Hebiga kolko onda lekcija trebamo proc da bi vrhunac dostigli...JohnCleese je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:44Nista , neka nam ovo bude skola za ubuduće.
Nikad poraz samo lekcija.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
BALJICU HOCES NAM ZAPJEVATI U FINALU KADA SE PLASIRAMO- RETARD SABAHUDIN
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Mamicu Vam ****, zamalo srčani da dobije, majku vam
Kralju, 2020 je godina, nija sramota reći da si drugačiji. Slobodno se ti saginji kome hoćeš, pa i Safetu, ja nećuPantelija je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:34Popisao je vas safet sveNeutral je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:32Ovo izgubili![]()
![]()
![]()
Od Safeta koji familiju zove u Brazil do Meše koji se brukao u najlakšoj grupi u historiji fudbala, veće sramote od ove nismo doživjeli.
Kad se Edin i Miralem oproste, boriti ćemo sa Andorom i San Marinom za predzadnje mjesto u kvalifikacijama.
Do tada, forza Gruzija![]()
Jedan JEDINI koji je odveo repku na veliko takmicenje!
Sagnite se safetu!

Ja ne mogu da vjerujem da neki ovu privatnu repku prave srcano i nerviraju se ,majke mi taj dio mi nikako nije jasan 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
P0pusit sad ili od slovacke u novembru, svejedno. Baho = Mute
. Tak lik je za novogodisnjeg programa, teferic. Pri kraju nema ko kontru iztrcat vela havle, Dzekson se krece ko svemirski brod, nemoze nikako igrati sam u napadu, treba mu istureni napadac Bajeviću konju
Zadnja izmjena: DzemalB, dana/u 08 okt 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Kakav Bilić moj @AA, budi ozbiljan. Čovjek neće ni Hrvatsku da vodi, a da ove naše mafijaše i klošarsku reprezentaciju preuzima.AA23 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:43Slavena Bilića kad sa WBA završi epizodu, šta bi dao da taj lik zasjedne da pokaže trenerski posao, samo ne znam da li bi taj lik ikad htio doći u ovu vukojebinu od naše repke.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Sramotno, cijela Evropa ide na EP osim nas. Ovo je nešto za šta svi moraju da odgovaraju od igrača do ovih glavonja u savezu. I oni igrači koji kad dođu igrati za reprezentaciju ne budu se maksimalno se posvetili reprezentaciji ne trebaju ni dolaziti, nema ručka, kafe, torte i ostalog, to radi kad si na godišnjem. Cijeli savez mora otići, ovo je najgori rezultat u historiji reprezentacije ako sad rez ne napravimo nećemo nikad. Selektor više ne smije biti nekog iz bivše Juge, ti ljudi su zaostali taktički, nisu se prebacili na moderni fudbal.
Sramotno, sramotno, sramotno.
Džeko bi se mogao oprostiti, SP 2022. je svakako daleko. Žao mi je samo Pjanića, s kim taj čovjek mora igrati za nepovjerovat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije mi jasno zasto je višcu ostavio 120 minuta da igra.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Moze li neko postaviti Dzekin promašaj kad ga je Pjanic izbacio 1 na 1 ???
I ti sto ga obozavaju jasno oslikavaju ovu drzavu, to je tak mentalitet.
Jeste i sto ne ode na Evropsko nijednom taj Guardiola a imao je 3 puta jacu reprezentaciju do sadasnje? Ublehasa je na svjetsko poslao Izet Hajrovic sutem koji ulazi jednom u karijeri, u najlaksoj grupi ikada. Ispao sa nasom najboljom generaicjom vec u drugoj utakmici, vec u sljedecem ciklusu se obrukao i to pazi sa igracima koji su puno ozbiljniji od ovih koje sada imamo na raspolaganju.BegizSarajeva je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:44Safet Susic je Gardiola za selektore koje su dosli nakon njega - Mesa, Beli, i ovaj sad s Neretve.japa je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:42Ipak jos jaci su mi ovi sto prizivaju ublehu Safeta Susica, taj panj je imao najbolju generaciju nasu ikad i otisao jednom sretno na svjetsko na kojem ga je takticki nadmudrio strucnjak sa Nigerijskih bajramskih turnira, ispao na svjetskom i prijez adnjeg kola. Razumijem nezadovoljstvo ali Safet Susic je najveca ubleha ikad, Bajevica mozete kritikovati ali treba biti realan i pogledati igracki kadar kojim raspolaze, uostalom frajer je dobio vrlo tezak zadatak da napravi smjenu generacija i isporuci rezultat. Na Evropsko prvenstvo se nismo plasirali ni sa najboljim generacijama a sad bi ovaj kao trebao sa igracima za koje vecina ljudi koji ne prate fudbal detaljno nikada nije ni culo da ode na takmicenje na koje nisu nase najbolje generacije uspjevale da odu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Stvarno misliš da bi Bilić došao i vodio našu repku? Hahahahahahahahah
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- tuzlak1987
- Kontakt:
Druze kakav Slaven, ovo je dirigovan sastav. Isti sastav kao i kod Bazdarevica.AA23 je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:43Slavena Bilića kad sa WBA završi epizodu, šta bi dao da taj lik zasjedne da pokaže trenerski posao, samo ne znam da li bi taj lik ikad htio doći u ovu vukojebinu od naše repke.Unofficialpage je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:41Sramotno, cijela Evropa ide na EP osim nas. Ovo je nešto za šta svi moraju da odgovaraju od igrača do ovih glavonja u savezu. I oni igrači koji kad dođu igrati za reprezentaciju ne budu se maksimalno se posvetili reprezentaciji ne trebaju ni dolaziti, nema ručka, kafe, torte i ostalog, to radi kad si na godišnjem. Cijeli savez mora otići, ovo je najgori rezultat u historiji reprezentacije ako sad rez ne napravimo nećemo nikad. Selektor više ne smije biti nekog iz bivše Juge, ti ljudi su zaostali taktički, nisu se prebacili na moderni fudbal.
Sramotno, sramotno, sramotno.
S tim sto je Miske smuntao 2 Sveda koji su se debelo zafrkali jer su izabrali drugorazrednu korumpiranu rep.
Da budes trener BIH moras postati dio ekipe, da primas pare za igrace, da pristanes na managerske talove i da dovedes pomocnike iz druga dva naroda. To su uslovi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 okt 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Gledajmo ovo sa pozitivnije strane
da smo otišli na EURO - svi bi na nama popravljali gol razliku.
Sa onakvom odbranom mi nemamo šta tražiti ni protiv osrednjih ekipa.

Sa onakvom odbranom mi nemamo šta tražiti ni protiv osrednjih ekipa.
Nema se puno šta reći, ovo je kraj jedne ere i sada ulazimo u fazu zvana “Estonija”.
Qrac od reprezentacije.
Qrac od reprezentacije.
- Chapman1886
- Kontakt:
kae balja saćemo im 3 utrpat **** li ga azmir i Simin ham čitav u čmar užegli
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, jasmin10, Proximic, Skojevska i 25 gostiju.