FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 06 okt 2020, 06:44

Kako je izgledalo, dobro je prošlo.

Meni je uvijek bilo smiješno kada se neki igrač iz Engleske preplaćene lige povezuje sa nama. Odmah na startu znaš da od toga nema ništa. Sada su se spominjala dva mlada desna beka, čuj Englez da kod nas pređe :D

Čeka se ovo smeće od pauze, pa da vidimo kako će to sve izgledati na terenu.

Pronađite instagram Roce i pogledajte sliku sa opisom trust the process :kafa:

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 06 okt 2020, 10:58

harden je napisao/la:
05 okt 2020, 22:47
Cuisance u Marseilleu.
bavaracmujo je napisao/la:
05 okt 2020, 22:47
Pisa haso i uprava po nezadovoljnim balkancima.
Aj sad da vidimo sta dalje nevalja mozda je i hansi dokurcio de sad malo njega pisajte.
Bezveze pricas to, da je doveo igrace na vrijeme niko ne bi nista pisao lose.
Kolko znam svi igraci su dosli u dozvoljenom transfer roku, ovdje ste kukali ko kakve tetke na nesposobnost uprave a ispade da odavno nismo imali siri i kvalitetniji roster.
Nije stvar u bilo cemo osim u tome kako trcite pred rudu i odma se sve negativno gleda odma su svi nesposobni a ljudi napravili strasan poso na kraju.
Dovedeni su kvaliteti koji mogu odma uletit u prvu postavu dovedena su djeca koja se trebaju afirmisat i posat mega zvijezde.
Nista nikom nebi znacilo da su oni svi dovedeni dvije sedmice unazad tako da je glupa konstatacija to na vrijeme, uvijek je na vrijeme kad je kvalitet u pitanju.
A da stvar bude jos bolja samo za klub jeste to sto su svi dva ili tri puta ispod cijene, po meni to nema znacaja za nas navijace jel sane placen 100 ili 50 al za klub svakako to i previse znaci jos kad se tome dodaju trenutne okolnosti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 okt 2020, 13:41

Glupa konstatacija a Flick mjesec dana pere kako treba igrace. Ako ti to nije znak da nisu na vrijeme dovedeni ne znam... I svaka njemu cast, oni bi potpisali jednog igraca za ovaj rok da nije on forsirao, a i vise nego da je zasluzio!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 okt 2020, 13:48

U pravu si, Flik je ispao veći sportski direktor od sportkog direktora.

hodza9
Kontakt:

Post Postao/la hodza9 » 06 okt 2020, 13:49

Momci, na kraju je sve dobro ispalo. Mene vise brinu Sane i Coman koji se povrjedjuju svako malo
Mia San Mia

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 06 okt 2020, 13:56

To o cemu vi ovdje pisete su samo nagadjanja i predpostavke, niko od nas ne zna sta je istina u tome i samo ostaje da nase tetke nagadjaju ko je za koji transfer odgovoran i ko je za sta kriv. Uprava funkcionise kao jedan a i sam flik je napominjo da je sa hasanom i ostalim u stalnom kontaktu i da se sve dogovara. Ja samo kazem da nemate pojma o tome al se sve gleda negativno, sad kao gatare nase znaju jel se kan slozio sa tim ili jel to flik reko pa majku mu hiljadu kilometara smo daleko od te uprave koja je dovela Bayern tu gdje jeste al ipak sve znate i ono sto je jos gore sve negodujete i gledate kao propast svijeta.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 okt 2020, 13:57

Pa de probaj pratiti neke vijesti oko kluba, ako smo miljama daleko mi ( a nismo, ima ovdje ljudi koji budu tamo ) onda pratis novinare koji zive u Minhenu i svaki dan su oko Bayerna.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 06 okt 2020, 14:00

Prvi radni dan na poslu
slika
Sent from my Philips Smart TV.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 okt 2020, 14:06

Kako mi nagađamo u tom kontekstu tako i ti nagađaš u drugom. U suštini mi svi nagađamo, poenta je da li neko vidi neki problem i moguće poboljšanje u radu kluba ili struke i to hoće da kaže ili govori, ili neko to ne gleda tako i onda ide linijom šta bude bilo je, i to je onda najbolje. Mislim da mi navijači ne bi trebalo da gledamo tako, trebali bi da kroz naše viđenje stvari, iz našeg mjesta, da uvijek teže i kažu ono za šta misle da treba popraviti. Šta je poenta nas navijača ako tako ne gledamo? Da dan poslije finala Lp kažemo URA! ili JEB.IGA! i da to bude to? Ili da kažu jesi li vidio da sam u pravu ili znao sam da nismo? Gdje je tu slast? Ako tebi klub ili par likova predstaljaju idole i imaš kult oko istih drugi možda nemaju i to treba da se poštuje, kao i što ovi prvi poštuju tvoje.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 okt 2020, 14:22

hodza9 je napisao/la:
06 okt 2020, 13:49
Momci, na kraju je sve dobro ispalo. Mene vise brinu Sane i Coman koji se povrjedjuju svako malo
Pa igrali su na "matematiku", da Costa i Gnabry budu fit dok gorespomenuti budu uživali u bolničkoj palenti. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2020, 14:26

