Dobra ti je ova, da hocemo poceti zabijat iz prve sanse hahahahahaahah. Ekipa PSG milijardu kosta treba im 100 sansi da zabiju go. Al hocemo zabijat na play stationMrkiMedo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 10:39Naravno da nije. Zasto bi bila sala?bablaz1 je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:55Jel šala za Veslog??MrkiMedo je napisao/la: ↑06 okt 2020, 09:22Meni zao Subasica. Inace mi zao omladine koja obecava pa se izgubi.
Igra odlicna, Tuzla bolja nakon crvenog, mi do tad. Kao i prosle godine protiv njih, jedna glupost pokvari ukupan dojam utakmice. Lendric, Mule, Bekrija, Veseli odlicni, Eric spasio utakmicu. Da hocemo poceti zabijati iz prve sanse sve bi bilo lakse.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
lijevapolutka je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:23Hahahahahaha **** vas mis. Mislim jedan čovjek sam sebi replicira hahahahaha
PointBlank je napisao/la: ↑06 okt 2020, 11:22Tacno sam pomislio da je macak, gledam i ne vjerujem reko koji k ahhaha

Izvukao sam interesantnu statistiku, a to je da nam je ovo drugi najbolji učinak nakon 8 odigranih utakmica otkad se igra premijer liga! Osvojili smo 18 bodova, a jedino bolji učinak nakon 8 odigranih utakmica smo imali sa Adžemom u sezoni 17/18 kad smo osvojili 19 bodova.
Prošle sezone nakon 8 kola smo imali 16 bodova sa 4 pobjede i 4 remija.
Interesantno je prvenstveno zbog toga koliko je Amar imao tih šampionskih sezona, a nikad ovakav učinak na startu nije imao.
Interesantno je prvenstveno zbog toga koliko je Amar imao tih šampionskih sezona, a nikad ovakav učinak na startu nije imao.
-
- Kontakt:
Jako bitna pobjeda. TC nije bezazlena ekipa i juce se dalo vidjeti da ljudi zele igrati i da znaju napast. Ono sto mene posebno iritira jeste tromost nasih igraca. Jednostavno igraci TC su djelovali toliko startniji i jaci u sprintevima kao da igramo protiv ekipe iz liga petice.
P.S. mozda je neko vec pitao ali nisam upratio, zasto nismo igrali u novim dresovima?
P.S. mozda je neko vec pitao ali nisam upratio, zasto nismo igrali u novim dresovima?
.......................Eric
.......Stevanovic Kosoric Ikic Milicevic
...............Alispahic Bojo
......Zec Stilic Mujezinovic
..................Juricic
Valjda docekamo nekad
.......Stevanovic Kosoric Ikic Milicevic
...............Alispahic Bojo
......Zec Stilic Mujezinovic
..................Juricic
Valjda docekamo nekad
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma da nam se bar u jednoj utakmici sreca okrene kako treba. Sinoc eto top sansa Lendrica, ode pored gola. Poslije toga Bekric glavom stativu. Nas kad stane dzaba sve, ne govorim o tome da ne znaju ili sta vec sto ti potenciras
Dobro je bilo ono sinoć, Tuzla je odlična ekipa koja igra otvoreno i kad je takav protivnik dobijemo drama utakmicu. Trebalo je biti više golova, ali sreća nas je baš poslužila par puta, kao i njih.
Raduje me što je Bekrić riješio utakmicu, kao i to što ga je Amar stavio u prvu postavu. Sinišu bi ubio iz puške da mi je bio bliže nakon onog glupog starta, posebno jer ih je imao i ranije, samo je fulao protivnika i bilo je pitanje trenutka kad će mu poći za rukom da nekoga otrese. Šteta jer je odigrao odličnu utakmicu.
Mujezinović je bio fenomenalan, rastrčan, borben, nema gdje ga nije bilo.
Pametno smo odigrali period nakon crvenog, jeste bila drama ali nije moglo drugačije.
Ovo su one baš važne pobjede, nevezano za protivnika, kad ti se lomi jedan dio prvenstva.
Raduje me što je Bekrić riješio utakmicu, kao i to što ga je Amar stavio u prvu postavu. Sinišu bi ubio iz puške da mi je bio bliže nakon onog glupog starta, posebno jer ih je imao i ranije, samo je fulao protivnika i bilo je pitanje trenutka kad će mu poći za rukom da nekoga otrese. Šteta jer je odigrao odličnu utakmicu.
Mujezinović je bio fenomenalan, rastrčan, borben, nema gdje ga nije bilo.
Pametno smo odigrali period nakon crvenog, jeste bila drama ali nije moglo drugačije.
Ovo su one baš važne pobjede, nevezano za protivnika, kad ti se lomi jedan dio prvenstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
braco je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:00Izvukao sam interesantnu statistiku, a to je da nam je ovo drugi najbolji učinak nakon 8 odigranih utakmica otkad se igra premijer liga! Osvojili smo 18 bodova, a jedino bolji učinak nakon 8 odigranih utakmica smo imali sa Adžemom u sezoni 17/18 kad smo osvojili 19 bodova.
Znam da sam đubre ali možeš li pitare izvući ako ti se ne gadi?
Željezničar za život cijeli!
Ja se samo nadam da nam nece staviti sa Zrinjskim prije Olimpika s obzirom na broj povrijedjenih, crveni karton itd.
Sa Zrinjskim ćemo igrati kad nam najmanje odgovara, to treba da bude jasno svakome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci sljedece sedmice

