaldo 35
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bukvalno svakog, ko god dodje odma neki statsi se vade kako nema boljeg
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zar Vardy ima 33 godine? Majko mila 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.