Ne da mi se sad slusati ga ponovo, jer se naiskrenije jezim kad on daje intervjue. Da se razumijemo, meni se ni Nurkicev nacin pricanja i davanja intervjua ne svidja, ali on bar ne slaze 70% od onoga sto kaze.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑06 okt 2020, 07:52Fakat nisam cuo, de pojasni. Imao je itekako intervjua gdje je djelovao previse siguran u sebe bez pokrica, ali u ovom to nisam primjetio, cak sta vise, nikad normalnije nije pricao. Ne vidim razlog da mu se ne vjeruje sto se tice te trece godine, valjda on zna sta mu govore u klubu.Ghuraba je napisao/la: ↑06 okt 2020, 07:34Iznenadjujes me.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑05 okt 2020, 20:44
Fakat evo upravo sam pregledao intervju i nigdje ništa nisam čuo da djeluje da je umišljen.
Na kraju ako se sve ispostavi laznim sam je kriv i zasluzit ce sav hejt.
Ali cinjenica je da prvu godinu skoro nikako da nije igrao, u drugoj je vec imao vise utakmica, i nadati se da ce u trecoj upasti u rotaciju pa makar to bilo i 10 minuta svaku tekmu.
Evo recimo po sjecanju, Musa je rekao da bi svaki nba igrac bio nosilac sve i jednog evropskog tima, sto je laz i cista glupost. Dalje, kaze da sve ovo s njim ide po planu i da su oni htjeli da on u prvoj sezoni nikako ne igra, da u drugoj dobije vise prilika za igru i da onda treca sezona bude njegova. U to bi mu moozda moja nena mogla povjerovati, ali ko god imalo prati nba ligu zna da to nije tako. A, jos jedan dokaz da je slagao lezi upravo u toj njegovov trecoj sezoni, u kojoj ce igrati manje nego u drugoj (a molim Boga da pogrijesim). Dalje, cista laz je i to da je G liga odmah ispod nba i da svi osim prvih 7-8 pikova prvu godinu provode u razvojnoj ligi. Dalje, prvo kaze da je najvise naucio od KD-a, a poslije kaze da on jos uvijek nije poceo trenirati s ekipom i da zasad trenira iskljucivo individualno. Ako mu je fazon spomeniti KD-a u tom kontekstu - onda razumijem, ali nije mogao najvise nauciti od njega ako je ovaj propustio cijelu sezonu i ako jos uvijek nije poceo raditi s ekipom. Dalje, kaze da je u Evropi pokazao da moze igrati na najvecem nivou. Ako je igranje 15-20 minuta u jednoj Cedeviti dovoljno za takvu tvrdnju, onda...
I najsmjesnije od svega mi je bilo kad kaze da ga je Crawford od ranije znao kroz utakmice.