Hajdarevic je sa U-21 reprezentacijom, a Boju ne mozes odmah u vatru.
@Braco, ne moraš. ( Ako si i krenuo
)
Dakle još jednom, protiv vijetnamki koje nikada jače nisu bile, mi kiksali šest bodova, one četiri. Uz sve probleme koje imamo.
Bori se Željo bori...

Vinko Marinović trener s najboljim startom na klupi Sarajeva u historiji kluba
Dakle još jednom, protiv vijetnamki koje nikada jače nisu bile, mi kiksali šest bodova, one četiri. Uz sve probleme koje imamo.
Bori se Željo bori...
Oni su odigrali 9 utakmice ove sezone pa sam njima gledao po tom broju odigranih utakmica. Ove sezone imaju 23 boda poslije 9 utakmica, a isto toliko su imali poslije 9 kola u sezoni 06/07 kad su na kraji prvaci bili. Dakle to im je najbolji učinak otkad se igra premijer liga.Bbake je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:13braco je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:00Izvukao sam interesantnu statistiku, a to je da nam je ovo drugi najbolji učinak nakon 8 odigranih utakmica otkad se igra premijer liga! Osvojili smo 18 bodova, a jedino bolji učinak nakon 8 odigranih utakmica smo imali sa Adžemom u sezoni 17/18 kad smo osvojili 19 bodova.
Znam da sam đubre ali možeš li pitare izvući ako ti se ne gadi?
Za reprezentacijuNa Grbavici će se koristiti i VAR (video-asistent), prvi put u našoj zemlji.

Olimpik pa srijeda zrinjski pa gostujemo velezu pa pitari opet srijeda
ocekujem takav raspored od saveza
ocekujem takav raspored od saveza
braco je napisao/la: ↑06 okt 2020, 12:25
Oni su odigrali 9 utakmice ove sezone pa sam njima gledao po tom broju odigranih utakmica. Ove sezone imaju 23 boda poslije 9 utakmica, a isto toliko su imali poslije 9 kola u sezoni 06/07 kad su na kraji prvaci bili. Dakle to im je najbolji učinak otkad se igra premijer liga.
Eh to stari. Poenta je u ta dva boda, 'neko' sa dva boda više prvak svijeta a 'neko', tjeraj sve, tuci, lomi, yebi majke.
Šira slika. Ko konta zna o čemu pričam.
-
- Kontakt:
17.10 Olimpik G
21.10 Kup ?
24.10 Velež G
31.10 Radnik K
Zrinjski ti mogu staviti negdje 27,28.10 a pitarima u goste oko 3,4.novembra. Pa ti skontaj zašto su ta 2 boda toliko puno. Zamisli samo ovaj raspored.
21.10 Kup ?
24.10 Velež G
31.10 Radnik K
Zrinjski ti mogu staviti negdje 27,28.10 a pitarima u goste oko 3,4.novembra. Pa ti skontaj zašto su ta 2 boda toliko puno. Zamisli samo ovaj raspored.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, maho_sa, TefalTava i 87 gostiju.