Što mi izbrisa komentar Hardene, nisam ništa loše rekao. Kako Mujo može da sere po forumašima jer imaju drugačije mišljenje od njega onda i mi možemo iskazati naše mišljenje o njegovim komentarima i podbadanjima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 okt 2020, 14:29

Druže Bundesliga, nema veze, ko je treb'o da vidi komentar, vidio je. :D

Ovaj gore lijevi na treningu (Sarr vjerovatno), da ide na časove fizike kod Lewe ili Gorecke. Nedopustive nogice. Pa, jače je imala Natalie Portman u Crnom Labudu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 06 okt 2020, 14:36

harden je napisao/la:
06 okt 2020, 13:57
Pa de probaj pratiti neke vijesti oko kluba, ako smo miljama daleko mi ( a nismo, ima ovdje ljudi koji budu tamo ) onda pratis novinare koji zive u Minhenu i svaki dan su oko Bayerna.
Upravu si, al ako hoces pogledas bas te novinare i vidis da niti ijedan nije kuko ko ovi po forumu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2020, 14:39

Centre forward je napisao/la:
06 okt 2020, 14:29
:D

Koliki moraš biti kompleksaš da ti je 90% postova napad na forumaše, samo se loguješ da pljuješ po forumašima, nikad ništa o Bayernu ne pišeš :bow:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 okt 2020, 14:44

Bundesliga je napisao/la:
06 okt 2020, 14:39
Centre forward je napisao/la:
06 okt 2020, 14:29
:D

Koliki moraš biti kompleksaš da ti je 90% postova napad na forumaše, samo se loguješ da pljuješ po forumašima, nikad ništa o Bayernu ne pišeš :bow:
Biće to bolje kad novinari počnu kukat' k'o mi na forumu. :mrgreen: :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 okt 2020, 14:45

bavaracmujo je napisao/la:
06 okt 2020, 14:36
harden je napisao/la:
06 okt 2020, 13:57
Upravu si, al ako hoces pogledas bas te novinare i vidis da niti ijedan nije kuko ko ovi po forumu.
Kako ce novinari kukati? Daj uozbilji se, ne mozes njih porediti s navijacima.
Bundesliga je napisao/la:
06 okt 2020, 14:26
Što mi izbrisa komentar Hardene, nisam ništa loše rekao. Kako Mujo može da sere po forumašima jer imaju drugačije mišljenje od njega onda i mi možemo iskazati naše mišljenje o njegovim komentarima i podbadanjima.
Ma nema potrebe da tako diskutujemo, bolje zaobidji/ignorisi nego to. Neka ima pravo svako da iskaze svoje misljenje ( ne zavodim diktaturu jos :kafa: ), mozda neko pretjera u kritikama, mozda neko previse idolizira upravu pa smatra da su bez mane... Ima svega, istina je uvijek u sredini :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 okt 2020, 14:50

harden je napisao/la:
06 okt 2020, 14:45
Ma nema potrebe da tako diskutujemo, bolje zaobidji/ignorisi nego to. Neka ima pravo svako da iskaze svoje misljenje ( ne zavodim diktaturu jos :kafa: ), mozda neko pretjera u kritikama, mozda neko previse idolizira upravu pa smatra da su bez mane... Ima svega, istina je uvijek u sredini :mrgreen:
Ima potrebe, lik se loguje samo da pljuje po forumašima. Kaže piša uprava po Balkancima, i nije prvi put, 90% postova mu je o forumašima. Ja svoje pisanje mogu potkrijepiti dokazima, a ovakvi samo dođu da napadnu forumaše.

Kakve veze imaju novinari s Bayernom, šta njih briga za Bayern. Njima svejedno Bayern ispao iz lige ili osvojio Ligu Prvaka.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 okt 2020, 14:52

Sad će ti Isaković iz paštete izaći da kaže kako pljuješ samo :kafa:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 okt 2020, 14:53

Evo da ukratko napišem oko roka kako vidim šta je dobro, loše i koje su ocjene (ocjenjujem rad sportskog dijela u ovom roku, a ne ko je kakav igrač i ko bi MOGAO biti dobar i šta će Flik napraviti):

Neću računati dovođenje Sanea i Nubela jer oni ne ulaze u ovu post LP priču i planiranje kadra, oni su ideja od prije, i implementirani su prije.

Nianzou - 18 godina, 11 miliona - Igrač doveden kao plan da se naslijedi Boateng ili ko već u odbrani. Važi kao jedan od većih talenata koji može pokrivati više pozicija nazad, kao i poziciju zadnjeg veznog. Rekao bih da mi je ovaj transfer posao generalno gledano i najbolji ove godine. Ovdje ocjena 5.

Sarr - 28 - 10 - Nakon propasti sa Destom, a koji je smatran kao i igrač za prvi tim i za razvoj, doveden je igrač koji je samo bekap i ništa više. Obična zakrpa za ono što nisi mogao srediti. I na žalost zbog njegovog ugovora i godina biće još ti neko vrijeme i neće se mjenjati. Prema statistikama nije nešto posebno, što vjerujem i nije ni bio glavni uslov. - Ovdje ocjena 3.

Roca - 23 - 9 - No brainer za upravu. Razvlačeno sa njim od prošle godine i ovo je posao koji je samo produženje proslogodišnjeg, kad ga nismo mogl ili nismo htjeli dovesti. To odugovlačenje je imalo uticaj na cijenu ali na njegov kvalitet ili formu, ne znam, kao i njegovo adaptiranje na novi klub, na sve stoji upitnik. Igrač je svakako kojeg smo pratili, tražili i eto doveli. Ocjena 3 (za generalno čitavu sagu).

Costa - 30 - loan - Na ovaj transfer sam ispizdio. Ne zbog Coste već zbog zavlačenja sa Odoijem, drugi put, i zato što dovodiš igrača koji ima obimnu historiju povreda i ne uklapa se u ideju koju smo imali sa Odoijem. Definicija transfera ne znam šta ću, daj prvog koji je dostupan. Svi znamo kakav je Costa. Ocjena 1.

Čupo motan :) - 31 - 0 - Mislim da je baš ono što nama treba u ovom kontekstu. Igrač koji ne sere što sjedi na klupi a ima kvalitete da zamjeni Lewu u par tekmi. Ocjena 5.

Neki Thiago iz Benfike - Ne znam lika, vidim da nije ni igrao za prvi tim i dali su ga na posudbu, što mi izaziva sumnje u njegove kvalitete jer Benfika ima odličan nos i ne odriču se tako lahko nekoga. Nek bude prosječna, tj. ocjena 3. Nepoznat mi je igrač da bih ocjenio išta više ili manje.

Ukupno: 3.3, malo iznad prosjeka.

Koliko koji igrač može dati odnosno ostaviti klubu u budućnosti:

Mislim da Roca i Nianzou mogu puno i mogu podići kvalitet ekipe. Čupo i Sarr su prašinari, prosječni igrači, a Costa je silom prilika tu a može odraditi fin posao, isto prosječno a ako bude zdrav možda i malo više od toga...opet sve je pod upitnikom. Ovaj iz Benfike ne znam, pošto smo groblje za ove mlade, ovdje sam skeptičan. Nadam se da će me razuvjeriti.

Ukupno gledano za koju godinu možemo očekivati pomak u kvaliteti igre ekipe gledajući ova prva dva igrača, i ovog zadnjeg ako sve bude ok. Ovi drugi su samo prolaz, što hoće reći da je i za taj dio neka iznad prosječna ocjena.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 okt 2020, 15:18

Ja bih to ovako rezonovao.

Cupo - doveo si igraca kojeg PSG nije htio. Bice od koristi, nije neka klasa, prosjecan igrac kakvih ima dosta u BL. Ja bih uvijek izabrao jednog Krusea umjesto njega.
Costa - doveo si igraca koje se Juventus htio rijesiti, cesto povrijedjen i masno placen. Bayern ce za igraca za kojeg nije sigurno hoce li odigratio 10 utakmica placati 12 mil eura bruto.
Roca - Dolazi iz drugoligasa. Zamislite da se Bayern pojacava iz Paderborna. Da me neko ne bi pogresno razumio, kvalitetan je to igrac, ali u debelom padu forme. Sa druge strane, niko od spanskih velikana ga nije htio, vjerovatno sa razlogom.
Sarr- Igrac kojeg se Marsej rijesio bez razmisljanja, solidan backup kojeg ces ponovo morati dovoditi jer je isti na pragu 30te. Bilo je nekoliko boljih i mladjih opcija na trzistu.

Kolektivna ocjena izmedju 2 i 3 iz razloga sto smo doveli otpadke drugih kluova sklone povredama, sto dvije godine trazimo prijelazna rjesenja i sto nas cekaju isti problemi iduce godine.Dosli smo do pola remonta i stali i nemamo ideju sta dalje. Hasan je ponovo pokazao da nema mudrosti i taktike, ne moze inzinjer biti doktor da ga ****.

I da spomenem na kraju da je Zirkzeeu propala posudba pa ce decko da propada ove sezone.

I savjet forumasu Muji, Sulji ili vec kako se zove, nikad ne udaraj na drugove, bili u pravu ili ne. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.